Sümüklüböceğin hikayesi

bu sabah uyandığımda denizin yazı tahtasında bir bıyıklı güneş resmi gördüm.güneşi çizmeyi çok seviyor.akşam babayla çok oynadılar.sabah ta o resmi görünce şok oldum.duygulandım çok.babasına benzetmiş.küçücük bir çocuk olmasına rağmen ben bile yaptığı resmi babasına benzettim.sonra uyanınca eşime dedim yaptığı son resmi gördün mü diye....evet dedi.hatta gözlerim doldu dedi.
sabah ta dökülüverdi işte bişeyler....canım kızımmmm...

herkese selam....oh ne güzelll...iki ziyaretçi....selam sizlere

vakit yok...sadece selam...ama bugün deniz için çok verimliydi.tavuklara simit attık.nasıl kapıştılar.deniz çok sevdi onları...görüşmek üzere ...sevgiler..

ayşe teyze...eliftoşun annesi....yazacağım.

yine sadece selam

zili!akşam uyuttu benibu ara yazmak zor...ama en güzeli=artık bize annecim babacım diye hitap ediyor hep
sevgiler

yine sadece selam

zili!akşam uyuttu benibu ara yazmak zor...ama en güzeli=artık bize annecim babacım diye hitap ediyor hep
sevgiler

yazılarınızı ara ara okuyorum,sizi yürekten tebrik ederim,rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah
büyüyüp hayırlı bir evlat olduğu günleri görmenizi de nasip eder inşallah

selam eliftoşun annesierir erir.daha da büyüsün.anne nin yerini annecimler alsın babacımlar alsın bak.o zaman gör erimeyi.şimdiki bebeler çok akıllı ayşe...e tabiii biz anneler ne faydalıysa onu verip duruyoruz.ceviziydi bademiydi fındığı fıstığıydı organik yoğurduydu.vs vs vs uzar gider...maşallah yediklerini inkar etmiyorlar.akıllı olsun yavrular.
ben belli bir sayfaya bakmıyorum çocuk gelişimi onusunda.googleye yazıyorum ayına göre.kaç aylıksa çocuğum.bütün yazılanları okuyorum.doğru yoldamıyım ?nasılım ?diye.önden gidiyoruz bir de çıkarım yapıyorum.kendi fikirlerimle harmanlayıp denizi çıkartıyorum ortaya.heh.çokkk güzel oluyor.şimdilik çok memnunum.dr yazıları...pedagog yazıları...annelerin paylaşımları...birçok ,birçok bilgiye ulaşıyorum.tabiiigörüştüğüm annelerin deneyimlerini küpe yapıyorum.davranışlarını gözlemliyorum.erken doğduğu için de üzülme...yakalıyorlar.hatta geçiyorlar bile.denizim %75 önde gidiyor.ebemiz böyle devam et dedi.nasıl bakıyorsam.çokkk gurur verici...kanatlanıyorum
minik kızını öpüyorum çokkk.sevgiyle kucaklıyorum...

yazılarınızı ara ara okuyorum,sizi yürekten tebrik ederim,rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah
büyüyüp hayırlı bir evlat olduğu günleri görmenizi de nasip eder inşallah

teşekkür ederim turkuaz...AMİNNN..İNNNŞALLAH...inşallah görürüm o günleri...görürüm de paylaşırım yine buradan...sevgiyle kalın...

herkese iyi geceler....bana tatlı rüyalar olsun bu saatten sonra...

bu gün denizi ikinci tiyatrosuna götürdüm...bir sürü yaşıtını görünce çok mutlu oldu...e tabiii ki ben de öyle...hayat devam ediyor...tatlısıyla...deniziyle :))

sevgiler herkese...

böcüğün annesinden iyi geceler............

yarın tiyatro sırası bende

denizden bir iki cümle:

az kalsın ben düş (az kalsın düşüyordum)

ben tut geri ver (merak ettiği birşeyi bir kez tuttacak sonra geri vericek)

deniz büyüyor...ve ben ikinci tiyatro seyrimi yaptım.o büyüdükçe mahrumiyetler de sona eriyor.deniz büyüyor.hayat devam ediyor.deniz daha da büyüyecek.okula gidecek.innşallah o günleri de görürüm.
birşeylerin yolunda gitmesi çokkkkkkkk güzell...Allahımmm..bu güzellik hiç bitmesin...bitmesin bu rüya...

