- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
öperim senin için.sabaha artık...ama az önce dötünden öptüm zilliyi....çişi gelmiş mıkırdanıp duruyordu.aldım pc yi beklemeye...üstünü de örtüm en küçük ışık sızması olmasın.yoksa yanarım.bu saatten sonra.tatlı balım.sıkışmış çişi gelmiş.badisini çözene kadar yetişemedik bende o da çiş olduk.hehehhehehhe...aynısından senin de olsun.heh
Aynısından Rabbim bana da yaşatsın. Bana bir şeyler yaz Deniz annem. Umutsuz değilim, olumsuz fikirleri yakınıma brakmıyorum. Bu sefer farklı olucağına inanmaya çalışıyorum, ne kadar başarılı olduğumu bilmiyorum... Sen anlarsın işte... senin yazılarını seviyorum, düşünce tarzını seviyorum. Sen yine de bana bir şeyler yaz, aklına ne gelirse... zamanın olunca.
bu anlattığın çok güzel bişeyybeni bir kedim var oda benim yavrumm gece yatarken ben eşimin biyerine mutlaka değerimmm benim kedim uğurumda mutlaka bana değer göğsümün arasına sokar başını eşimde mutlaka bana yaslanır duvar kenarında eşim ortada ben diğer uçta kedimiz kim kimden güven aşılıyorsa ona mutlaka sarılıyor demekki inşallah biz melek bekleyenlerde bir gün senin gibi bir anne olmayı başarabilirizzz seni takdir ediyorum
yaşatsın canım yaşatsın inşallah.....tüm isteyenlere
sana ne yazsam sümeyyem....ne yazsam.Güzel Allahım yazsın inşallah....biliyorum.gelgitleri çok iyi bilirim...ne yap biliyormusun.daraldığında deriiiin bir nefes al.hakkımda hayırlısı... ne olacaksa olsun de....zaten biz yazılanı geri çeviremeyiz.ama umut etmeye de devam etmeiyiz.korkuya değil umuda sarılmalıyız.
düşünceler...hep düşünceler bizi korkuya götürür.olmayacağını düşünürsek korkarız.çünkü yine mi ?deriz.çok üzülürüz.sonra yaşadıklarımız aklımıza gelir.ymurta sayısı gelişti gelişmedi yapılan iğneler iğne izleri eski negatifler sonra kendine acımalar.canını acıtıyormuyum.affet.amacım asla bu değil.ama eskiyi tekrar tekrar düşünürsek bunlar oluyor.düşnmemeye çalış diyorum.biliyorum bu çok zor.zaten biz zoru başarmaya çalışmıyormuyuz.
ben ...son tedavimde...ne kadar oldu hatırlamıyorum.zaten tek transferim oldu onca denemelerde...son değildi şimdi hatırladım.neyse...ilk ve son 12 günlük beklememde diyeyim.kısa va anlaşılır olsun.yattığım yede telefonumda oyun oynardım...teyzem kalmıştı yanımda.çoook güzel pijamatakımlarımı giymiştim.bebekler gibi yattım kendimi şımartarak..yaz'dı.dondurma yedim.ımmmh.çikolatalı çikolatalı.hatta kocam daha ilk günlerde iki kiloluk koca bir kutu dondurma getirmişti bana.hehhehe...innnşallah bebeğin içinde gelişiyordur sana tutunuyordur da canın istesin.:))
küçük tv karşımdaydı.zap yapardım.şimdilerde tv neredeyse hayatımda yok ya...senin de olmasın inşallah.
çook mutluydum.o içimdeydi.bazı bazı sanki iple çekilir gibi hafif kasılmalar olurdu.minik batmalar.herşeyi bir şeye yorardım.şöyle yatarsam bişey olurmu ay çok mu eğildim.yani anlıyacağın pek bi nazlandırırdım kendimi.
ama ara ara seninde içine yerleşen korkular beni de esir ederdi.
deniz den sesler geliyo uyanmaz umarım.ıh lıyor.
ben düşündükçe korkardım.tam şurama.iki göğsümüm ortasına çukura bir yumruk yapışırdı.nasıl bir korku.ama o yumuruğu ben büyütüyordum biliyormuusn.onu oraya ben koyuyordum.düşüncelerimle.bunu keşfettim.nasıl mı..ya olmazsa diye düşünmediğim zamanlar hiç öyle birşey olmazdı.herşey yolundaydı.
