- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.021
sslm bizden deniz annem
Yazmak istedim, tebrik etmek istedim sizi Beren84. Allah kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla :) Tabi sonra bana, ve benim gibi bekleyen herkese de kısmet etsin hamile kalmayı, kalabilmeyi(((
Onunla ev işlerin Hep yarım kalsın DenizGeldi !! DENİZKIZ HEP YANINDA OLSUN, HEP "SİZ TAM" OLUN İNŞALLAH :)
hoşbulduk yine geldimmm...
büyüdüğüne şahit olmak mükemmel gerçekten...allah herkese nasip etsin inşallah...
benim cimcime 1 yaşında ...valla bazen bu gerçekten benim mi diyorum şaka gibi..imkansız bişeydi gözümde anne olabilmek...
bebeğimden öncesi yok benim için hatırlamıyorum üzüntü müzüntü :)
foto eklemek için epey uğraştım ama olmadı hata oluştu diyo...çok istedim ama hevesim kursağımda kaldı..
öpüyorum sizi...sen yaz denizden bol bol yaz..
bide bebeğim çok hasta ne olur dua edinde iyileşsin...çok üzülüyorum aşkıma...öksürürken kusuyor kuzum....
selam sonunda gelebildimbenim sümüklüğü böceğim neler yapmış nelaflar etmiş yine annesine rabbım uzun ömürler nasip etsin en sağlıklısından inşallah
denizgeldi yoktum buralarda gerçi giderken acil oldu bahsedemeden sadece yazdıklarını okuyabıldım en son..
bi doktor vardı ankarada ona gittim tüp bebek dedi.bazı testlerim kötü çıktı ama yumurta rezervim iyiymiş çok şükür
şimdi sanıyorum bende meleğime giden yolda 1 adım daha attım rabbimin iziyle
şuanlık fiyat araştırıyoruz tüp için bakalım rabbım izin verirse
okadar mutluyumki heyecanlıyımki anlatamam artıları düşünürken eksiler daha bir fazlalaşıyor bi ara ama hayırlısı demekten başka bir kelime kondurmuyorum düşüncelerimin sonuna
rabbim kimseyi evlat acısıyla hasretiyle yandırmasın inşallah
Sabahın ilk günaydını benden olsun istedim:))denize ve güzel annesine kocaman günaydın.tabiki burada olan herkese.
Deniz annesiiiiiiii biz geldikkkkHala yatıyorum yuvarlanıyorum mide bulantım çok fazla ve de aldığım ilaçlardan sürekli uyku halindeyim. Çoookk şükür bu günlerime. 2 Mayısta randevumuz var inşAllah iyidir kuzum, mide bulantım oldukça iyi olduğunu tahmin ediyorum.Bulandır kuzucum bulandır diyorum Cinsiyet merakımız var bide Her şeyden önce hayırlı sağlıklı bi evlat olsun ama babamızın da benim de gönlümüzden geçen kız. Her ne kadar erkek hissetsek de.....
Deniz ablamızı çok çok öpüyoruz
Sana diyeceğim tek laf var Allah senden ve esinden razı olsun..bende anne olmak icin uğraş veren bir kadınım,tup bebek tedavisi görüyorum transferim yapıldı bekliyorum,aynı senin gibi benimde aklıma cok kere gelmiştir bir yavruya annelik etmek ama hep tereddüt,soru işaretleri ve artık sen anne olamazsın derlerse ancak bu olabilir düşüncesi..cesaretini kutluyor kizinla birlikte sağlıklı guzel bir yasam diliyorum fedakar anne:) bu arada yazdıklarını bir gunde okuyamadim gercekten hikaye gibi sabırsızlıkla,merak duyarak okudum ve tabi gözyaşlarımı akittim..cok guzel birşey yaptın cokkkkk...
Allah hepimizden razı olsun...inşallah..hayırlı sonucun olsun senin de...müjdeni paylaşmanı isterim.bende de vrdı sendeki düşünceler.yavrum hepsini süpürdü.geriye sadece bir keşke kaldı(keşke zamanı geriye çevirebilsem
ne yapalım.zararın neresinden dönersek DENİZdir
güzel birşey mi yaptım?Allah bilir.ama yaşadıklarım güzel,
innnşallah çift çizgiyi gör.paylaş.sen de güzelliklerden payını al.
Âmin canım hayirlisiyla pozififi gormek istiyorum,dileklerin icin cok Sagol guzel Deniz'i opuyorum.. Benimde kardeşimin adı Deniz bu arada:)cok sevdiğim bir isim,adının güzelliği gibi bahtıda guzel olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?