- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
tatlı denizimizin iyi kalpli annesi nasılsın bakalım. özlüyorum yazılarını. çok yoğun geçiyor günler.
oğlum neredeyse 1 yaşına girecek. 8 nisanda. Artık biçok şeyi anlatıyor. anne,baba,dede,anneanne,dayı,abla,bak,bu... bisürü şey söylüyor. baya baya yürüyordu aslında ama birkez fena düştü. Dünde bakıcısı düşürmüş kafası biraz yaralanmıştı. yürümekten korkuyor şimdi. mutlaka bizim 1 parmağımızı tutmak istiyor.
ben işteyken birkaçkez bakıcı teyzesinin telefonunu alıp anneeee diye ağlıyormuş. Benimle konuşmak isiyor. Arıyorlar beni bisürü şey anlatıyor kendince.çok da kızıyor bana yanında değilim diye. benim kuzum büyüyor teyzesi. onun büyüdüğünü görmek çok güzel.
sağlık sorunlarımızın çoğunu atlattık çok şükür. Gazeteci bir arkadaşım var.4 yaşında kızı.Onun tavsiyesiyle kızının doktoruna götürdük oğlumu. Doğduğundan beri yaşadığı herşeyi anlattım. Son zamanlarda eğzemaları da çok artmıştı. doktor dediki bu anlattıklarınızın hepsi bana süt alerjisini gösteriyor. Bebeğinin süt ve süt ürünlerine alerjisi var dedi. Böbreklerindeki sorun bile bundan kaynaklı dedi.
Biorezonans yöntemiyle tespit yapıyor. inek sütü, keçi sütü, maya bikaç şey daha. ama esas en fazla süt tabi.
diyet yapın görelim dedi. Oğlumun hayatından süt ve süt ürünlerinin tamamını çıkardık. Ve tabi emdiği için benimde. Diyeti yapmak çok zorladı beni, oğlum içinde, kendim içinde. Diyete başlayınca gördümki hayatımızda nekadar çok şeyin içinde süt ve süt ürünü var. süt peynir yoğurt sadece ilk düşünülen. Bir çikolata, bisküvi bile yiyemiyoruz. Sütüm çok azaldı oğlumu doyurmuyor. devam sütleride içemiyor süt proteini içerdiği için. Oğlumda artık oturup koca adam gibi sebze yemekleri yiyor :)
Ama sonuca bakarsak oğlumun hiç bir sorunu kalmadı bile diyebilirim.
Çok şükür çok iyi şuanda. En son ense kısmındaki egzemalar kalmıştı. onun içinde doktor kontrolünde örgü yeleklerinden götürdüm ve doktor baktı örgü türü trikolara da alerjimiz var. artık onlarıda giymiyor ve enseside düzeldi. çok şükür.
Şimdi biorezonansla tedavi yöntemi deniyoruz.her hafta bu cihaza bağlanıyor. Vücuttaki hassasiyet kaybolabilirmiş. inşallah öyle olur.
diyet yapmak çok zor ama oğlumun düzeldiğini görünce ömür boyu yapmaya bile razıyım. yavrum minnacıktı böbreklerinde taşlar olduğunda. neler çekti bilseydim benim yediğim yoğurttan peynirden kaynaklandığını ağzıma sürermiydim...
bizden haberler böyle teyzesi. ikinizide çok öpüyorum
selamsümüklü böceğim nasıl bugün çok sağol DenizGeldi inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim eee artık yavaş yavaş büyüyo bizim böceğimiz artık yaramazlıklar başlıcaklar annesi olsunnn onlarda eminimmm nekadar güzel olur hep sağlıklı neşeli olsunlar yaramazlıklarıda olsun valla biz dinlemkteyiz annesi gri olan kısımlarını sen düşün
canımmm tebrik ederim rabbım kucağınada almayı nasip etsinnnn
biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
sümeyye... en taze anne ....canlı selam olsun....
artık dikkat edin hamişler kendinize....fazla pc başında kalmayın.arada bana yazın ama
yatsam iyi olacak....baba görürse kızacak...sabaha birlikte kahvaltı istiyo... çok az daha bakayım da ...uyumalı....
tatlı uykularda olun böcekseverler
canım yaaaa.Allah seni inandırsın bu ara aklımdan geçmiştin.bir zeytin vardı diye...bu kadar mı olur...ayşe url ile aynı zamanlarda genelde denk gelir buraya yazmalrınız.ordan hatırlarım.
yavrunun iyi olmasına çokkkkkkkkk sevindim. bidamlacık yavru neler çekmişti.şükür sebebi bulunmuş ta kurtulmuş....hadi seni anladım.sen emzirdiğin sürece kullanmayacaksın süt ve süt ürünlerini.oğluş ömür boyu mu?sadece süt peynir,süt türevi şeyler mi...ya et?
öyle bile olsa...yemeye başlamış artık...
