Sümüklüböceğin hikayesi

Aynısından Rabbim bana da yaşatsın. Bana bir şeyler yaz Deniz annem. Umutsuz değilim, olumsuz fikirleri yakınıma brakmıyorum. Bu sefer farklı olucağına inanmaya çalışıyorum, ne kadar başarılı olduğumu bilmiyorum... Sen anlarsın işte... senin yazılarını seviyorum, düşünce tarzını seviyorum. Sen yine de bana bir şeyler yaz, aklına ne gelirse... zamanın olunca.

günaydın herkese mutlu pazarlar

deniz...baba uyuyorlar...deniz geç uyanır.yani öyle sanıyorum.artık bi portakal suyu içer bekleri onları :))

yaşatsın canım yaşatsın inşallah.....tüm isteyenlere

sana ne yazsam sümeyyem....ne yazsam.Güzel Allahım yazsın inşallah....biliyorum.gelgitleri çok iyi bilirim...ne yap biliyormusun.daraldığında deriiiin bir nefes al.hakkımda hayırlısı... ne olacaksa olsun de....zaten biz yazılanı geri çeviremeyiz.ama umut etmeye de devam etmeiyiz.korkuya değil umuda sarılmalıyız.
düşünceler...hep düşünceler bizi korkuya götürür.olmayacağını düşünürsek korkarız.çünkü yine mi ?deriz.çok üzülürüz.sonra yaşadıklarımız aklımıza gelir.ymurta sayısı gelişti gelişmedi yapılan iğneler iğne izleri eski negatifler sonra kendine acımalar.canını acıtıyormuyum.affet.amacım asla bu değil.ama eskiyi tekrar tekrar düşünürsek bunlar oluyor.düşnmemeye çalış diyorum.biliyorum bu çok zor.zaten biz zoru başarmaya çalışmıyormuyuz.

ben ...son tedavimde...ne kadar oldu hatırlamıyorum.zaten tek transferim oldu onca denemelerde...son değildi şimdi hatırladım.neyse...ilk ve son 12 günlük beklememde diyeyim.kısa va anlaşılır olsun.yattığım yede telefonumda oyun oynardım...teyzem kalmıştı yanımda.çoook güzel pijamatakımlarımı giymiştim.bebekler gibi yattım kendimi şımartarak..yaz'dı.dondurma yedim.ımmmh.çikolatalı çikolatalı.hatta kocam daha ilk günlerde iki kiloluk koca bir kutu dondurma getirmişti bana.hehhehe...innnşallah bebeğin içinde gelişiyordur sana tutunuyordur da canın istesin.:))
küçük tv karşımdaydı.zap yapardım.şimdilerde tv neredeyse hayatımda yok ya...senin de olmasın inşallah.
çook mutluydum.o içimdeydi.bazı bazı sanki iple çekilir gibi hafif kasılmalar olurdu.minik batmalar.herşeyi bir şeye yorardım.şöyle yatarsam bişey olurmu ay çok mu eğildim.yani anlıyacağın pek bi nazlandırırdım kendimi.
ama ara ara seninde içine yerleşen korkular beni de esir ederdi.
deniz den sesler geliyo uyanmaz umarım.ıh lıyor.
ben düşündükçe korkardım.tam şurama.iki göğsümüm ortasına çukura bir yumruk yapışırdı.nasıl bir korku.ama o yumuruğu ben büyütüyordum biliyormuusn.onu oraya ben koyuyordum.düşüncelerimle.bunu keşfettim.nasıl mı..ya olmazsa diye düşünmediğim zamanlar hiç öyle birşey olmazdı.herşey yolundaydı.
bu herşeyde böyle...iş başvurusunda....sınavlarda...olmasını istediğin herşeyde.ya olmazsa diye düşündüğümüz zaman oluyor budepremlerde de böyle.tabii bunda ya olursa diye aklımıza düşüncelerimize girerse....senden ricam...o yumruğu büyütme.büyütmemeye çalış.hep güzel şeyler düşünmeye çalış.tv deki negatif haberleri izleme.yerli yersiz konuşan kişilerin yanında bulunma.mükünse senin yanına gelmelerini engelle...kocine şöyle davran...hamileymiş gibi...bebek şunu istiyor.bebek bunu istiyor.hhehhhehe.fırsat bu....şımar şımarabildiğince...kzıgınlığın var ise de tatlı tatlı çıkar ondan.hhhehhe.aanı değerlendir.
umarım yardımcı olabilmişimdir.tüüüm sevgileirmi yolluyorum sana....anaaaammm deniz koca bir osuruk attı...seninki de kokutsun inşallah burnunu...sevgiler....

