Sümüklüböceğin hikayesi

Deniz o kadar şanslı bir çocuk ki.. Keşke benimde annem sizin gibi olsaydı..
Ama söz veriyorum kendime. Çocuğum olunca sizin gibi bi anne olucam.
Vurmak ne kelime dokunmaya kıyamıcam evladıma..

teşekkür ederim.çok teşekkür ederim takdiriniz için.
hayat tecrübe değil mi?yapmak....yapmamak...

iyiyim canımm...canlı selam
bizim gözümüzün yaşı bi doluyor bi siliniyor....amin amin aminnnnnnnnnnnnnn.....

sen nasılsın....hayat? köpüşler?

Gözünüzden akan her yaş mutluluktan olsunn

Hayat=Okul-ev başka bişey yok. Malesef evimizi taşıdık şuandaki evimizin bahçesi de bizim yaramaz Bademimize pek uygun değil o yüzden eşimin iş yerinde artık. Neyseki iş yeri evin karşısında her sabah ve her akşam görüyorum, azcık oynaşıyoruz ama çok özlüyorum yine de. Gerçi asker abileri iyi bakıyo ona gözüm arkada kalmıyor

deniz gündüz hiç uyumadı..erkenden uyudu bu akşam.tatlı uykuları olsun.nasıl da derin uyuyor.çok ta şımartıldı bugün koca teyzeleri tarafından....mamalar o biçim.neyse ki müdahalelerde hızlıyım.yoksa anneanneye kalsak.24 saat doyuracak denizi.gırrrr.!kızıyorum ona.
uyudu da yazdım....herkese sevgiler olsun...

İyi günler Deniz annem. Nasılsınız? Hep takip ediyorum. Yazıcak sözüm çoğu zaman yok, seni takip etmeği seviyorum.

Ben tekrar tedaviye başladım ve dün transfer gerçekleşti. Bizim embriolarda ciddi genetik sorun varmış. Neyse ki, sağlıklılar bulundu ve transfer gerçekleşdi. Seninle de paylaşmak istedim. Sizi seviyorum

selam canım....biliyorum...ara sıra okuyorum...pgt bölümünü ve memoriali.....haberim var.gülümseyerek okuyorum.akşam okudum.haberim var.ancak yazmak zor çoğu zaman.okumak bile şans benim için...inşallah senin de yavrucun olsun.çooook iyi anlıyacaksın beni.....innnşallah Allahımmm.isteyen herkese....AMİNNN...

paylaşman da ayrı güzel.yaz olur mu..paylaş.mutlu olurum.olur a girip okuyamazsam(

''sizi seviyorum'' .çok güzeldi....sevgi güzel....en güzeli....hayat paylaşınca güzel....

şimdi.....naçizane....lütfennnn.ama lütfen şu 12 gün boyunca bulutlarda ol.sonrası ne olacaksa olacak zaten..hep pozitif düşün.nelerden haz alıyorsan ne ile mutlu oluyorsan lütfen onları yap.ben olsaydım mesela yattığım yerde çizi film izler ne seviyorsam onları yer içer keyfime bakardım.hatta en yeni gecelik yada pijamalarını giy.lohusaymış gibi.heh.dünyanın en mutlu anne adayı ol.kötüyü düşünme...düşünürsen yapışır sana.hep güzel şeyler düşün...bak bahar geldi...dışarıda ağaçlar minik minik ne kadar güzel beyaz pembe çiçeklerini açmışlar.sanki pembe pembe kar yağmış ağaçlara....kşalrın cıvıltısını dinle.sabahın erken saatlerinde daha çok dinle...öyle güzel şakıyorlar ki....o sesleri duy.mümkünü yok negatif duygular gelmez aklına....daha çok yazarım uzaaar gider...
az bana müsaade....göbüşündeki tatlı yavrularınla kal inşallah.

deniz yavrum beni sevgisiyle mahvediyor....eritiyor...bitiyorum....artık uyurken sağ elini yakamdan içeri iki göğsümün arasına sokuyor.öyle uyuyor..bu çok güzel...anlatılmaz yaşanır...
ne anlama geldiğini çok iyi bilirim.çünkü ben de deniz yokken babaya yapardım farklı versiyonunu...bu ne anlama mı geliyor.beni bırakma....seni seviyorum...beni bırakma...seni çok seviyorum.sana ihtiyacım var.beni bırakma...sen benim için bir güçsün.beni bırakma...yanımda ol.seni hissetmek istiyorum...

aslında bu beden dili...planlanarak yapılan bir davranış değil.uyumak üzereyken yapılan spontan bir hareket.

neyse ... bu kadar sulu gözlülük yeter..az denizin yoğurtalrından yiyeyim de ruh halim değişsin...çok az kalayım...sonra ben de uyumalıyım.enerji lazım.çok enerji....

sevgiler.....

