Sümüklüböceğin hikayesi

Bende 3 yılın sonunda tüp bebekle hamile kalabildim.Eğer kucağıma almayı başarabilirsem inşallah en az senin kadar anne olabilirim...Ne diyim görmeden seviyorum sizi.

hamileliğin tekrar hayırlı olsun.....hayırlısı ile sağlıkla kucağına al Allahın izniyle....bebeğin seni ne güzel anne yapacak...sevgine teşekkürler...
sağlıkla inşallah bebeğinin doğduğu müjdesini de verirsin bana....unutma emi....

dogru dıyorsun canım. hayatta hersey mumkun. ben zaten hıcbırseye olmaz gozuyle bakmam. ıyı ya da kotu bır konuda asla buyuk konusmam.

sana hayranım bunu bıl. sen gercekten bana umut veren, annelıgı gosteren ogreten ınsansın. senı tanımasam da cok sevıyorum ıyı kı senın gıbı bırını tanımısım. annelıgıne, kelımelerıne, kalbıne hayranım.

maasallah kuzuya. cok tatlı sevımlı bırsey oldu gun gun. ne guzel demıssın bızden bırı oldu. o senın canım. ben buna ınanmazdım ama o senın. ıcınde buyumedı ama kalbınde ve gozunde onu oyle bır buyutuyorsun kı sen, o gercekten senın.

dıyorum ya. senı tanısa ınsanlar, yazdıklarını okusa keske. ben yapamam sanırdım yapamam demıyordum ama yapamam sanırdım fakat artık emınım yapabılırım.

bakalım sınavımızın sonu nasıl olacak. bekleyıp gorecegız artık.

guzel kuzunu ve senı opuyorum

selam herkese mutlu hafta sonları

az önce tatlımı uyutuyorum...konuşuyor ya kendi kendine...ne dedi biliyormusunuz?anne iyi...baba da....men iyiiim...
canım yaaa...duygulandırdı yine beni....

hem bakarmısınız...artık nasıl da konuşuyor.bildiğiniz cümleler kuruyor yaaa....tatlımmmm.

tatlı tatlı uyu annem...annen az takılsın nete.

sevgiler

günaydın herkesedenizin annesinden kocamaaan bir günaydınherkese mutlu bir gün olsun

tatlı kızım büyüyor...ev toplamasını öğrendi.heh.ben oda çok dağıldığı zaman söyleniyorum ara sıra.dağınık yok dağınık yok.önce biriyle oyna sonra onu çıkarırsın gibi.
ya da bir yere gideceksek anne önce evi toplıyacak sonra gideceğiz.hadi anne mutfağı toplasın sen de odayı topla hemen gidelim çabucak gidelim gibi telkinlerde bulunuyorum.
bir de komşumuzun kızı var.o da odayı toplamayı sever.bize geldikçe toplar...heh iyi de olur.ona aferin derim.elerine sağlık derim çok güzel olmuş derim.çok güzel toplamışsın derim...
derim ya çocuk görür çocuk yapar...evet,çocuklar çok taklitçi...tabiiii annesinin övgüsünü paylaşmak istememiş te olabilir deniz.

geçen bir kaç gün öncesinde bir baktım oturduğumuz odada ne varsa hepsini toplamış diğer odadaki kanapenin üzerine taşımış.oyuncakları dergilerineyi nesi varsa işte.hepsini.sonra beni çağırdı anne dağınık yok işim bitti diye......Allahımmmm...gözlerim doldu.sevinçten ağladım ağladım ağladımmmm.dünkü böceğime bakın benim....kız olmuş ta ev toplamaya çalışıyor.ara arar yapıyor bunu...dağınık yok dağınık yok diyor.işim bitti diyor.:))
dün de dışarı çıkacağız gezmeye götüreceğim onu.sırasıyla söylüyorum kahvaltıda......teyzeni arayacağız.evdeyse eren abiye gideceğiz.anne mutfağı topluyacak sonra içeriyi toplıyacak sonra seni giydirecek sonra da ben giyinicem gideceğiz annem....
yavrum yaaaa...ben mutfağı toplarken anneeeeeee diye seslendiaz sonra.yavrum odayı toplamış.bir de koltuk yastıklarını dizmiş kendi kafasına göre.nasıllll sevindim.nasıl mutlu oldum...çook övdüm onu....

yazacak çok şey var...ama çayı demlemeliyim...nefis bir kahvaltıya buyrun

günaydın anneler günaydın kendini anne hissedenler günaydın böcekseverler

herkese günaydın.....mutlu bir gün olsun

günaydın anneler günaydın kendini anne hissedenler günaydın böcekseverler

herkese günaydın.....mutlu bir gün olsun

Her yazını gözlerim dolarak okuyorum..uzun zamandır yazmayı düşünüyorum sana ama senin kadar duygularını yaşadıklarını güzel ifade eden bir insanın karşısında ne söylenir, becerebilirmiyim diyorum hep..