umarım tekrar yazmıyorum....yazmadım gibi geliyor...

selam hayalot....artık bu saatte ...iyi pazarlar hayalot..

sevgi birbirinize geçiyor.elektrik mükemmel..innnşallah canım....tüm isteğim bu yönde..Allahım isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu...tattırsın.her yönünü.

gırrrr! cadı!akşam onu uyutacağız diye o bizi uyuttu....aah ah...gelsin o günler....hepinizin maceralarını beklyorum.

bir gün cadının beni kızdırdıklarını da yazacağım.yok öyle! hep pembe yok...gri de var.az siz de yaşayın canımmaaaaaaaaaa

Teşekkürler Deniz annem . Çok teşekkür ederim. O kadar yoğunluğun arasında bana yazdığın için. Çok iyi geliyor. Aslında ben tam senin ol dediğin gibiğim. Korkularım var ama asla itiraf etmiyorum. Ben genellikle hayal kurmam, ama bu sefer bebişlerim için hayal kurmaya çalışıyorum. Pek uzağa gidemiyorum, şimdilik pozitifleri hayal ediyorum. Aksini kendime yakın brakmamaya çalışıyorum. Geçmişim de beni incitmez, ders çıkarmak için hatırlarım, her işde bir hayır olduğuna inandığım için. Sadece bu günü yaşıyorum. Genellikle neşeli biriyim, yazılarına ağlamama bakma. Beni her şey mutsuz edemez. Ama işte... içim... itiraf etmediğim korkular...

Test gününe kadar kendime hep oldu diyicem. Vücudumla beraber kendimi de inandırmaya çalışıyorum. İnşeAllah olduğunu da paylaşırım.

Biliyormusun geçen gün dışarı çıktık, eşime karışık dondurma aldırdım. Bitti ama doymadım. Aynı senin dediğin gibi eşime - bana ve çocukların birine anca yetti, diğer ikisine yetmedi diye-diye ikincisini aldırdım. Ohh çok güzel geldi. Sonra da kendim için bir sürü parlak taşlı küçük tokalar aldım, renkli-renkli. Küçük şeyler, ancak mutlu etmeğe yetiyor.

Denizi benim için öp.

yine ağlayıp dövündüğüm bi gün anne olamıyorum diye isyanlardayım:)sonra bu yazıyı gördüm azıcık daha ağladım bi yandan da düşündüm neden olmasın?

canım yarını iple çekiyorum....keşke bugün yapmış olsan testi....haydi inşallah

canım yarını iple çekiyorum....keşke bugün yapmış olsan testi....haydi inşallah

Aslında Deniz annem ben dün idrar testi yaptım ve pembe de olsa belirgin çift çizgiyi gördüm, sana hemen haber vermek istedim, ancak kan testi de yapıyım öyle haber vereyim dedim. Dün gece setteydin, bakındım nereye baktığını anlamadım. Eğer bura bakıyor olsaydın yazıcaktım. İnşeallah yarın kan tahlili yaptırıcam. İnşeallah güzel sonuç olur da ben de gönül rahatlığıyla paylaşırım. Seni çok seviyorum Tanımasamda.

haydi inşallah...mübarek ezan da okunuyor.innşallah müjdeni alacağım...Allahımm ...verdiğin güzelliğe şükürler olsun.isteyen herkese tattır Allahım....

evet.merak etmiştim.bakınıyordum.bi haber var mı diye senden.birşey yazmamıştın.

müjdeni bekliyor olacağım....

sümeyye...senin için açmıştım...daha yazmamışsın...haydi hayırlısı..inşallah

Deniz annem, sanırım hamileyim. Kan değerim 9. günde 173 çıktı

Rabbim sağlıkla devamını getirsin.