çok teşekkürler bademin sevgilisi....ne güzel temenniii....

badem yine yakındaymış.bu bir şans :))

denizim bademi görmesin.yiyiverir.şaka şaka...bedemi çok sever de....bazı akşamlar alıştı yemekten sonraki çay içmelerimiz de ona badem veriyoruz.ama müthiş zıplatıyor bizim zilliyi kuruyemişler.eveli gece zilli ne teraneler yapıyor.baba çay istedi....ben de badem yiyiim. o akşam da babanın çay içesi yoktu.yapmadk.gitti geldi baba çay iste.baba çay iste...he heeee.derdi.badem fıstık yemek...kıvrandı durdu o gece.hhehhehehhe

bademinizi okşadık say.ısırmıyor değil mi?

bu anlattığın çok güzel bişeyybeni bir kedim var oda benim yavrummgece yatarken ben eşimin biyerine mutlaka değerimmm benim kedim uğurumda mutlaka bana değer göğsümün arasına sokar başını eşimde mutlaka bana yaslanırduvar kenarında eşim ortada ben diğer uçta kedimiz kim kimden güven aşılıyorsa ona mutlaka sarılıyor demekkiinşallah biz melek bekleyenlerde bir gün senin gibi bir anne olmayı başarabilirizzzseni takdir ediyorum

Yine duygulandırdın beni. Bu sefer çok farklı hiss ediyorum. Aynı senin dediğin gibi-kendimi mutlu hiss ediyorum. Söz verdim kendime olumsuz düşünce yok. Geçen denemelerimde hep kendimi kötüye alıştırmaya çalıştım, negatifi alınca hiç de alışmadığımı anladım. Bu sefer tedaviye psikolojik olarak hazırladım kendimi, olumlu düşünmek için, olucağına inanmak için. Bedenime tekrar-tekrar dedim ki- hazırlıklı ol, sana bebiş gelecek, inanmak için. Niyese daha önceleri olmayacağına emindim ve bu duyguya nefret ediyorum. Bu sefer öyle olmamaya hazırlandım ve sanırım başardım . İnşeAllah sonuna kadar götüre bilirim. Kendimi mutlu hiss ediyorum

Beni takip ettiğini bilmek çok mutlu etti. Teşekkürler

Heehehhehehe enerji patlaması yaşıyodur zilliii Bademimiz ısırmıyor ama küçük çocuklaara bayılıyorrrr kendisi de bebek ya ondan, çocuklara ısırırmış gibi yapıyo ama derdi oyun oynamak

iyi geceler böcekseverler

bu akşam uzun zamandan beri ilk kez babayla sohbet ettik.kızımiki buçuk yaşında...ve biz ilk kez sohbet ettik.çok uzun olmasa da..bu bizim için çok iyi bir gelişme....çocuğu olanlar bilirler...vakit bulamamayı...hiçbirşeye....:))

artık baba da daha bi esnek....gönderdim uyumaya.hehhehehe.ben burada....kızma yok...normal.sıradan birşey gibi....oluyor oluyor....pişiyoruz ailece.....

sevgiler...

Son düzenleme:
Heehehhehehe enerji patlaması yaşıyodur zilliii Bademimiz ısırmıyor ama küçük çocuklaara bayılıyorrrr kendisi de bebek ya ondan, çocuklara ısırırmış gibi yapıyo ama derdi oyun oynamak

selam canım....sen hamilemisin?
yazının altında 6 haftalık çizelgeni gördüm...doğru mu..?sevinebilirmiyim:26:

selam canım....sen hamilemisin?
yazının altında 6 haftalık çizelgeni gördüm...doğru mu..?sevinebilirmiyim:26:

yazılarına baktım...tebrik ederim....Allah tamamına erdirsin...öpeyim yanağından taze hamişi

haydi...şimdi sümeyye den bekliyoruz müjdeyi Allahın izniyle....inşallah...

Deniz annem bugün öğrendim hamile olduğumu. sana haber vermeye geldim ama öğrenmişsin bile. Gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan

Deniz annem bugün öğrendim hamile olduğumu. sana haber vermeye geldim ama öğrenmişsin bile. Gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan

oy canımmmm....taze hamiş....her detayını paylaş olur mu....

bak.artık çok dikkat et olur mu....denizim abla oluyor ....lütfennn dikkat.

oy canımmmm....taze hamiş....her detayını paylaş olur mu....

bak.artık çok dikkat et olur mu....denizim abla oluyor ....lütfennn dikkat.

Paylaşmaz mıyımmmmm? Ama şuan hiç bir şey hissetmiyorum sadece hala şaşkınım. İnşallah hissedince yazarım Denizimi de çok çok çok öppp annesiiiiii

Paylaşmaz mıyımmmmm? Ama şuan hiç bir şey hissetmiyorum sadece hala şaşkınım. İnşallah hissedince yazarım Denizimi de çok çok çok öppp annesiiiiii

öperim senin için.sabaha artık...ama az önce dötünden öptüm zilliyi....çişi gelmiş mıkırdanıp duruyordu.aldım pc yi beklemeye...üstünü de örtüm en küçük ışık sızması olmasın.yoksa yanarım.bu saatten sonra.tatlı balım.sıkışmış çişi gelmiş.badisini çözene kadar yetişemedik bende o da çiş olduk.hehehhehehhe...aynısından senin de olsun.heh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…