bu herşeyde böyle...iş başvurusunda....sınavlarda...olmasını istediğin herşeyde.ya olmazsa diye düşündüğümüz zaman oluyor budepremlerde de böyle.tabii bunda ya olursa diye aklımıza düşüncelerimize girerse....senden ricam...o yumruğu büyütme.büyütmemeye çalış.hep güzel şeyler düşünmeye çalış.tv deki negatif haberleri izleme.yerli yersiz konuşan kişilerin yanında bulunma.mükünse senin yanına gelmelerini engelle...kocine şöyle davran...hamileymiş gibi...bebek şunu istiyor.bebek bunu istiyor.hhehhhehe.fırsat bu....şımar şımarabildiğince...kzıgınlığın var ise de tatlı tatlı çıkar ondan.hhhehhe.aanı değerlendir.
umarım yardımcı olabilmişimdir.tüüüm sevgileirmi yolluyorum sana....anaaaammm deniz koca bir osuruk attı...seninki de kokutsun inşallah burnunu...sevgiler....
Teşekkürler Deniz annem. Çok teşekkür ederim. O kadar yoğunluğun arasında bana yazdığın için. Çok iyi geliyor. Aslında ben tam senin ol dediğin gibiğim. Korkularım var ama asla itiraf etmiyorum. Ben genellikle hayal kurmam, ama bu sefer bebişlerim için hayal kurmaya çalışıyorum. Pek uzağa gidemiyorum, şimdilik pozitifleri hayal ediyorum. Aksini kendime yakın brakmamaya çalışıyorum. Geçmişim de beni incitmez, ders çıkarmak için hatırlarım, her işde bir hayır olduğuna inandığım için. Sadece bu günü yaşıyorum. Genellikle neşeli biriyim, yazılarına ağlamama bakma. Beni her şey mutsuz edemez. Ama işte... içim... itiraf etmediğim korkular...
Test gününe kadar kendime hep oldu diyicem. Vücudumla beraber kendimi de inandırmaya çalışıyorum. İnşeAllah olduğunu da paylaşırım.
Biliyormusun geçen gün dışarı çıktık, eşime karışık dondurma aldırdım. Bitti ama doymadım. Aynı senin dediğin gibi eşime - bana ve çocukların birine anca yetti, diğer ikisine yetmedi diye-diye ikincisini aldırdım. Ohh çok güzel geldi. Sonra da kendim için bir sürü parlak taşlı küçük tokalar aldım, renkli-renkli. Küçük şeyler, ancak mutlu etmeğe yetiyor.
Denizi benim için öp.
yine ağlayıp dövündüğüm bi gün anne olamıyorum diye isyanlardayım:)sonra bu yazıyı gördüm azıcık daha ağladım bi yandan da düşündüm neden olmasın?
canım yarını iple çekiyorum....keşke bugün yapmış olsan testi....haydi inşallah
Aslında Deniz annem ben dün idrar testi yaptım ve pembe de olsa belirgin çift çizgiyi gördüm, sana hemen haber vermek istedim, ancak kan testi de yapıyım öyle haber vereyim dedim. Dün gece setteydin, bakındım nereye baktığını anlamadım. Eğer bura bakıyor olsaydın yazıcaktım. İnşeallah yarın kan tahlili yaptırıcam. İnşeallah güzel sonuç olur da ben de gönül rahatlığıyla paylaşırım. Seni çok seviyorumTanımasamda.
selamumarım tekrar yazmıyorum....yazmadım gibi geliyor...
selam hayalot....artık bu saatte ...iyi pazarlar hayalot..
sevgi birbirinize geçiyor.elektrik mükemmel..innnşallah canım....tüm isteğim bu yönde..Allahım isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu...tattırsın.her yönünü.
gırrrr!cadı!akşam onu uyutacağız diye o bizi uyuttu....aah ah...gelsin o günler....hepinizin maceralarını beklyorum.
bir gün cadının beni kızdırdıklarını da yazacağım.yok öyle! hep pembe yok...gri de var.az siz de yaşayın canımm aaaaaaaaaa
Deniz annem, sanırım hamileyim. Kan değerim 9. günde 173 çıktı
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
Deniz annem, sanırım hamileyim. Kan değerim 9. günde 173 çıktı
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?