canım kızım....onunla öyle güzel güven ilişkimiz var ki...herşeyi anlıyor.olgunlukla karşılıyor.bikaç gün önce onu götürmüştüm çocuk oyununa...dün için de daha bir gün önceden gideceğimin sinyallerini verdim ona.hazırladım onu.annecimmmm.yarın da anne de sıra.yarın anneler için tiyatro varmış.yarın sıra bende.çocuklar için olduğu zaman seni yine götüreceğim dedim.anlıyor beni.hiç bir olumsuz tepki göstermiyor..çokk şükür herşey iyi ...iletişim iyi...gelişimi iyi..algısı iyi...
sen hep iyi ol kızım.hep iyi

şükür deniz uyudugündüz uyumadı zilliama şimdi o uyuyor

eşek kız yaaaa... ne yoruyor beni...ama çok seviyorum onu....artık laf çeviriyor biliyormusunuz bana!!
obur!! yemek yerken saldırıveriyor koca koca atıyor lokmalarıtabağında varken ortaya saldırmaya başladı..diyorum annecimküçük küçük ye.tabağındakini bitir sonra yine verelim.eşek!beni kızdırmayı çokk seviyor.gırrrrr!

ne diyordum....yemek yerken ,obez olucan dedim de bana: ''sana obez'' demez mi.yani sen obez.yani ben obezmişim
laf çeviriyor.şuna da bakın.büyümüş küçük hanım...

bişey daha demişti.gitti şimdi.buradaydı...aklıma gelince yazarım....

yine de çok seviyorum onu ben....yatağına yatırırken her gece onu çok sevdiğimi fısıldıyorum.

heh....hatırladım...

iki de bir gidiyor tv yi kapıyor.beni bizi kızdırsın.başka bişey değil.ben de engel oldum ona.biraz da çıkıştım.çünkü tv yi ondan uzak tutmak için yükseğe kaldırdık.oraya uzanması tehlikeli.ona engel oldum.diye bir ağlamak zilli de.odadan çıkınca babaya kötü anne demez mi

sonra babası özür dilemesini istedi...annecim diye diye dolandı durdu yanımda.zilli diyorum işte.başka bişey değil.eşek!hafiften vuruyor da heee...aaaah.ah.bakalım neler göreceğiz.bir iki gündür bayağı bayağı bi değişiklik var.büyüyor..büyüyor işte.canım yaa....artık bu ikon da yakışmaz bize...koca dana!

ooooo selam canım...canlı selam...öpücükler için teşekkür...

milston....sana da canlı selam

Selam canımmm tekrar tekrar okumaktan bıkmadığım ilk sayfana gittim okuyordumm..

Sana söylemek istediğim bir şey varr hep..Senin yazılarını okurken içimden bir ses canlanıyorr..Ve sanki senin vurgularını yapıyor edasında okuyorumm..Bunu çok oldu farkedeli ama bir türlü yazamadım sana..O kadar ilginç ki..Onca kk da insan ve yazı var iken sadece seninki çok tuhaf canlanıyor içimde..

O çakmasını istediğin şimşekler var ya hanii bende hiiççç yokkk üzülüyorum kendime..Seni okumakk meleğin ile ilişkini, bilmek sanki beni sakinleştirip iyi geliyor..

