Sümüklüböceğin hikayesi

yine bir selam.....

çok kısa.....

mutfakta ıspanak yıkıyorum.deniz yanımda.ayran sürahisindeki ayranı görmüş ben ayran içmem diyor.ben de akşam için çorba yapacağımı sylüyorum.içmezmiş ama tarif ediyor.ben bööööle içiyom diyor.ben de bir yandan işime bakıyorum bi yandan da onu oyalayayım diye,nasıl...nasıl içiyon diyorum.önce gösterdi böööle diye.sonra ne dedi?

_bilmiyon sanki

sevgiler...

herkese mutlu hafta sonları

kızım büyüdü....her geçen gün de daha çok büyüyor. şükür.kızımı şööyle linden tutup mahalleden geçmek yürümek bi yerlere gitmek....Allahımmmm....Sana şükürler olsun.....çoook mutlu oldum...bugün böyle....daha bi mutluyum....hava da süper güzel...baharın da etkisi....hey gidi günler hey....boynu bükük hep bi tarafı ezik kadın gitti...gururlA ELİNDEN TUTTUĞU KIZIYLA BENİM DİYE GEZEN BİR BÖCEKANNESİ VAR ŞİMDİ...BÜYÜK YAZDI...AMA KİM SİLECEK TE GERİYE DÖNECEK ŞİMDİ....GELECEĞE BAKMALI....ŞİMDİDEN SONRAYA....

HERKESE ÇOK SEVGİLER......

DENİZİ BİR ETKİNLİĞE GÖTÜRDÜM.ONU DA SÖYLİYEYİM....ÖYLE KAÇAYIM

deniz geldi senin bu deniz çok bilmiş mi ne bilmiyon sanki ne yaa koptum valla...
maşallah çok akıllı rabbim size bağışlasın...
bahar geldi artık bol bol gezin ana kız ohh...

deniz geldi senin bu deniz çok bilmiş mi ne bilmiyon sanki ne yaa koptum valla...
maşallah çok akıllı rabbim size bağışlasın...
bahar geldi artık bol bol gezin ana kız ohh...

sevgili mavi......

yazamadım....yaşamaktan...

evet...denizkızım çoook bilmiş teyzesi.çokkk akıllı...annesi işini gücünü bırakıp onunla oyunlar oynuyor masallar hikayeler anlatıyor.orası senin burası benim gezdiriyor.evvet!ver elini gezmeler

işin tek sıkıntılı tarafı akşam olunca benim pilim bitiyor....o ise tam gazhatta bu akşam daha 9 du gözlerim kapandı uyumuşum.baba kız beni bırakmışlar gitmişler diğer odaya...mırıl mırıl onların ninni gibi sesleriyle uyumuşum.saat bu vakit olunca da dirildim heh...

Allahımm....lütfen bana güç ver...çok enerji ver...

örtmeniiiimm deniz teyzem. edebiyat örtmeniiii mama o mama ısır annesiiiiiiiiiiii

oy hocaaaaamm....saygım sonsuz...

yok yok..ısıramıyom.malum bu yaşta çocuk ahibi olduk.mazallah dişlerim üzerinde kalıverir.

eee göbüş....ne yaptın...nasıl gidiyor?inşallah herşey yolunda

hoş geldin mavi hocam

ah canımmm keşke yazabilsem..Allahıma milyonlarca şükür..o büyüdükçe meyvelerimi topluyorum..büyüdüğünü görmek minik bir insancık olduğunu görmek ne büyük mutluluk....nasıl gururlanıyorum bilsen....oy seninkisi ne tatlıdır şimdi.ne kadar oldu.hey gizi günler hey....ne günler di değil mi?şükür bu günlere....bütün üzüntülerini unuttun değil mi?
fotosunu koysan da avatarına bir görsek cimcimeni
daha neler neler yapacak annesi....güzel günler ileride
öpüyorum minik kızını...

bugün denizi bir etkinliğe götürdüğümü söylemiştim.bir kolejden davet almıştık.gittik....her şey iyiydi de...akşam olup ta kafama takılan şuydu?

