- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
deniz geldi senin bu deniz çok bilmiş mi nebilmiyon sanki ne yaa koptum valla...
maşallah çok akıllı rabbim size bağışlasın...
bahar geldi artık bol bol gezin ana kız ohh...
örtmeniiiimm deniz teyzem. edebiyat örtmeniiiimama o mama ısır annesiiiiiiiiiiii
merhaba denizin annesi ben yine geldim sizi ziyarete...
denizi çok merak ediyorum keşke daha çok yazsan....
benim kızım bildiğin yürüyor teyzesi...evde dolaşıp duruyor cimcime...
bide cee yapmayı öğrenmiş her fırsatta cii cii diyip sırıtıyor..elini yüzüne kapatıp açıyo cii,kapının arkasından bakıyo cii,kafasından tişörtünü geçiriyoruz cii...
büyüdükçe daha tatlı oluyorlarmış gerçekten ...aşkım kızımm
rabbim isteyene versin inşallah...
oy hocaaaaamm....saygım sonsuz...
yok yok..ısıramıyom.malum bu yaşta çocuk ahibi olduk.mazallah dişlerim üzerinde kalıverir.
eee göbüş....ne yaptın...nasıl gidiyor?inşallah herşey yolunda
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
oy canımmm...nasıl da yazdıklarından anlıyorum heyecanını sevincini....çokkk sevindim.paylaşman ne güzel.....innnşallah doğduğunun müjdesini de vereceksin...sümeyye de özlem de verecek ....denizin kardeşleri onlar.....oyyy deniz öpsün onları
amannn...bebişlere iyi bakın hamişler.....sümeyye.....özlem...yokmu yeni bi haber?aratmayın şimdi nette beni...zor giriyorum(
ah...ah! sizinkiler de bir gelsin.görün bakalım nasıl oluyormuş
sevgiler.....
isigini acik gorunce bir selam vereyim dedim nasilsin denizannemdenizkizim nasil cok opuyorum onu
İnşeAllah sağ-salim bir doğsunlar da tabii Denizin kardeşi onlarBenim kısmetse yarın kontrolum var, ilk ultrason... Umarım her şey güzel geçer. Gelişmeleri paylaşırım. Dudağımız şimdilik olmasa da siz de opüldünüz
aaaaaaaaaaa bu kadar denk olur .....selam dilekteyzemiz...selam sana kocamanben de bir selam vermek için buradaydım....denizkızım çok gezdi bugün.gündüz de uyumayınca sızdı erkenden.heh hehe....öperim senin için
ama sen uğramıyorsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?