tatlı denizimizin iyi kalpli annesi nasılsın bakalım. özlüyorum yazılarını. çok yoğun geçiyor günler.
oğlum neredeyse 1 yaşına girecek. 8 nisanda. Artık biçok şeyi anlatıyor. anne,baba,dede,anneanne,dayı,abla,bak,bu... bisürü şey söylüyor. baya baya yürüyordu aslında ama birkez fena düştü. Dünde bakıcısı düşürmüş kafası biraz yaralanmıştı. yürümekten korkuyor şimdi. mutlaka bizim 1 parmağımızı tutmak istiyor.
ben işteyken birkaçkez bakıcı teyzesinin telefonunu alıp anneeee diye ağlıyormuş. Benimle konuşmak isiyor. Arıyorlar beni bisürü şey anlatıyor kendince.çok da kızıyor bana yanında değilim diye. benim kuzum büyüyor teyzesi. onun büyüdüğünü görmek çok güzel.

sağlık sorunlarımızın çoğunu atlattık çok şükür. Gazeteci bir arkadaşım var.4 yaşında kızı.Onun tavsiyesiyle kızının doktoruna götürdük oğlumu. Doğduğundan beri yaşadığı herşeyi anlattım. Son zamanlarda eğzemaları da çok artmıştı. doktor dediki bu anlattıklarınızın hepsi bana süt alerjisini gösteriyor. Bebeğinin süt ve süt ürünlerine alerjisi var dedi. Böbreklerindeki sorun bile bundan kaynaklı dedi.
Biorezonans yöntemiyle tespit yapıyor. inek sütü, keçi sütü, maya bikaç şey daha. ama esas en fazla süt tabi.
diyet yapın görelim dedi. Oğlumun hayatından süt ve süt ürünlerinin tamamını çıkardık. Ve tabi emdiği için benimde. Diyeti yapmak çok zorladı beni, oğlum içinde, kendim içinde. Diyete başlayınca gördümki hayatımızda nekadar çok şeyin içinde süt ve süt ürünü var. süt peynir yoğurt sadece ilk düşünülen. Bir çikolata, bisküvi bile yiyemiyoruz. Sütüm çok azaldı oğlumu doyurmuyor. devam sütleride içemiyor süt proteini içerdiği için. Oğlumda artık oturup koca adam gibi sebze yemekleri yiyor :)
Ama sonuca bakarsak oğlumun hiç bir sorunu kalmadı bile diyebilirim.
Çok şükür çok iyi şuanda. En son ense kısmındaki egzemalar kalmıştı. onun içinde doktor kontrolünde örgü yeleklerinden götürdüm ve doktor baktı örgü türü trikolara da alerjimiz var. artık onlarıda giymiyor ve enseside düzeldi. çok şükür.

Şimdi biorezonansla tedavi yöntemi deniyoruz.her hafta bu cihaza bağlanıyor. Vücuttaki hassasiyet kaybolabilirmiş. inşallah öyle olur.
diyet yapmak çok zor ama oğlumun düzeldiğini görünce ömür boyu yapmaya bile razıyım. yavrum minnacıktı böbreklerinde taşlar olduğunda. neler çekti bilseydim benim yediğim yoğurttan peynirden kaynaklandığını ağzıma sürermiydim...

bizden haberler böyle teyzesi. ikinizide çok öpüyorum

selam sümüklü böceğim nasıl bugünçok sağol DenizGeldiinşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbimeee artık yavaş yavaş büyüyo bizim böceğimiz artık yaramazlıklar başlıcaklar annesiolsunnn onlarda eminimmm nekadar güzel olurhep sağlıklı neşeli olsunlar yaramazlıklarıda olsun valla biz dinlemkteyiz annesigri olan kısımlarını sen düşün

canımmm tebrik ederim rabbım kucağınada almayı nasip etsinnnn

biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.

ooooooooooooooooo. hamiş kaynamış burası....bereket versin bereket...ŞÜKÜR SANA....

denizgeldi bu mesajı çok beğendi.

tebrikler....tebrikler...tebrikler.!

Allah tamamına erdirsin sümeyyecim.....berencim....xnheraxçım..(şunu değiştir yahuuu)....darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…