şimdi ana sınıfları furyası gidiyor.ücretler fahiş deniyor.vs vs vs ......

yaaa....diyorum ki....acaba bir rant kapısı mı?daha çocuk küçücükken sömürülmeye mi başlanıyor ebeveynler?sınıf öğretmenleri iyi hoş.herşey olması gerektiği gibi görünüyor.ama...

oradaki öğretmenlerin hangisi kolejlerde eğitim aldı da şimdi böyle bir yerde öğretmenlik yapıyorlar?bilgi aynı bilgi değil mi?öyleyse??

bilemiyorum....böyle düşünüyorum...

oy hocaaaaamm....saygım sonsuz...

yok yok..ısıramıyom.malum bu yaşta çocuk ahibi olduk.mazallah dişlerim üzerinde kalıverir.

eee göbüş....ne yaptın...nasıl gidiyor?inşallah herşey yolunda

Saygılar bizden efendim Göbüş napsın teyzesi cuma dr'a gittik, kalbinin pıt pıtlarını gördük, tarifi yok duygunun..
Bebek iyi ama kesenin altında kanama alanı hala devam ediyor. Rapor verdi doktor amcamız sadece wc'ye kalkacaksın dedi. Cuma tekrar giitcez inşAllah kanama alanımız durmuştur.

bugün denizle iki minik bebeği ziyaret ettik.biri 25 günlük diğeri iki hafta olmamış daha gözlerini açalı.....çokkk tatlılardı.miniciklerdi.çok minik...içim....içim nasıl istedi...daha küçük bir deniz......................................

deniz kucağına aldı ...her ikisini de...hoşuna gitti...annesini emen bebeği gördü.güldü....tatlı,,,,,tuhaf bir gün....şimdi uyuyor.canım kızımmmmm....annelerden biri çocuğumu çok güzel büyüttüğümü söyledi...iyi oldu.iyi hissettim...güzeldi....iki çocuklu annenin sözleri....kendini hafiften yermesi bana nazaran....

...........................................................................

tuhaf tatlı bir gün.....az önce evlat edinenler topiğini okudum.bir anne özürlü bir yavruyu sahiplenmiş.....helal olsun...daha ne denir ki.....sevgili güzel anne.....
karıştım.....yutkunamadım....boğum oldu şuram.......

neyse.....

dünyaya dönmeli......kızıma sarma saracağım o uyurken.....hem sarma sararken insan iyi düşünür....çok iyi düşünür....daha iyi düşünür......sevgiler........

canım kızım.....

sadece....seni çok sevdiğimi söyleyİp kaçacağım.epeyi gezdim nette bu gece... senin için...bizim için....baban ve ben SENİ ÇOK SEVİYORUZ!!

ÖZLEM ÖRTMENİMMMM....pıtpıtlra sevindim....herşey güzel olacak....sevgiler.

rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.

oy canımmm...nasıl da yazdıklarından anlıyorum heyecanını sevincini....çokkk sevindim.paylaşman ne güzel.....innnşallah doğduğunun müjdesini de vereceksin...sümeyye de özlem de verecek ....denizin kardeşleri onlar.....oyyy deniz öpsün onları

amannn...bebişlere iyi bakın hamişler.....sümeyye.....özlem...yokmu yeni bi haber?aratmayın şimdi nette beni...zor giriyorum(

ah...ah! sizinkiler de bir gelsin.görün bakalım nasıl oluyormuş

sevgiler.....

İnşeAllah sağ-salim bir doğsunlar da tabii Denizin kardeşi onlar Benim kısmetse yarın kontrolum var, ilk ultrason... Umarım her şey güzel geçer. Gelişmeleri paylaşırım. Dudağımız şimdilik olmasa da siz de opüldünüz

isigini acik gorunce bir selam vereyim dedim nasilsin denizannem denizkizim nasil cok opuyorum onu

aaaaaaaaaaa bu kadar denk olur .....selam dilekteyzemiz...selam sana kocamanben de bir selam vermek için buradaydım....denizkızım çok gezdi bugün.gündüz de uyumayınca sızdı erkenden.heh hehe....öperim senin için

ama sen uğramıyorsun artık

oy canım,yarın hayır haberle gel..selametle

geldim artik buralardayim denizannem azicik rahatsizdim ve yanlis ilacla daha da beter oldum simdi iyilestim geri geldim bu arada sarma yapmissin gozumden kacmadi ve bilmiyon sanki lafina cok guldum denizin masallah dilleri boylarindan buyuk simdikilerin

Bisss geldikkkkk Bebiş kocaman olmuş 1.03 cm kanama alanlarımız da azalmış şükürler olsuunnn denizi ve seni çok öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…