Sümüklüböceğin hikayesi

pazarın ilk günaydını benden olsun....günaaaydıııınnnn...mutlu pazarlar

henüz uyumadım ama günaydınnnn bende henüz 20 yaşındayım ama tedavi görüyorum rabbim sonumuzu hayır eylesin.

senin durumunuda okudum senn sevabın sevapların en güzeli cnm bnm :)

sadece bir selam

denizle pazara gittik.....

bunu söylemek bile güzel....hayat paylaşınca güzel.....

hamişler iyimisiniz...o uyurken ben de az uyuyayım

herkese sevgiler

sadece bir selam

denizle pazara gittik.....

bunu söylemek bile güzel....hayat paylaşınca güzel.....

hamişler iyimisiniz...o uyurken ben de az uyuyayım

herkese sevgiler

Selam deniz annemmm benim raporum bitti okula başladım bugün yine de çok fazla ayakta durmamaya çalışıyorum. Cumayı iple çekiyorum. Bol bol dua edin bizeee lütfeeeeeennn. Kalp atışını da duysam
Denizi totusundan ısırıyorum

bu aralar bunu düşünmeye çok ihtiyacım vardı sağol:) hayatımda yeni bi ses yeni bi nefes istiyorum ama ulaşamıyorum bunun başka yolları da var hatırlattın:)aydınlandım biraz

hatırlatmak için hep burada olacağım:))

yeni bir yol isteyene her zaman bir yol vardır...herşey gönlünce olsun...sevgiler...

özlemcim....öğrencimiyiz? öğretmen mi?:26:kaçırdım mı?

duam herkese....inşallah hayırlısı ile duyacaksın o pıt pıtları...

haydin...sümeyye ile kırkınız karışsın inşallah...

denizimi de totosundan ısırma...uyanık olsaydı şimdi.sana

''ısırma o mama değil '' derdi

canım kızım yaaaa....ah nasıl konuşuyor şakıyor bir bilseniz...yaşamaktan yazamıyorum

laddybug...sana da canlı selam,ziyaretçim.....

sümeyyecim....biraz itele beni de artık uyuyayım....sevgiyle kalın.

maviO merhaba.... bebek 2. el takasta bir mesajınıza vardı.. pembe mikadyy satışı ile ilgili... o nedenle size msj yazmıştım ama görmediniz.. hala elinizde mi ve hala satılık mı.. evet'se ilgileniyorum :)

örtmeniiiimm deniz teyzem. edebiyat örtmeniiii mama o mama ısır annesiiiiiiiiiiii

Zeytin elimde inek sutu olan cocuklar icin mama var 30 kutu.aldim ama kullanmadm hic.ilgilenirsen adres ver ozelden ucret istemiyrm.sadece kargo parasi verirsn

maviO merhaba.... bebek 2. el takasta bir mesajınıza vardı.. pembe mikadyy satışı ile ilgili... o nedenle size msj yazmıştım ama görmediniz.. hala elinizde mi ve hala satılık mı.. evet'se ilgileniyorum :)

satmaktan vazgeçtim açıkcası kıyamadım kızımın eşyasına...
kızkardeşimin kızına gönderdim...

merhaba denizin annesi ben yine geldim sizi ziyarete...
denizi çok merak ediyorum keşke daha çok yazsan....
benim kızım bildiğin yürüyor teyzesi...evde dolaşıp duruyor cimcime...
bide cee yapmayı öğrenmiş her fırsatta cii cii diyip sırıtıyor.. elini yüzüne kapatıp açıyo cii,kapının arkasından bakıyo cii,kafasından tişörtünü geçiriyoruz cii...
büyüdükçe daha tatlı oluyorlarmış gerçekten ...aşkım kızımm
rabbim isteyene versin inşallah...

bir selam için girmiştim....selaaam olsun böcüseverler.....

beren....benden de tünaydın olsun göbüş!

hamişler kendinize iyi bakın...koca koca göbüş olun emi...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…