Sümüklüböceğin hikayesi

canlarım benim. umarım iyisinizdir.uzun zamandır yazamadım.ilk fırsatta yazdıklarını okurum uzun uzunda yazarım inşallah. çok öpüyorum ikinizideeeeee.....

zeytinnnnnnn....kara zeytin! :))

hoş uğradın iyiyiz iyiyiz....süperiz.siz?oğlan?daha iyi mi?

siz de öpüldünüz sevgiler

istiyorum=istante

karanlık=kayanda

yuvarlak=yubayu

timsah=hihhah

mesaj=mehah

bismillah=hihhahhih

şükür=sütüğ

birkaç gülmelik kelime denizden.....herkese iyi geceler....tatlı uykularda olun

iyi geceler herkese

bu gece babayla nevresim geçiriyoruz.ben ters çevrilmiş nevresimin içine geçiririm ellerimi,yorganın iki köşesini sıkıca tutarım.baba da çıkar koltuk üzerine .eli,mdeki iki köşeyi veririm ona.şöyle bir sallayıverir.heh.tamam.

nevresimi geçirdik.sonra,deniz içine girdi yorganın.daha doğrusu üstüne.yat annem dedik içine.yattı.ben de diğer iki ucu tuttum.yorgandan kocamaaaaaaaaaaan bir salıncak yaptık.hehehhehehe.baba koltuk üstğünde ayakta.ben de karşıda diğer koltuk üzerinde.denizi bir güzel salladık.bayıldı.yine yine dedi.tekrar tekrar istedi.belimiz ağrıyınca bıraktık.sonra mızmızlandı zilli....hehehhehe çokk güzel bir görüntüydü.tüm dünya görsün isterdim.
yazmak istedim.
sevgiler....

Son düzenleme:
yine bir selam....tatlı uykularda olun....sevgiler

kızımla ilgili.......

bu kız çok tatlı yaaa.severken onu...ezanlar okutuyor bana...delimiyim:26:ALLAHIMMMM ALLAHIMMMM DİYE DİYE severken delireceğim.

annee....annee deeel diyor tatlım.beni çağırıyor.gidelimmmm.kendimize güzzel bir kahvaltı hazırlayalım....

agiga=acıktım

herkese sevgiler

merhaba, yazıları okurken sizin de güzel dilekleriniz ve resimler dikkatimi çekti, ben de 6 kez tüp bebek denemesi yaptım bu günde malum gündü malisef negatif sonuç aldım ( sadece merak ettiğimden soruyorum rica etsem siz " tüp bebekmi yaptırdınız? venerde yaptırdınız?" cevap verebilirseniz çok mutlu edersiniz teşekkür edrim. Allah bağışlasın evlatlarınızı Hayırlı evlatlar olsunlar inşallalh.

Allah bağışlasın evladınızı. Elinize, dilinize sağlık öyle moral olduki okuduklarım. zatem doluydum ağlaya , ağlaya bir oldum. herşey gönlünüzce olsun.

canlı selam hazal
teşekkürler teşekkürler çoook teşekkürler.....
canımm...çok sarıyorum seni.Allah diğer bir kapıyı mutlaka açıyor...sevgiyle kal.

mini hatırlatma.el muallim buraya uğruyormu bilmem... çocuğumu büyütürken bölümü var kk da.oraya yazıyor.bebeklerimizi büyütürken topiği....oaraya yazarsan bilgilendirir..hatta yazmıştı sanırım.

herkese iyi geceleeerr

denize hikayeler okuyorum ya.....bu akşam pilav pişirirken mutfakta yanımda.bebeğielinde.ona bişeyler anlatıyor.kulak kabarttım:

abi şemsiye tutuyo,abba şemsiye tutuyoooo ,yandi bitti kuy olduuuuuu...yavrum yaaa.son zamanlarda komşu komşu huuuu yu soruyoruz birbirimize...bebeğine anlattıklarına bir de son yapmış

çok seviyorum seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

bir de arada bir hep akkantim akkantim deyip duruyordu da anlamıyordum ne demek istediğini....meğert

akkantim=saklandım demekmiş!

sevgiler...........

ağzınıza sağlık çok güzel yazmışsınız duygularınızı
güle güle büyütün kızınızı ALLAH ömür boyu hiç ayırmasın sizi
Allahım bizede anneliği tattırır inşaallah bigün

Denizin güzel annesi...Kaç zamandır uğramıyorsun canım ya...inşallah iyisinizdir...yazdıklarını hep severek okuyorum....alışkanlık yaptın galiba

selam tatlı anne! yazdıkların süper. cok samimisin yazdıklarında. bişi sölicem inan bu evlat edinme konusunda cok kararlıyım ama bunun 30 yas gibi bir sıkıntısı var ki daha cok var sanırım bide evlat ediinirken bekleme süresi var 6 yıl bekleyen olmus haberlerde duydum kadın nasıl aglıyo bole bi yasa cıkmıs hani koruma ysası tam dinleyemedim de yani o türlü daha kolay evlat ediniliomus nese denizgeldi ya bayıldım sana devamını bekliorm yazının!!!

iyi geceler böcekseverler.....

bir süre yoktum.ama ennnn yakın zamanda kocamaaan denizimi yazmaya devam edeceğim...sevgiler....

kızımmmmmmmmmmmmmm.......................seni çokkkk seviyoruz....seni çok seviyorum kızımmmmm...senin için yazıyorum...yeni böcekler için....

sadece bir selam....sabah günaydınınız benden olsun.....günaydın böcekseverler

yazacağım....uygun zamanda....sevgiler...

Merhabalar güzel Deniz annesi Nasılsın? Deniz nasıl? Bu arada Deniz kaç yaşında oldu, çok merak ediyorum onu,yeni mesajlarını görünce, Deniz bugün ne yapmış bakalım diyorum, takipçiniz oldum

Sevgiler, Deniz'e öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…