çok tatlıdır şimdi.ne heyecanlanır yürümek için.birkez düşmüş korkmuş.atlatır.
aman ha lütfen çokkk dikkat edin.benim deniz çok başını vuruyordu.alnını...iki koltuk arasına gidip geliyor tam ortada düşecek gibi oluyor sonra toparlıyor kütt diye vuruveriyordu alnını.yavrum çok mor gezdi.anlık oluyordu.tutamıyordun yetişemiyordun...lüttfen dikkat etsin bakıcı teyzesi...
iyi olduğunuza çokkk sevindim...öp benim için
tatlı denizimizin iyi kalpli annesi nasılsın bakalım. özlüyorum yazılarını. çok yoğun geçiyor günler.
oğlum neredeyse 1 yaşına girecek. 8 nisanda. Artık biçok şeyi anlatıyor. anne,baba,dede,anneanne,dayı,abla,bak,bu... bisürü şey söylüyor. baya baya yürüyordu aslında ama birkez fena düştü. Dünde bakıcısı düşürmüş kafası biraz yaralanmıştı. yürümekten korkuyor şimdi. mutlaka bizim 1 parmağımızı tutmak istiyor.
ben işteyken birkaçkez bakıcı teyzesinin telefonunu alıp anneeee diye ağlıyormuş. Benimle konuşmak isiyor. Arıyorlar beni bisürü şey anlatıyor kendince.çok da kızıyor bana yanında değilim diye. benim kuzum büyüyor teyzesi. onun büyüdüğünü görmek çok güzel.
sağlık sorunlarımızın çoğunu atlattık çok şükür. Gazeteci bir arkadaşım var.4 yaşında kızı.Onun tavsiyesiyle kızının doktoruna götürdük oğlumu. Doğduğundan beri yaşadığı herşeyi anlattım. Son zamanlarda eğzemaları da çok artmıştı. doktor dediki bu anlattıklarınızın hepsi bana süt alerjisini gösteriyor. Bebeğinin süt ve süt ürünlerine alerjisi var dedi. Böbreklerindeki sorun bile bundan kaynaklı dedi.
Biorezonans yöntemiyle tespit yapıyor. inek sütü, keçi sütü, maya bikaç şey daha. ama esas en fazla süt tabi.
diyet yapın görelim dedi. Oğlumun hayatından süt ve süt ürünlerinin tamamını çıkardık. Ve tabi emdiği için benimde. Diyeti yapmak çok zorladı beni, oğlum içinde, kendim içinde. Diyete başlayınca gördümki hayatımızda nekadar çok şeyin içinde süt ve süt ürünü var. süt peynir yoğurt sadece ilk düşünülen. Bir çikolata, bisküvi bile yiyemiyoruz. Sütüm çok azaldı oğlumu doyurmuyor. devam sütleride içemiyor süt proteini içerdiği için. Oğlumda artık oturup koca adam gibi sebze yemekleri yiyor :)
Ama sonuca bakarsak oğlumun hiç bir sorunu kalmadı bile diyebilirim.
Çok şükür çok iyi şuanda. En son ense kısmındaki egzemalar kalmıştı. onun içinde doktor kontrolünde örgü yeleklerinden götürdüm ve doktor baktı örgü türü trikolara da alerjimiz var. artık onlarıda giymiyor ve enseside düzeldi. çok şükür.
Şimdi biorezonansla tedavi yöntemi deniyoruz.her hafta bu cihaza bağlanıyor. Vücuttaki hassasiyet kaybolabilirmiş. inşallah öyle olur.
diyet yapmak çok zor ama oğlumun düzeldiğini görünce ömür boyu yapmaya bile razıyım. yavrum minnacıktı böbreklerinde taşlar olduğunda. neler çekti bilseydim benim yediğim yoğurttan peynirden kaynaklandığını ağzıma sürermiydim...
bizden haberler böyle teyzesi. ikinizide çok öpüyorum
Deniz annem merhaba nasılsın? Biz pek iyi değilizBebeğin kesesini gördük ama yanındaki alanda kanama alanı oluşmuş.Düşük riski var dedi eğer kanama durmazsa progestan verdi ayaklar havada yatcaz.hafaya cuma da daha iyi bi doktorda randevumuz vae.Dua et bize
çocuklarda bu alerjik durumlar genelde 3 yaşını bitirdikten sonra kaybolabiliyormuş ama kaybolmayabilirde. yani ömür boyuda devam etmesi gerekebilir çünkü paşamın vücut tepkileri çok ciddi boyutta oluyor. bir ihtimal düzelme olabilir diye biyorezonansa gidiyoruz işte. inşallah düzelir. 16 hafta seans görecek. henüz 2 hafta gördük. 6 haftadan sonra diyeti açacak doktorumuz. bakacağız vücut tepkilerine. daha az olursa daha gevşek bir diyet uygulayabilecekmişiz.
kuzum şimdiden birisi bisküvi çikolata felan bişey yediğini görse gidip yanına ağzını açıyor.üzülüyorum öyle yapınca. umarım düzelir. et yumurta yiyebiliyor. sadece içerisinde süt olan hiçbirşey yiyemiyor.
çok zor demiştim ilk zamanlarda eşimde dedi neden zor olsun alt tarafı bikaç bişey yemeyeceksiniz...
