- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
bu saatte....tatlı uykularınız olsun....sevgiler.....
güzel denizin güzel annesi canım ablacım belki beni haziran ayından hatırlarsın ilk negatif sonucumu alıştım ve çok üzümüştüm.ama dün akşam benimde göbişimde bi denizin olduğunu farkettim.mutluluğumu seninlede paylaşmak istedim.inşallah bende senin gibi bir ANNE olmayı becerebilirim.(bu arada ben denizi takip etmeyi hiç bırakmadım)
Selam canımmm tekrar tekrar okumaktan bıkmadığım ilk sayfana gittim okuyordumm..
Sana söylemek istediğim bir şey varr hep..Senin yazılarını okurken içimden bir ses canlanıyorr..Ve sanki senin vurgularını yapıyor edasında okuyorumm..Bunu çok oldu farkedeli ama bir türlü yazamadım sana..O kadar ilginç ki..Onca kk da insan ve yazı var iken sadece seninki çok tuhaf canlanıyor içimde..
O çakmasını istediğin şimşekler var ya hanii bende hiiççç yokkk üzülüyorum kendime..Seni okumakk meleğin ile ilişkini, bilmek sanki beni sakinleştirip iyi geliyor..
Neyse anlatabildimmi hiç bilmiyorum ama bendeende çook selam sana ve zilli yavruna..
Sen çok tatlı bir annesin çoook...Okudukça hayranlığım daha da çok artıyor sana.Sevgiyle dolu kalbin hem iyi bir anne,hem iyi bir eş ve iyi bir dost yapmış seni.Eşin çocuğun ve çevrendeki tüm insanlar çok şanslı Deniz cim.Bu şans onlara vurmuş dilerim kıymetini bilsinler...Sümüklü böceğini sümüklerinden öpüyorum çoook...Kendine ve kızına iyi bak sevgiler...
Denizannemmmmm nasılsın? Gözlerim doldu yaaa, demek "hep yanımda ol" haaaAllahım hiç ayırmasın sizi
denizannem iyi geceleruzun zamandir birsey yazamiyorum seni ve denizi cok ozlemisim bir solukta hepsini okudum :126::126: denizkizini ve seni kocaman kocaman opuyorum sana obez lafina da okudugumdan beri de guluyorum pabuc gibi dilleri var masallah simdiki kuzularin
minik deniz kızınıbu akşam farkettim başladığım gibi ne çabuk 50.sayfaya gelmişim anlamadım rabbım uzun ömürler nasip etsin kızına ve sana ve eşine.çok mutlu oldum ve çok duygulandım yazdıkların için. şimdi diyeceksinizki daha 50.sayfadasın ne işin var burada diye ama dayanamadım deniz hala burdamı diye bi bakınım dedim burdaymış çok şükürrr şimdi huzurlu bi şekilde rahat rahat okumaya devam edebilirim minik sümüklüböceğin hikayesinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?