- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
oy canım,yarın hayır haberle gel..selametle
Bisss geldikkkkkBebiş kocaman olmuş 1.03 cm kanama alanlarımız da azalmış şükürler olsuunnn denizi ve seni çok öptümmm
geldim artik buralardayim denizannem azicik rahatsizdim ve yanlis ilacla daha da beter oldumsimdi iyilestim geri geldim bu arada sarma yapmissin gozumden kacmadi ve bilmiyon sanki lafina cok guldum denizin masallah dilleri boylarindan buyuk simdikilerin
Sağolasın Deniz annem. Ancak küçük bir yalnışlık yapmışım, kontrol pazarertesi olucakSanırım acele ettiğimden kaynaklanıyor
alerji oldum denizannem verilen ilac soylenene gore piyasadan kalkmis bir ilacmis sirtim boynum hep kabardi bu yasta kizamik cikarttigimi dusunmeye baslamistimkasinmaktan bilgisayari acamiyordum
sarmalara yetisemedim ama firindan yeni cikmis elmali kurabiyelerim var ben size ikram edeyim
canım hayırlı olsun baksana 1 tane isterken rabbimin mucizesi 3 tane geliyor sana.rabbim kucagına almayıda nasip etsin.
oy oy...süper süperrrrçoooooooooook tebrikler!
Allahımmm isteyen herkese tattırsın bu duyguları.aaaaaaaaaaaaminnn....
kalp atışlarını bir dahaki randevuda net duyarsın öyle zannediyorum....sevgiler sümeyye anne:))
aminnn canım duana.....sende yeni bir haber yok mu?yeni randevu ne zaman?yazın kızlar....koca göbüşler....özlemm.sen de yaz hocam
oyyyy...bu saatte?
hayal ettirme şimdi bana elmalı kurabiyeleri tarçınlı dır da şimdi ....lütfen benim yerime de yiyiver bi tane....gerisini deniz için yersin.heh...obur...pardon obez!
(denize dedim haaa,,,,biliyorsun)
şaka bir tarafa.....
canım geçmiş olsun tekrar.maalesef olabiliyor böyle şeyler...ama biz nerden bilelim değil mi....ne veriliyorsa onu kullnıyoruz.yağmurdan kaçarken doluya tututlma olmuş....haydi....kurabişler şifa olsun....
tatlı uykular.....herkese....
yaaa ben şimdi gözümde kurabiyeleri sayar da uyurum
aminnn canım duana.....sende yeni bir haber yok mu?yeni randevu ne zaman?yazın kızlar....koca göbüşler....özlemm.sen de yaz hocam
Teyzesi biz mide bulantılarıyla savaşıyoruz şu araBir sonraki randevumuz da 6 mayısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?