- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
Sen hiç bıyıklı güneş gördün mü?
ya da nerede gördün?
Ben bu sabah gördüm.
İki gözü ve burnu olmayan Ayşe'nin hemen ayaklarının ucunda...
Ve bu bıyıklı güneşi babana benzettin mi?
Evet.Ben benzettim KIZIM.
Daha iki buçuğunda...
Bazı bazı yakınırım
hatta,sesimi yükselttiğim de olur.
AFFET!
Vicdanım.beni affet.
O orda bu burda bu ne dağınık diye......
Bazı bazı....çok canımın yandığı olur.
Legoların yüzünden
Şimdi......
Şimdi bir ressamın fırçası gibi silsem bu dağınıklığı
Eskisi gibi .....
Boş bir sayfa bıraksam...
Boş sayfaya boyasam
AMAN ALLAHIMMMM !!
Sayfa değil ben boş olurum KIZIM
Ev boş olur...baban...
Sen yine kal bıyıklı güneşinle bizimle KIZIM.
Sen yine bizim ol.
Düşen,ayağıma batan oyuncağına bir tekme de ben atayım
Sen babanın yanında uyu.....
Güvenle.
Şimdi olduğu gibi................
yine sadece selam
zili!akşam uyuttu benibu ara yazmak zor...ama en güzeli=artık bize annecim babacım diye hitap ediyor hep
sevgiler
mehabaaa
biz de büyüyoruz deniz abla.. kızım artık anne diyor içim eriyor o bastıra bastıra annnne dedikçe :)) anne, baba, mama, gel ve bak kelime dağarcığı şimdilik bu kadar. dün beni ne kadar şaşırttı altını değiştirdim kirli bezi katladım eline verdim hadi kızım at çöpe dedim gidip attı.. inanamıyorum bazen bu benim mi diyorum sanki biri emanet bırakmış da heran geri alacakmış gibi..
şu baktığın gelişim sitelerinden bahseder misin biraz özellikle zihinsel ve psikolojik gelişimle ilgili tavsiye edebileceğin sayfalar var mı? Elif erken doğduğu için hep endişeliyim acaba gelişmi normal mi geride olduğu birşey var mı diye kendimi yiyorum sürekli:18:
yazılarınızı ara ara okuyorum,sizi yürekten tebrik ederim,rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah
büyüyüp hayırlı bir evlat olduğu günleri görmenizi de nasip eder inşallah
Deniz annesi selammmÖperim ikinizi de
ooooo selam canım...canlı selam...öpücükler için teşekkür...
milston....sana da canlı selam
canım kızım....şu anda yan komşuda hafif bir müzik çalıyor.sözlerini anlamıyorum bile.belli belirsiz...sana ninni olsun.huzurla uyu...uykuda iken aldığın her nefes sana sağlık olsun..her hücreni daha bir büyütsün....
bugün daha mı duygu yüklüyüm....
seninle öğlene kadar seviştik yatağımızda..baean toplamıyorum ya.yine sevişiriz,seninle kudururuz diye.heh...kahvaltıdan sonra gideriz yatağa bazı bazı.hadi gel keyif yapalım derim.hiçbirşey umrunuzda olmaz bazen.ne ev işi...ne biri gelir de ortalığı böyle görecek endişesi...ne akşama yapılması gereken yemek...ne toplanması gereken mutfak...sanırım böyle günler pasaklı günlerimiz
olsun...bir fıkradaki gibi...
adamın birinin üç tel saçı varmış.berbere gitmiş.berber üç tel saçın birini sağa ayırmış .kopmuş bir tel.kalmış iki tel saç.ikinciyi ayırmış diğer tarafa.o da kopmuş.berber mahcup...tek tel saçı kalan adam demiş.
BIRAK DAĞINIK KALSIN !
fıkradaki gibi az kel kalmalı galiba hayatta...ama ne tatlı kellik o öyle...mesela bugün biz denizle seviştiiiiik seviştiiiik.seviştik denizle.ayaklarıma yaslarım karnını.deniz deniz havadaaaa yumurtsı tavadaaa...tekrar eder bu...deniz kuş olur açar kanatlarını.ya da bir klebek olur çırpar kollarını.
deniz yatakta zıplamayı çok sever.zıpladı da zıpladı...havadayken daha bırakır yatağa sonuna kadar açık ayaklarını...eşek! korkutur her seferinde beni...
sonra....nevresimdeki güneşi bulutu mor çiçekleri hikayeledik.resmettik.buluttan yağmurlar yağdırdık.sonra kaçtık o yağmur bulutundan ıslanmayalım diye,yatağın diğer taraflarına...yağmur bulutu yön değiştirdi de ıslanmaktan kurtulduk.(bu yağmur bulutu benim havaya çizdiğim bir bulut)
arkasından kar yağdıran bir bulut geldi.kar sessiz sessiz yağdı...ben küçük bir kardan adam yaptım mavi ,sarı güneşli,mor çiçekli nevresimin üzerinde...deniz eksik uzuvlarını tamamladı.görünmez kardan adamın.ama biz gördük.anne ile deniz gördü:))
başı çıplak kalmıştı kardan adamın.deniz şapkasını taktı.hatta atkı da taktı.ki üşümesin diye...sonra o da kendine bir kardan adam yaptı.o düğmelerini de koydu...benimkinin süpürgesini de denizin koyduğunu söylemişmiydim......
daha yazacaktım...ama apartmandan gelen bir bağırtı bozdu..kaçıp gitti kelimeler , cümleler.
velhasılı.....nasılsa bitmez benim hikayem....
denize yakalanmadan göndermeli yazıyı...kk da şimdi yine şifre ister...sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?