- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
Bende 3 yılın sonunda tüp bebekle hamile kalabildim.Eğer kucağıma almayı başarabilirsem inşallah en az senin kadar anne olabilirim...Ne diyim görmeden seviyorum sizi.
selam pomogranate....
ne desem ki sana....ben de yıllarca yapamam dedim...yaşadıklarıma bakarmısın?oluyormuş...yaşamadan bilemiyorsun.
gerçekten inanılır değil....ama gerçek!!
bazen şöyle bir bakınıyorum...süzüyorum onu...seyrediyorum...diyorum şuna da bak yaaa...bir kız dolaşıyor evimde.bizden biri oldu.bizim...bizim kızımız...inanası gelmiyor.ama gerçek! şükür gerçek.....ALLAHIMMM ALLAHIMMM DİYE DİYE BAĞIRINIYORUM EVDE.SARILIYORUM ONA...
haaaaa.kzıdığım zamanlarda da bağırıyorum evde.SABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR.NERDESİN SABIR?
zilli....bu akşam evi süpürürken rahat vermiyor ya bana...yine sabırı çağırırken bana BURDA diyor.heh.
tatlı sözlerin için teşekkürler....
günaydın annelergünaydın kendini anne hissedenler günaydın böcekseverler
herkese günaydın.....mutlu bir gün olsun
Her yazını gözlerim dolarak okuyorum..uzun zamandır yazmayı düşünüyorum sana ama senin kadar duygularını yaşadıklarını güzel ifade eden bir insanın karşısında ne söylenir, becerebilirmiyim diyorum hep..
Seni hiç tanımadan görmeden sadece o yüreğinde büyüttüğün meleğinle ilgili yazılarından,kalbinin bu kadar büyük ve güzel oluşundan,hayata hep güzel bakışından,pozitif düşüncelerinden dolayı çok seviyorum..
Rabbim inş bu mutlulukları bizlerede en kısa zamanda yaşatsın..
Böceğini öpüyorumm..Minik bir prenses dolaşıyor evinde..Şarkılar söylüyor..Anneeee diye sesleniyor..
Ne denirkii hayatınız hep böyle ağız tadı sağlık huzur ile sürsün gitsin..
Sevgiyle kal..Öpüyorumm
geçenlerde bir gün.....
Denizin küçüklük fotolarına bakıyorduk...kızkardeşimle çekildiğimiz bir fotoğrafı gördük denizle.eğitici anneliğe gittiğimde kursta çekilmişş bir foto.deniz teyzesini çok seviyor.kardeşim fotoğrafta kucağıma oturmuş.sevgiyle,şımarıklıkla.....
deniz ilk defa farklı bir soru sordu bana...
mem? dedi...o nerdeymiş...kendisinin niye fotoğrafta olmadığını sordu bana.nerede olduğunu sordu...MEM?
şaşırdım...sen oralarda geziniyordun dedim.tatmin oldu...diğer fotolara geçtik.
..............................................................................................................................................................................
bu cimcime çok akıllı yaa, Allah hayırlı evlat etsin arkadaşım hiç görmedim cadıyı ama tasvirleriniz okadar sıcakki, onu çok seviyorum, ısırasım falan geliyoooAllah yuvalarımıza bağışlasın miniklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?