- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.001
rabbim sana şükürler olsun bugün doktorumuza gittik 8+2 günlük olmuşuz bebeğimi kalp atışlarını gördüm çok şükür doktorum 1 ay sonraya 2li tarama testi için gün verdi bakalım bu 1 ay nasıl geçecek bir hafta sonra başlar yine benim vesveseler::)))allahım hepinize yaşatsın inşallah bu duyguları kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.10 yıl çektim ben rabbimden bundan sonra tek isteğim bebeğimi sağsalim kucagıma almayı nasip etsin.
oy oy...hayat ne güzel...hava kapalı da olsa güzel...denizim yanımda....hamişler çoğalıyooooo...
BUGÜN BİRAZ TEMİZLİK YAPTIM.yarım kaldı tabiiii....olsun...çocukla herşey yarım.ama biz tamız
satmaktan vazgeçtim açıkcası kıyamadım kızımın eşyasına...
kızkardeşimin kızına gönderdim...
hoş geldin mavi hocam
ah canımmm keşke yazabilsem..Allahıma milyonlarca şükür..o büyüdükçe meyvelerimi topluyorum..büyüdüğünü görmek minik bir insancık olduğunu görmek ne büyük mutluluk....nasıl gururlanıyorum bilsen....oy seninkisi ne tatlıdır şimdi.ne kadar oldu.hey gizi günler hey....ne günler di değil mi?şükür bu günlere....bütün üzüntülerini unuttun değil mi?
fotosunu koysan da avatarına bir görsek cimcimeni
daha neler neler yapacak annesi....güzel günler ileride
öpüyorum minik kızını...
Yazmak istedim, tebrik etmek istedim sizi Beren84. Allah kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla :) Tabi sonra bana, ve benim gibi bekleyen herkese de kısmet etsin hamile kalmayı, kalabilmeyi(((
çok teşekkür ederim canım.her aklıma geldiğinde inanki rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum inşallah sana tez vakitte rabbim nasip eder alırsın melegini kucagına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?