- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.041
sadece bir selam
sümeyye.....dr a gitmişsin...bebişinin kalp atışını görmüşsün. sağlıkla büyüsün...kucağına da al inşallah.gelişmeleri bana da yaz.aratma beni
diğer göbüşler bulanaaa bulana büyütsünler
Okuyacağını biliyordumsenden kaçmaz. Dün bir az hüzünlüydüm, sanırım geriye tek bebişim için korkuyorum. Böylesi daha sağlıklı, ancak yine de biri gidince insan korkuyor. Sana özele yazmak istedim, sonra vaz geçdim. Burda da yazmak istemedim. Evvet duydum, o kadar güzel bir duygu ki... hele büyüdüğünü görmek çok güzeldi. Fasulye tanesine benziyordu. Boyu da maşeAllah kocaman olmuş 17mm
Denizi de poposundan gizlice öperim.[/QUOTE
fasülyeni yerim yerim yerimmmtek olsun senin olsun.Allah izin versin inşallah seninle olsun
Günaydınnnn Deniz annemmm
Sabah 5.30 da açlıktan uyandımBana garip şeyler oluyo
sabah sabah duygu ister misiniz?
baba iş seyahatine çıkacaktı.valiz hazırlıyordu.bizim deniz içine girmesin mi.....beni de götür diye
yavrumuz o bizim yaaa.o bizim.
bu günlerde öyle şeyler yaşatıyor ki bana deniz diyorum yazacağım.ama olmuyor...kalıyor sonra..en iyisi hemmen bi kağıda not alayım bie satırcık.sonrasını hatırlar yazarım....
çocuk....çocuk başka bişey yaaa.aşka bişey.hayatmış.hayat!
sabah sabah duygu ister misiniz?
baba iş seyahatine çıkacaktı.valiz hazırlıyordu.bizim deniz içine girmesin mi.....beni de götür diye
yavrumuz o bizim yaaa.o bizim.
bu günlerde öyle şeyler yaşatıyor ki bana deniz diyorum yazacağım.ama olmuyor...kalıyor sonra..en iyisi hemmen bi kağıda not alayım bie satırcık.sonrasını hatırlar yazarım....
çocuk....çocuk başka bişey yaaa.aşka bişey.hayatmış.hayat!
bugün doktor kontrolümüz vardı herşey çok güzel gitti melegimi gördüm çok şükür 12+2 günlük olmuşuz doktor herşey yolunda dedi çok mutluyum çokkk rabbim herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?