Sümüklüböceğin hikayesi

Okuyacağını biliyordum senden kaçmaz. Dün bir az hüzünlüydüm, sanırım geriye tek bebişim için korkuyorum. Böylesi daha sağlıklı, ancak yine de biri gidince insan korkuyor. Sana özele yazmak istedim, sonra vaz geçdim. Burda da yazmak istemedim. Evvet duydum, o kadar güzel bir duygu ki... hele büyüdüğünü görmek çok güzeldi. Fasulye tanesine benziyordu. Boyu da maşeAllah kocaman olmuş 17mm

Denizi de poposundan gizlice öperim.

Son düzenleme:

Günaydınnnn Deniz annemmm
Sabah 5.30 da açlıktan uyandım Bana garip şeyler oluyo

günaydın özlem günaydın berengünaydın göbüşler

sana ne oluyo biliyormusun ?içindekifasülye seni yiyorhaydin...gönder ona bişeyler

not:deniz de parmağını yemekte .....gırrrrrçok kızıyorum.baş parmaksız kalacak.nöbetteyim.sürekli çekmeye çalışıyorum ağzından

Son düzenleme:
denize yakalandım.ben naynaya bakıcam kapatma diyoryatağından çımya nasıl çalışıyor bilseniz baaayyyy

naynayını yirim o zillinin
deniz annem peki bu parmak emmeden kurtuluş yokmuymuş doktoru bişey dememdi mi:44:

yine bir selam

denizle gezdik gezdik gezdiiiik...o şimdi sızdıben de gazetelerimi netimi hazırladım

not: dışarıda 4 saat çocuk gedirmek çooook yorucu.göbüşler her anınızı iyi değerlendirim.gün gelecek anacaksınız beni

sabah sabah duygu ister misiniz?

baba iş seyahatine çıkacaktı.valiz hazırlıyordu.bizim deniz içine girmesin mi.....beni de götür diye

yavrumuz o bizim yaaa.o bizim.

bu günlerde öyle şeyler yaşatıyor ki bana deniz diyorum yazacağım.ama olmuyor...kalıyor sonra..en iyisi hemmen bi kağıda not alayım bie satırcık.sonrasını hatırlar yazarım....

çocuk....çocuk başka bişey yaaa.aşka bişey.hayatmış.hayat!

Son cümlelerin cok guzel yaa:)Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu

hakkatenn duyguuu yaaa

günaydın poyder günaydın millstone günaydın göbüşler günaydın böcekseverler

poyder....test günün dün değil miydi?baktım göremedim.yaz lütfen....haydi hayırlısı

bugün doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel gitti melegimi gördüm çok şükür 12+2 günlük olmuşuz doktor herşey yolunda dedi çok mutluyum çokkk rabbim herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu

denizi wc ye kaldırdım 15-20 dk kadar önce.sonrasında uyuyamadım.her zamanki gibi onun yaptıklarını düşünerek uyumaya çalıştım .olmadı.hırsız gibi sessizce fişi taktım.yakın gözlükleri almaya mutfağa yine aynı edayla gittim.bu olmadı.hırsız gibi:bir eda mı?gırrrrkızdım kendime.batırdım bir şeytan çatalı....söz temsili yani

bu saatte ,geldi.........

deniz çok akıllı bir çocuk.diyorum ya her zaman.gerçekten çok akıllı....yavrum benim.uyumaya çalışırken aklıma geleni hemen yazmak istedim.sonra kalıyor.

geçenlerde bir gün.....
bu da saçma oldu sanki.geçenlerde bir gün.geçtiğimiz gün desene...neyse,bana özgü bişey olsun

işte o gün.....
o gün çok yorulmuştum.kışlıları çıkarmış bazı ayıklamalar yapmış evi bir güzel dağıtmıştım.yani giysi odasını.baba da denizi dışarı götürmüştü ki ben işimi yapayım.işimi neredeyse bitirmiş uzanmıştım.odada da bir boş bir koli kalmıştı.onu da ortalıkta bırakmıştım.çok ortada da değil hani.yorgunluğumu atayım.denize yazdan yaptığım kompostoların boşalan kavanozlarını dolduracaktım.

baba dışarıda yorulmuş.e bir de acıkmış gelmişler.olabilir ya hafifi bir gürültü çıkardı...gürültüyü anladınız umarım.gürültüler nadirdir bizde.hele deniz geldi geleli....çok etkileniyor.onu unutup en küçük birbirimize çıkışımızda basıyor çığlığı ağlıyor.bu da bizi çok etkiliyor.çünkü deniz ağlayan bir çocuk değil.nadir.
sizin yaptığınız her davranış çocuğunuzu etkiliyor.korkabiliyor .size üzülebiliyor.öyle davranmamanızı istiyor.

yine atladım.

baba kızgınlıkla bir tekme attı boş koliye.bu ne arıyor burda diye.deniz daha önceden biliyordu.onun komposto kavanozlarını o koliye koyacağımı.nasıllll babaya bir direndi beni bir savunmaya geçti.yavrum.
_ona komsosto kavanozu koyucak annem
diye nasıl da baya bir bağırışı beni savunuşu vardı.üzerine yürürcesine.daha iki buçuk yaşında.ama kendi büyümüşcesine nasıl savundu annesini.
ne denir ki.....

ertesi gün denizle birlikte doldurduk koliyi.komsosto kavanozlarıyla.ben verim o doldurdu yavrum ,kırmadan.babası gelince de akşam;
_komsosto kavanozlarını çatıya koyduk. dedi.bunu birkaç jere daha söylemiş babasına.baba söyledi sonra....

aynı günün akşamı......
şu boş koli ve biraz bağırtıdan be tripliyim babayababa tuttuğu balıkları kendi pişirdiiiii....yesin!
şimdi gülüyorum.
babayla deniz balık yiyorlar.ben duyuyorum onları diğer odadan uzandığım yerdendeniz
_orda daha balık var mı?
diye soruyor babaya.(ben tencereden diye soruyor sanıyorum)
_yok diyor ,baba.
yavrum yiyorken elindeki balığı bırakmış.bu da anneye kalsın demiş.yani dedi.

diyorum size....anlatılmaz yaşanır.ancak bu kadar naçizane tarif etmeye çalışıyorum....yavrum paylaşmasını çok iyi öğrendi.aklıma gelecek birkaç kelimesini yazayım yazayım da az nete bir bakayım.bu da gülmelik olsundenizden

öbürsükü=öbürküsü

gotuğdum=götürdüm

yüskek=yüksek

a aaaaaa asma
bebeğime basma
se see sumbul
menekşe gul

ü' lerimizin noktaları yok ta....

haaa gitmeden şunu da yazayım.denize hafta da iki ninni ya da tekerleme benzeri şeyler öğretiyorum.buzdolabına asıyorum kağıdı.ona tekrarlatarak öğretiyorum.zilli öğrenmekte zorluk çektiği nini ya da şarkı da onu ordan çıkar yerine koy başka koy oraya diyor.söyleyemediklerini okulda öğrenecekmiş!!

düşünün artık.yakalanmadan ben kaçar

oh oh maşallahkucağına aldığın günleri de gör inşallah.amin amin aminnnnn...isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…