Sümüklüböceğin hikayesi

iyi geceler böcekseverler....bu saatten sonra....tatlı uykularda olun

alkan...millston....dilek teyzemiz....yazacağım....az müsade...uymadan neti bir karıştırayım.deniz artık düz duvara tırmanıyorrrr...yandıkkkk:18:

günaydın denizseverler

sabah sabah aklıma geldi de....hani bana laf çeviriyor artık diyordum ya...bu iyi birşey..biri ona hoşuna gitmeyecek bir şey söylediğinde lafını esirgemeyecek kendini savunacak anlamına geliyor.bunu çıkarıyorum.iyi iyi.

bazen düşünüyordum.acaba biri ona vurmaya kalksa,parkta mesela..çocuklar arasında...bu onun sinyali olabilir.lafla kendine birşey söyletmek istemeyen elle şiddete de engel olur sanırım....göreceğiz....ne vursun isterim ne de kendine vurdursun.korusun kendini....o iyi olan olsun.kötüye daha doğrusu kötü davranışa izin vermesin.

ben de bundan sonra daha dikkatli olmalıyım...sözlerimde...davranışlarımda....

ziyaretçim...canlı günaydın sana

denize yakalanmadan kapasam iyi olacak.kısıtlı neti gösteriyorum.akşam babasıyla girdiler.biraz arası geçsin..

birazdan uyanır....bu sabah ne yesek acaba kızımla:26:

sevgiler

minik deniz kızını bu akşam farkettim başladığım gibi ne çabuk 50.sayfaya gelmişim anlamadım rabbım uzun ömürler nasip etsin kızına ve sana ve eşine.çok mutlu oldum ve çok duygulandım yazdıkların için.şimdi diyeceksinizki daha 50.sayfadasın ne işin var burada diyeama dayanamadım deniz hala burdamı diye bi bakınım dedim burdaymış çok şükürrrşimdi huzurlu bi şekilde rahat rahat okumaya devam edebilirim minik sümüklüböceğin hikayesinii

bu saatte....tatlı uykularınız olsun....sevgiler.....

güzel denizin güzel annesi canım ablacım belki beni haziran ayından hatırlarsın ilk negatif sonucumu alıştım ve çok üzümüştüm.ama dün akşam benimde göbişimde bi denizin olduğunu farkettim.mutluluğumu seninlede paylaşmak istedim.inşallah bende senin gibi bir ANNE olmayı becerebilirim.(bu arada ben denizi takip etmeyi hiç bırakmadım)

canımmm.seni takip ediyordum.çarşamabayı ben de beklemiştim.okumuştum güzel haberi..yazamamıştım.çokkk sevindim.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.durumunu haberdar et ya<z buraya ara sıra olur mu...bu ara giremiyorum pek.okuyorum ama.çoook tebrik ederim.

bu arada;benim gibi ANNE iltifatın için çokkkkkkkk teşekkür ederim.ben de bilmiyordum böyle olacağını.inan bebeğin seni ANNE yapıyor.
gobüşünü okşadım....sevgiyle kal.

bu gece yanımıza ortamıza aldık denizi.beraber uyuyalım diye.babaya der önce dön arka diye dönmesini bekler şapur şupur öper.spnra bana.ıslak ıslak öper.yine öyle oldu.baba dedi.kızım yeter artk ağlatacaksın beni hadi uyu.
deniz bana ne dedi...annecim.hep yanımda ol.az kaymıştım yatağın ucuna doğru.deniz bana ne dedi...ANNECİM HEP YANIMDA OL.

bu nasıl bişey yaa.nasıl bişeydir

sen de hep yanımızda ol kızım.tamam annecim hep yanında olacağım...seni hiç bırakmıyacağım dediğim gibi.sen de hep bizim yanımızda ol emi kızım

Deniz o kadar şanslı bir çocuk ki.. Keşke benimde annem sizin gibi olsaydı..
Ama söz veriyorum kendime. Çocuğum olunca sizin gibi bi anne olucam.
Vurmak ne kelime dokunmaya kıyamıcam evladıma..

selam millstone.....

yazdıklarımı geçirebilmem mutluluk verici....hem de çok...

üzüldüğün o çakmayan şimşek,,,,,,üzülme....kolay çakmıyor zaten...baksana ...ben de bile 18 yıl sonra ışığını gösterdi.üzülme....kimbilir...belki sana da görünür....kim bilebilir....belki hiç ihtiyacın olmayacak bu şimşeğe....

beni okumak iyi geliyorsa,,,,,lütfen ,devam et..iyi gelmek bana da iyi geliyor.selamını çoktaaan aldım kabul ettim.sevgiler..

teşekkürler hocam....şımartmayın lütfen
ne desem....nasıl desem...sağolun.sağolasınız...böceğimin sümükleri kalmadı şükür...çooook sağlıklı bir kız oldu hoca teyzesi:))
kendime ve kızıma çoookkk iyi bakıyorum.size ve hayata söz veriyorum...mini ispatı.kan yapan kara üzümlerden yiyerek yazıyorum.heh heh....siz de sevgiyle kalın....

Denizannemmmmm nasılsın? Gözlerim doldu yaaa, demek "hep yanımda ol" haaa Allahım hiç ayırmasın sizi

Denizannemmmmm nasılsın? Gözlerim doldu yaaa, demek "hep yanımda ol" haaa Allahım hiç ayırmasın sizi

iyiyim canımm...canlı selam
bizim gözümüzün yaşı bi doluyor bi siliniyor....amin amin aminnnnnnnnnnnnnn.....

sen nasılsın....hayat? köpüşler?

selam dilek teyzemiz

bizden de sana öpücük olsun

obez lafı mı.....çok kızdığım zaman yiyeceklere fazla saldırdığında kızgınlıkla söylüyorum.ama ender.artık söylemiyorum da.çünkü bilincine yerleşiyor.olacağı yoksa da oluverir.aman aman:18:ölçülü yesin karar da olsun yeter.sağlıklı olması en önemlisi...şu ana kadar başarılıyım.inşallah bundan sonra da devam eder.yalnız gülmelik olsun yazayım.eller yesin diye peşinden gezer.ben bazı bazı ondan kaçırıyorum.o derece yani

pabuç gibi dil......ispatla.daha bu sabah.....

çorabını giy annecim diyorum.dışarı çıkacağız anneanneye gideceğiz.kendi giyebiliyor artık.sen giydir diyor bana.hayır artık kendin giyebiliyorsun sen giyebilirsin diyorum.bu bir kaç kere devam etti.kızdı eşek bana.hafif sessizden ''iğrenç anne '' dedi bana.
zilli kısık sesle söylüyor düşünebiliyormusunuz....
sonra be üzülmüş gibi yaptım.o üzüldüğüm zaman hiç dayanamaz.hemen yanıma geldi.bacağıma sarıldı.üzülme annem.canım annem canım annem diye yapıştı bana.ben tiyatrodan üzülüyorum.ilk kez böyle denedim.ben birini üzdüğüm zaman hemen özür dilerim dedim.akıllı böcek!hemen özür diledi.sonra güya barıştık.ben hiç küsmedim ki....eşek kız...daha neler duyacağız...az önce babaya da anlattım gülerek.....böyle işte...
sevgiyle kal.

Son düzenleme:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.buradayız buradayız..Allahın izniyle.burada olmaya devam edeceğiz.okumaya devam edinlütfen....
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…