- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
yok yaaaa....nerdeee yazmak(
çok kısa....
bugün kağıt parçalarını doldurmuş penyesinin içine...meme yapmış kendine.
çok tatlı yaa..
bir de bugün bana'' anne adam düştü ''dedi.düştüğü yeri de gösterdi.düşen biri yok....kzım nerden düştü sonra nasıl kalktı filan sordum.ses yok...hayal dünyası mı gelişiyor?normal mi?
araştırmalıyım.....
sevgiler.....
ya cok tatlı ya cok guldum valla pecete olayına :))))))))
canım nasılsın? prensesimiz nasıl bakalım. arada girip okuyorum ama bi fırsat bulup yazamadım.
oğluşumun sağlık problemleriyle koşturuyorum rabbim beterinden korusun.
büyüyo yaramaz. anne diyodu hep çok erken öğrenmişti anne demeyi. geçen hafta ona baba demeyi öğretmeye çalıştım.
ben baaa - baaa diyorum o aaaaaaa-ga :)
baya tekrarladım ben baaaa - baaaa o aaaaa-gaa
sonun da baaa demeye başladı.
bi gece burnu tıkanmış nefes alamıyo ağlamaya başladı. bende sprey sıktım burnuna çok sinirlendi birden baa-baaaa baa-baaaa diye ağlamaya başladı. şok olduk
şimdi hepten babacı oldu. babası başka odaya gitse baa-baaaa diye bağrınmaya başlıyo
( bu arada denizin kağıttan meme olayına bittim yaaa.)
allah kızını sana bağışlasın, önceden de takip ederdim seni şimdi de takip ediyorum
biz de 2 yıldır bi bebik istiyoruz
düşünüyorum, düşünüyorum bazen ağlıyorum ama hep senin daha önce yazmış olduğun şu sözler geliyor aklıma "boşuna geçirmişim yıllarımı, keşke daha çok beklemeseydim"
denizi çok çok öp, sımsıkı kucakla olur mu
benim için ruhumu okşayan düşüncelerin için teşekkürler funny...okuduysan daha önce de mini bir kitapçığa çevirme gibi ütopik bir düşüncem vardı.sen ikinci kişisin bu konuda beni destekleyen.16 bin kusür okuyucu da iki...ütopik kalıyor ...
umarım,yetenekse eğer bir gün değerlendirilirim...''SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİ'' .neden olmasın...
evet...Allahım Denizimin yokluğunu bana göstermesin..gösterme Yarabbi..onsuz hayat anlamsız olur bu saatten sonra.
deniz ben de bu düşüncedeyim. 16 binde 3 olsunve eminim bunu düşünen ama yazmamış olan binlerce kişi de vardır. sen yazdıklarınla umudu, mutluluğu yaşattın bana ve kimbilir başka kimlere... benim gibi yazdıklarını gözlerinde yaşlarla okuyan birsüre kişi de görüyorum ben ayrıca :) bence yazmalısın deniz, seni ve minik meleğini çok çok öpüyorum
sağolasın tenar...teşekkürler..bir el de sen vermişsin....
desteğe çok teşekkürler...
yazmalıyım ...evet...ama sadece buraya...bu konuda buraya...
biraz düşünüyorum da....doğru değil gibi geliyor.bu konuda biraz karışığım..isterse 16 binde 16 bin olsun...ya da daha çok olsun...
yazmak iyi geliyor...paylaşmak...yazarken yaşamak.mutluluğu yeniden yaşamak..geçen gecelerde kk ya girmek istedim.error verdi.defalarca denedim.bir an bir korku sardı.sanki yaşanmışlığımı kaybetmiş gibi hissettim.neyse ki site de yenileme varmış.
bilmiyorum....yazmalı...ama başka şeyler...belki deniz biraz büyüynce..şmdi sadece onu yaşamalıyım...yaşayayım paylaşayım....denizler çoğalsın...kitap haline dönüşürse yanlış anlaşılabilirim..denizin üzülmesini istemem.
uyanınca öperimmmm....sevgiler..
selam herkese
tenar...henüz okumadaım ama yazacağım...hemen duygularımı yazmak istiyorum.
ALLAHIMMMM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİ.....ÇOOOK MUTLUYUMMMMMMMMM.TIPKI DİĞER ANNELER GİBİ ÇOCUKLARINA KEK POĞAÇA YAPAN ANNELERDENİM ARTIK...
HAMUR YOĞURUYORUM.DENİZE ARADA ELLEME BIRAK SÖYLENİYORUM TATLI TATLI....ANNEYİ DİNLEMİYOSUN AMA....
ÖZAZÜ ANNE ÖZAZU...DİNLE ANNE DİNLE...AFEFE...(özür diliyor afedersin diyo dinliyecekmiş)
ne yapayım ben bu kızı ne yapayım Allahımmmmmmmmmmmmmm..
şimdi sıcacık taptaze fırından çıkmış poğaçamla ve deeee ince belli çayımla keyfini çıkarıyorum anneliğimin...çooook tatlı çooook mutlu bi anneyim ben...siz de olun...isteyen herkes olsun....sevgiler
sen nasıl bır ınsansın bu nasıl bır kalp. senın gıbı bır kalp senın gıbı bır anne gormedım. ıcımı ısıtıyorsun guzel kalbınle. sen annelıgı hıssettırıyorsun bana. anne olmanın guzellıgını. sen harıka bır ınsansın harıka bır anne. senı tanımak cok guzel. sanaldan olsa da senın gıbı bır annenın varlıgına sahıt olmak cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?