Neyse anlatabildimmi hiç bilmiyorum ama bendeende çook selam sana ve zilli yavruna..

canım kızım....şu anda yan komşuda hafif bir müzik çalıyor.sözlerini anlamıyorum bile.belli belirsiz...sana ninni olsun.huzurla uyu...uykuda iken aldığın her nefes sana sağlık olsun..her hücreni daha bir büyütsün....

bugün daha mı duygu yüklüyüm....

seninle öğlene kadar seviştik yatağımızda..baean toplamıyorum ya.yine sevişiriz,seninle kudururuz diye.heh...kahvaltıdan sonra gideriz yatağa bazı bazı.hadi gel keyif yapalım derim.hiçbirşey umrunuzda olmaz bazen.ne ev işi...ne biri gelir de ortalığı böyle görecek endişesi...ne akşama yapılması gereken yemek...ne toplanması gereken mutfak...sanırım böyle günler pasaklı günlerimiz
olsun...bir fıkradaki gibi...

adamın birinin üç tel saçı varmış.berbere gitmiş.berber üç tel saçın birini sağa ayırmış .kopmuş bir tel.kalmış iki tel saç.ikinciyi ayırmış diğer tarafa.o da kopmuş.berber mahcup...tek tel saçı kalan adam demiş.

BIRAK DAĞINIK KALSIN !

fıkradaki gibi az kel kalmalı galiba hayatta...ama ne tatlı kellik o öyle...mesela bugün biz denizle seviştiiiiik seviştiiiik.seviştik denizle.ayaklarıma yaslarım karnını.deniz deniz havadaaaa yumurtsı tavadaaa...tekrar eder bu...deniz kuş olur açar kanatlarını.ya da bir klebek olur çırpar kollarını.
deniz yatakta zıplamayı çok sever.zıpladı da zıpladı...havadayken daha bırakır yatağa sonuna kadar açık ayaklarını...eşek! korkutur her seferinde beni...
sonra....nevresimdeki güneşi bulutu mor çiçekleri hikayeledik.resmettik.buluttan yağmurlar yağdırdık.sonra kaçtık o yağmur bulutundan ıslanmayalım diye,yatağın diğer taraflarına...yağmur bulutu yön değiştirdi de ıslanmaktan kurtulduk.(bu yağmur bulutu benim havaya çizdiğim bir bulut)
arkasından kar yağdıran bir bulut geldi.kar sessiz sessiz yağdı...ben küçük bir kardan adam yaptım mavi ,sarı güneşli,mor çiçekli nevresimin üzerinde...deniz eksik uzuvlarını tamamladı.görünmez kardan adamın.ama biz gördük.anne ile deniz gördü:))
başı çıplak kalmıştı kardan adamın.deniz şapkasını taktı.hatta atkı da taktı.ki üşümesin diye...sonra o da kendine bir kardan adam yaptı.o düğmelerini de koydu...benimkinin süpürgesini de denizin koyduğunu söylemişmiydim......

daha yazacaktım...ama apartmandan gelen bir bağırtı bozdu..kaçıp gitti kelimeler , cümleler.
velhasılı.....nasılsa bitmez benim hikayem....
denize yakalanmadan göndermeli yazıyı...kk da şimdi yine şifre ister...sevgiyle kalın.

bir cümlemin sonunu eksik bırakmışım...ayaklarıma yaslıyorum denizi.sonra havaya kaldırıyorum denizi.dolayısıyla deniz havada oluyor.ellerini bırakıyor öyleyken...kuş oluyor kelebek oluyor.ayaklarım yorulunca indiriyorum tekrar yatağa...yine diyordeniz..yine.annecim anne az dinlensin ayaklarım yoruldu diyorum.kısa brir moladan sonra...yine....

Sen çok tatlı bir annesin çoook...Okudukça hayranlığım daha da çok artıyor sana.Sevgiyle dolu kalbin hem iyi bir anne,hem iyi bir eş ve iyi bir dost yapmış seni.Eşin çocuğun ve çevrendeki tüm insanlar çok şanslı Deniz cim.Bu şans onlara vurmuş dilerim kıymetini bilsinler...Sümüklü böceğini sümüklerinden öpüyorum çoook...Kendine ve kızına iyi bak sevgiler...

denizannem iyi geceler uzun zamandir birsey yazamiyorum seni ve denizi cok ozlemisim bir solukta hepsini okudum :126::126: denizkizini ve seni kocaman kocaman opuyorum sana obez lafina da okudugumdan beri de guluyorum pabuc gibi dilleri var masallah simdiki kuzularin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…