Sümüklüböceğin hikayesi

pasta yiyoruz kızımla....
onun tabağını verdim.benimk ini yere düşürdüm.pasta döküldü.ben kendime kızdım durdum.denİz ne dedi?

BAZEN OLUR ANNE.BAZEN OLUR

ALLAHIMMMM NE Y"APA"1YIMMM BEN BU KIZI YAAAAAAAAAAAAAA....ZOR YAZDIM YAIMDA)):

YAVRUM YAAAA.ÇOKKK AKILLI BİR KIZ DENİZ

gırrrrr........cadı!uyumak bilmedi bu gece....ben de onun pastasını yedim.

çokkk seviyorum çokkk....uyu kuzum uyu...annen sen,n için dolaşsın nette

gez oku nereye kadar....sonunda hep aynı bilgiyle karşılaşıyorsun..sanırım biraz daha denzin büyümsini beklmeliyim.gelişimi ile ilgili okumadığım şay kalmadı gibi.şimdiki yaşına göre:))

baba geldi....yine söylendi.gitti.tamam yatıyorum diye göndereli yarım saat olacak mı?kapatana kadar olur.....onun işi de zor.hehhehehehe...deniz çocuk ben deli...heh...deli işte...akıl karı mı bu saatte denizle ilgili eski yazılarımı okumam...aaaaaaaa diyorum.öyle mi diyormuş....

şimdi çoook güzel konuşuyor kızım...her dediğini anlıyorum.bana göre mükemmele yakın

bu saatten sonra............tatlı uykularınız olsun...kimbilir?belki sabahın ilk günaydını bendendir...herkese günaaaaydııın....hayat istediğiniz gibi olsun

not:bu saatte.....diloş 04.....canlı iyi gecelerve tatlı uykular

Yazmak istedim, tebrik etmek istedim sizi Beren84. Allah kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla :) Tabi sonra bana, ve benim gibi bekleyen herkese de kısmet etsin hamile kalmayı, kalabilmeyi (((

oy oy...hayat ne güzel...hava kapalı da olsa güzel...denizim yanımda....hamişler çoğalıyooooo...

BUGÜN BİRAZ TEMİZLİK YAPTIM.yarım kaldı tabiiii....olsun...çocukla herşey yarım.ama biz tamız

Onunla ev işlerin Hep yarım kalsın DenizGeldi !! DENİZKIZ HEP YANINDA OLSUN, HEP "SİZ TAM" OLUN İNŞALLAH :)

satmaktan vazgeçtim açıkcası kıyamadım kızımın eşyasına...
kızkardeşimin kızına gönderdim...

iyi yapmışsınız.. tabii öncelik yeğenin :):):) size özelden iletişim bilgilerimi yazdım.. bana oyun havuzu bir sene sonra lazım.. çünkü hamileyim :):) eğer ki elden çıkarmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.. saygılar

hoşbulduk yine geldimmm...
büyüdüğüne şahit olmak mükemmel gerçekten...allah herkese nasip etsin inşallah...
benim cimcime 1 yaşında ...valla bazen bu gerçekten benim mi diyorum şaka gibi..imkansız bişeydi gözümde anne olabilmek...
bebeğimden öncesi yok benim için hatırlamıyorum üzüntü müzüntü :)
foto eklemek için epey uğraştım ama olmadı hata oluştu diyo...çok istedim ama hevesim kursağımda kaldı..
öpüyorum sizi...sen yaz denizden bol bol yaz..

bide bebeğim çok hasta ne olur dua edinde iyileşsin...çok üzülüyorum aşkıma...öksürürken kusuyor kuzum....

Yazmak istedim, tebrik etmek istedim sizi Beren84. Allah kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla :) Tabi sonra bana, ve benim gibi bekleyen herkese de kısmet etsin hamile kalmayı, kalabilmeyi (((

çok teşekkür ederim canım.her aklıma geldiğinde inanki rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum inşallah sana tez vakitte rabbim nasip eder alırsın melegini kucagına.

çok teşekkür ederim canım.her aklıma geldiğinde inanki rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum inşallah sana tez vakitte rabbim nasip eder alırsın melegini kucagına.

Sözünün sonu ne kadar güzelmiş "alırsın meleğini kucağına" Bu sözü sanki hep başkaları için ben söylemişim. "benim meleğim" de olucak dimi? İnşallah, .. başka birinden bulafı kendim için duymak çok duygulandırdı beni, çok saol

selam sonunda gelebildim benim sümüklüğü böceğim neler yapmış nelaflar etmiş yine annesinerabbım uzun ömürler nasip etsin en sağlıklısından inşallah
denizgeldi yoktum buralarda gerçi giderken acil oldu bahsedemeden sadece yazdıklarını okuyabıldım en son..
bi doktor vardı ankarada ona gittim tüp bebek dedi.bazı testlerim kötü çıktı ama yumurta rezervim iyiymiş çok şükür
şimdi sanıyorum bende meleğime giden yolda 1 adım daha attım rabbimin iziyle
şuanlık fiyat araştırıyoruz tüp için bakalım rabbım izin verirse
okadar mutluyumki heyecanlıyımki anlatamam artıları düşünürken eksiler daha bir fazlalaşıyor bi ara ama hayırlısı demekten başka bir kelime kondurmuyorum düşüncelerimin sonuna
rabbim kimseyi evlat acısıyla hasretiyle yandırmasın inşallah

sadece bir selam

mavi....senin kıza bayıldım.milyon kere maşallah.

Son düzenleme:
tatlı uykularda olun böceğini sevenler

mutluluk neydi?

kimine göre para pul, yat kat ,şöhret, birinci olma,birilerini ezme,en tepede olma,variyet,güç,iktidar...........................uzaar gider...öyle değil mi?mutlu olma hayattan haz alma göreceli......

deniz.....deniz...deniZ!

CANIM TATLI KIZIM....

daha iki buçuğunda......akşam uykum gelmiş .hani ananeler uyuklar ya oturdukları yerde....öyyle şekerlerken....gözlerim yarı aralı..annecim benim yastığımı getirirmisin diyorum...getirdi kuzummmmm...üstüme de bişey ...battaniyesini örttü bana.kocama ismiyle farklı duygulu bir nidayla seslendim ismini.Allahımmmm..........

siz isteyin hayattan istediğinizi.....ben dünyada cennetin meyvelerini topladım....öyle bir şölen ki.....artıkanlıyorum ki,,,,,,,bu şölen hiç bitmeyecek....

ŞÜKÜR SANA...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…