Sümüklüböceğin hikayesi

Bisss geldikkkkk Bebiş kocaman olmuş 1.03 cm kanama alanlarımız da azalmış şükürler olsuunnn denizi ve seni çok öptümmm

oy oy çok sevindimmm..sevincini paylaşıyorum....kanama alanları bazı gebeliklerde olabiliyor.pek girmedim bu konuya...sen daha çok bebişine odaklanbüyümüş maşallah koca adam olmuş diyesim geldi.erkek mi nehaydi hayırlısı.....tatlı pazarlar...sevdiklerinle.

geçmiş olsun dilek teyzemiz...hayırdır?diyetle kilo ile şekerle mi ilgili?

sarmalarımız bitti artık.artık yeni mahsül yaprak ısmarlayacağız gelen sene için

deniz de ne laflar var teyzesi.....yazmaya fırsat yok ki....boş kalsam yazacak çok şey var.yaşamak daha bir güzel bu ara....

Sağolasın Deniz annem. Ancak küçük bir yalnışlık yapmışım, kontrol pazarertesi olucak Sanırım acele ettiğimden kaynaklanıyor

sahi yahuuu....

ben de yorgunluktan farketmemişim....bu günleri iyi değerlendirin iyi.çoook yorucu günler sizi bekliyorhe heee az korkutayım gözünüzü...yediğiniz içtiğiniz gezdiğiniz kar şimdi.bol bol stok yapın...hayırlısı ile bir doğsunlar da inşallah.....tatlı yorgunluğa hazır olun diyorum

deniz kıpırdanmaya başladı.kapasam iyi olacak.sabah sabah bir ''ben de bakıcam '' krizi çıkmasın:))

herkese mutlu pazarlar

not:biz büyük ihtimalle bu sabah kahvaltıda kıymalı börek yeriz.denizle babası alır gelir...seven buyursun.10 gibi.hoşçakalıııın

alerji oldum denizannem verilen ilac soylenene gore piyasadan kalkmis bir ilacmis sirtim boynum hep kabardi bu yasta kizamik cikarttigimi dusunmeye baslamistimkasinmaktan bilgisayari acamiyordum
sarmalara yetisemedim ama firindan yeni cikmis elmali kurabiyelerim var ben size ikram edeyim

oyyyy...bu saatte?
hayal ettirme şimdi bana elmalı kurabiyeleri tarçınlı dır da şimdi ....lütfen benim yerime de yiyiver bi tane....gerisini deniz için yersin.heh...obur...pardon obez!
(denize dedim haaa,,,,biliyorsun)

şaka bir tarafa.....

canım geçmiş olsun tekrar.maalesef olabiliyor böyle şeyler...ama biz nerden bilelim değil mi....ne veriliyorsa onu kullnıyoruz.yağmurdan kaçarken doluya tututlma olmuş....haydi....kurabişler şifa olsun....

tatlı uykular.....herkese....

yaaa ben şimdi gözümde kurabiyeleri sayar da uyurum

Deniz annem 3 kese göründü , biri çok küçüktü, kalp atışı duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu. doktor kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, doktor nerden anladıysa:44: iyi olsunlar da ben duymayayım.

canım hayırlı olsun baksana 1 tane isterken rabbimin mucizesi 3 tane geliyor sana.rabbim kucagına almayıda nasip etsin.

oy oy...süper süperrrrçoooooooooook tebrikler!

Allahımmm isteyen herkese tattırsın bu duyguları.aaaaaaaaaaaaminnn....

kalp atışlarını bir dahaki randevuda net duyarsın öyle zannediyorum....sevgiler sümeyye anne:))

canım hayırlı olsun baksana 1 tane isterken rabbimin mucizesi 3 tane geliyor sana.rabbim kucagına almayıda nasip etsin.

aminnn canım duana.....sende yeni bir haber yok mu?yeni randevu ne zaman?yazın kızlar....koca göbüşler....özlemm.sen de yaz hocam

oy oy...hayat ne güzel...hava kapalı da olsa güzel...denizim yanımda....hamişler çoğalıyooooo...

BUGÜN BİRAZ TEMİZLİK YAPTIM.yarım kaldı tabiiii....olsun...çocukla herşey yarım.ama biz tamız

Amin güzel annem. Her zaman güzel konuşursun, lafının sonu çok güzel, teşekkürler

aminnn canım duana.....sende yeni bir haber yok mu?yeni randevu ne zaman?yazın kızlar....koca göbüşler....özlemm.sen de yaz hocam

benim randevu 1 ay sonraya abla ya bende kara kara günler nasıl geçecek diye düşünüyorum.4 mayısta 2li tarama testi için gidicez bakalım inşallah o zamana kadar bir terslik olmaz.denizi gıdısından kocaman öptümmm.

cayi koydum denizi de al gel deniz annem sen kurabiyeyi bende denizi yerim misss
biz iki obez guzel guzel anlasiriz hem

günaydın böcekseverler

sabahın erken saatlerinde kuş seslerini dinlediniz mi hiç?

o güzel seslerle günaydın

Teyzesi biz mide bulantılarıyla savaşıyoruz şu ara Bir sonraki randevumuz da 6 mayısss

oh oh...bulansın bulansın...ne kadar bulanırsa o kadar sıkı tutunuyor sana....haydi inşallah...sende de güzel haber bekliyorum Allahın izniyle

yaaa...6 mayısa çok var:26:neredeyse bir ay....önce git önce....daha önce

dilek teyzem daha dönmedim sanadenizden bir iki şey yazayım.öyle inşallah...

mavi kalabak figürlü sinekliğimiz var.kalabak çıkmış.silemiyeceğim şimdi kelebek.kelebekbugün onu koltuğa dayadık.ali babası,sarı civcvi,minik kayuusu ve mor ineği sıraya girdiler.kaydırak yaptık.hepsi sırayla kaydılar.bir ara sarı civciv sıraı bozdu.alibabanın önüne geçmek istedi.
olmaaaaz dedi alibaba.bu yaptığın doğru değil.hç doğru değil.haydi bakayım sıranın sonuna dedi.hafif kızgın bir sesle.herkes sırayla kayacak!
sarı civciv utandı.elleriyle yününğü kapadı.(bu hareketi yapan benim)yanakları kızardı.utandı yaptığından.bu doğru değildi çünkü.afedersin diyerek sıranın sonuna geçti.sonra yine kaydıraktan kaymaya devam ettiler.kelebek figürlü mavi sneklikten..........
deniz bu oyunu çokkkk svdi.

bunun arkasından da siz deyin ben deyim beş hikaye okundu.canlandırıldı şahsım tarafından heh.!yeni yeni hayvanlar öğrendi deniz.tembel tavşan hikayesinden ders alarak.çalışmanın doğruluğunu öğrenerek

ardından koca bir tabak cevizli,organik(organik diyorum sevmiyorum aslında bu kelimeyiçünkü doğruluğuna pek inanmıyorum piyasada)ama bizimkisi gerçek doğal olanı.çünkü denize özel olarak bir köyden getirttik)dut pekmezli yoğurdu yedi.çişini de yaptı.kollarımda mışıl mışıl uyudu.öpücüklerimle....

şimdilik böyle.....yazacağım...yazacağım....daha çooook var....
sevgiler

yahu aceleden ne kadar eksik yazmıışım..anlayana bir hikaye fazladan daha gelecek inşallah....

düzeltmeye vakit yok...lafın özü:herşey çoook güzel...hayat güzel...denizle güzel....sizinde olsun...herkesin olsun.sevgiler er kaçarım....kocamaaaan sardım güzel düşünen herkesi,,,herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…