şimdi oda gördü aslında hayatta ne kadar çok şeyin içinde süt ürünü var. aslında alternatifi olsa çok iyi olurdu.
bi yakınımın çocuğunda vardı süt alerjisi ama onun keçi sütü alerjisi yoktu. keçi sütü,keçi yoğurdu keçi peyniri yiyor. Gerçi onun vücut tepkisi çok az. poposunda kaşıntı yapıyor sadece şuan. bebekken sık hastalanıp çok ağlardı.
oğlumda keçi sütüne daha fazla alerji çıktı. neyse böyle yaşamayı öğreniyoruz inşallah oğlumun vücudu unutur bu alerjik durumu
ahh teyzesi sorma düşmelere başladı zaten. 2 gündür eve gittiğimde kuzumun başka biyeri yaralanmış görüyorum. dün alnı kocaman şişmiş mosmor olmuştu. önceki gün yine kafasında yara vardı düşmüş. içim gidiyo. ben yanındayken düşse belki bu kadar üzülmem. ben yanında değilim vicdan yapıyorum sanırım.
bak teyzesi seninle paylaşalım kuzucuğun doğum günü magnetini. bakalım beğenecekmisin
Eki Görüntüle 664944
tatlı denizide senideçok öpüyorum. kendinize kocaman kocaman iyi bakın
canım.çabuk çabuk denizle beraber baktık fotolara...maşallahçoook tatlıymış oğlun....deniz video sandı yavrum aç deyip durdu.annecim sadece foto o dedim....video çekimi de izleyebiliriz yani eklersen...tatlı oğlunu.
yazacağım..
beni çok duygulandırdın bir an beni 2 sene geriye götürdün kafam dağıldı hemen hemen bütün anneler aynı duyguları yaşıyor galiba. annenin sevgisi+çocuğun sevgisi ve sevimliliği=bence kesinlikle büyük bir masumiyettir. ben bu masumiyetin önünde saygıyla eğilirim. ALLAH EVLADINI SANA BAĞIŞLASIN. AMİİİİİİİİİİİİ.........N!
denizannem denizkizimizin kocaman yurekli guzel annesi nasilsin kuzucuk nasil coktandir okusamda yazamiyorum ozledim sizi
buarada bir isik daha yanmis gozumden kacmadi cok mutlu oldum bir kisi de bir kisidir :13::13::13: gelsin yeni denizkizlari
çocuklarda bu alerjik durumlar genelde 3 yaşını bitirdikten sonra kaybolabiliyormuş ama kaybolmayabilirde. yani ömür boyuda devam etmesi gerekebilir çünkü paşamın vücut tepkileri çok ciddi boyutta oluyor. bir ihtimal düzelme olabilir diye biyorezonansa gidiyoruz işte. inşallah düzelir. 16 hafta seans görecek. henüz 2 hafta gördük. 6 haftadan sonra diyeti açacak doktorumuz. bakacağız vücut tepkilerine. daha az olursa daha gevşek bir diyet uygulayabilecekmişiz.
kuzum şimdiden birisi bisküvi çikolata felan bişey yediğini görse gidip yanına ağzını açıyor.üzülüyorum öyle yapınca. umarım düzelir. et yumurta yiyebiliyor. sadece içerisinde süt olan hiçbirşey yiyemiyor.
çok zor demiştim ilk zamanlarda eşimde dedi neden zor olsun alt tarafı bikaç bişey yemeyeceksiniz...
şimdi oda gördü aslında hayatta ne kadar çok şeyin içinde süt ürünü var. aslında alternatifi olsa çok iyi olurdu.
bi yakınımın çocuğunda vardı süt alerjisi ama onun keçi sütü alerjisi yoktu. keçi sütü,keçi yoğurdu keçi peyniri yiyor. Gerçi onun vücut tepkisi çok az. poposunda kaşıntı yapıyor sadece şuan. bebekken sık hastalanıp çok ağlardı.
oğlumda keçi sütüne daha fazla alerji çıktı. neyse böyle yaşamayı öğreniyoruz inşallah oğlumun vücudu unutur bu alerjik durumu
ahh teyzesi sorma düşmelere başladı zaten. 2 gündür eve gittiğimde kuzumun başka biyeri yaralanmış görüyorum. dün alnı kocaman şişmiş mosmor olmuştu. önceki gün yine kafasında yara vardı düşmüş. içim gidiyo. ben yanındayken düşse belki bu kadar üzülmem. ben yanında değilim vicdan yapıyorum sanırım.
bak teyzesi seninle paylaşalım kuzucuğun doğum günü magnetini. bakalım beğenecekmisin
Eki Görüntüle 664944
tatlı denizide senideçok öpüyorum. kendinize kocaman kocaman iyi bakın
sağol teyzesi bal gibi benim paşam
dün akşam babasıyla el ele yürürken odasında ani bir dönüş yapmış babasının elinden kaymış düşmüş kuzucuk. sol kaşını komidinin kenarına vurmuş. kocaman şişti morardı kuzucuğun kaşıçok ağladı üzdü bizi.
canım özelden video göndereyim dedim ama sanırım gönderilmiyor özelden bişey. ek yapma yeri yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?