- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
çok yoğunum arada açıp bakıyorum yazamadan kapatmak zorunda kalıyorumzeytinnn...uzun zamandır ses çıkmıyordu...ayşe url ile sana ara sıra selam yolluyorum buradan....
yaaa senin oğlan da bir türlü sağlığına kavuşamadı yavrum.böbrekler daha ,y,miş.şükür.ne kadarlık oldu.bir yaş sonrası bal verilyor diye biliyorum.ben bazı bazı denize bala biraz tarçın atar veririm.gerçi benim kız büyüdü...öksürüğü neye bağlı...eskiler kirli yapağı (yün parçası)koyarlarmış göğsüne...naçizane dene derim...
pişik..oy..ilaçtan oluyorsa kullandığı sürece olacak y,ne..antibiyotiği değiştirseniz dr a danışıp.sinirli ve ağlamaklı olması normal.canı yanıyor çünkü...çişi de kakası da yakar.oy yavrum.sıcaksa bazen altını açık bırak diyeceğim.ama çok geçici bir rahatlama ..
çok geçmiş olsun.
çok yoğunum arada açıp bakıyorum yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum
oğlum neredeyse 10 aylık oldu. bal konusunda doktorla görüştük artık başla dedi.en iyi öksürük ilacı baldır dedi. dün 1 çay kaşığı verdim ilk kez.
bademcikleri büyük ve çok alerjik bir bebek. alerjik egzeması bile var yavrumun.
allahım dermansız dert vermesin inşallah kuzuma. doğduğundan beri çekmediği kalmadı.
pişik içinse her antibiyotik aynısını yapıyo. iğne vuruldu oda yaptı. kaç farklı şurup kullandı onlarda aynı. çok fena durumdayız. zaten her alt açmada feryat figan. baya bi açık dolaşıyoruz. allahtan ev sıcak.
senin prenses de maşallah dil olmuş papuç kadar :)
sevsin onu teyzesi. şeker böcek
Deniz annemmmmmm seni ve Denizi öpüyorum çok
ben bu deniz kızını kıskanmaya başladımbenim kızımda 10 aylık ama kimseyi dinlemez yüzüme de bakmaz pek oradan oraya koşar deli danam, büyüyünce deniz gibi olmasını çok isterim, iletişiminiz mükemmel, bize de nasip olur inşallah
selammm denizverdi....minik deniz nasıl...sen nasılsın...sizi hep takipteyim ama yazmaya fırsat yok....
benim minişkom 3-4 adım atıyor teyzesi çok mutluyum yaa...aslında normal mi karşılamalıyım bilmiyorum ama ben deliler gibi mutluyum...kızım büyüyor ...
nasıl bu kadar çabuk büyüyor bu veletler şaşıyorum valla...
rabbim eksikliklerini göstermesin...isteyen herkesede nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?