Seni hiç tanımadan görmeden sadece o yüreğinde büyüttüğün meleğinle ilgili yazılarından,kalbinin bu kadar büyük ve güzel oluşundan,hayata hep güzel bakışından,pozitif düşüncelerinden dolayı çok seviyorum..

Rabbim inş bu mutlulukları bizlerede en kısa zamanda yaşatsın..

Böceğini öpüyorumm..Minik bir prenses dolaşıyor evinde..Şarkılar söylüyor..Anneeee diye sesleniyor..

Ne denirkii hayatınız hep böyle ağız tadı sağlık huzur ile sürsün gitsin..

Sevgiyle kal..Öpüyorumm

teşekkür ederim mil....samimiyetine inandığımdan mil dedimkısaltırım ben .heh heh....yazdıkların beni çok mutlu etti..görüyormusun?sevgiyi paylaşınca dağılıyor,bulaşıyor...sen bile görmeden sevebiliyorsun hiç görmediğin birini....sevgi çok sihirli birşey...çok.

inşallah inşallahhh...isteyen herkese tatırsın Allah anneliği....
evet evett...minik prenses ama bilmiş prenses....çooook akılıı benim kızım.bugün nette elbise giydirme oyunu oynadık onunla.arada kızıyorum.elleme dokunma filan....kabloya değince ne dedi?
_pardon.
neeee dedim .tekrar
_pardon.

yaaaa böyle işte teyzesi..

inşallah....innnşallah hep böyle devam eder.AMİNNNNNNNNN.....şimdiye kadar çok güzel böyle....hep böyle gitsin Allahımmmmm.

anneeeee demek te ney.....annnnnnnnnnnnemmm diyor.babammmmmmm diyor....sıkı sıkı sarılıyor bacaklarıma,didi annemmm didi annemmm diyor.
didi=cici

geçenlerde bir gün.....

Denizin küçüklük fotolarına bakıyorduk...kızkardeşimle çekildiğimiz bir fotoğrafı gördük denizle.eğitici anneliğe gittiğimde kursta çekilmişş bir foto.deniz teyzesini çok seviyor.kardeşim fotoğrafta kucağıma oturmuş.sevgiyle,şımarıklıkla.....
deniz ilk defa farklı bir soru sordu bana...
mem? dedi...o nerdeymiş...kendisinin niye fotoğrafta olmadığını sordu bana.nerede olduğunu sordu...MEM?

şaşırdım...sen oralarda geziniyordun dedim.tatmin oldu...diğer fotolara geçtik.

..............................................................................................................................................................................

Son düzenleme:

bu cimcime çok akıllı yaa, Allah hayırlı evlat etsin arkadaşım hiç görmedim cadıyı ama tasvirleriniz okadar sıcakki, onu çok seviyorum, ısırasım falan geliyoooAllah yuvalarımıza bağışlasın miniklerimizi...

evet evet...çoook akıllıamin amin amin..Allah tüm yavruları akıllı hayırlı evlat etsin.duana yürekten katılıyorum..siz de sevgiyle büyütün yavrunuzu....öpücükler ona.....

bu gce misafirlerimiz vardı.ilgi bölününce yapmadığı şaklabanlıklar kalmadı zillinin.uzun zamandan beri üzerine çıkmadığı mama sandalyesinin demirlerine tırmandı.yüzüme,gözüme gözüme baka baka kikkiiim(çıktııım)vebakışı ile bunu tekrarlamaları......tırnaklarını dün kestiğim halde zorla başparmağının tırnağını çıkartmaya çalışması,kemirmesi,,,,parmaklarını ağzına sokması.....ve en başarılı olan da(onun açısından)ceğ telefonumu açtııım diye yarısına kadar ağzına sokup ıslatması....telefon çalışmıyor.buyrun

saat 03 olmuş...kesin yarın babayla bozuşacağız....biraz da tatlı uykuda ben olayım...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…