- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.061
Deniz anneeeeeeeeemm benim de bir prensesim olacak çookk şükürrrr. bi görsen dün ultrasonda zıpladı, ayaklar hep havada çok keyfine düşkün dedi doktor
merhabalar denizverdi...
kafam çok karışık bana bi yol göster...
benim kızım söz dinleyen çok akıllı bi çocuk ...hayır deyince yapmaz yasakları bilir....mesela piller ona yasak eline alsa bile koşakoşa bize getirir...
fakat kendi yaşıtı bir arkadaşı var annesi çok fazla hayır demiyor çocuğa çocukta biraz hırçın bi tip....ve çok kıskanç yapıda...
benimkızım bu çocuktan korkuyor çocuk ona vuruyor benimki bişey yapamıyor...benim cimcime ay cicii diyerek gidiyor onu sevmek istiyor...fakat o kızıma bağırıyor vuruyor....kızımında çok gücüne gidiyor...oun oyuncaklarını yada onların evinde herhangi bir şeyi onay almadan alamıyor...
ben kızımı çok mu bastırdım acaba ...artık hayır kelimesini kızıma kullanmaya korkar oldum...kendini ezdiren bir çocuk olsun istemiyorum...ve inan onlarla her görüşmemizden sonra oturup ağlıyorum...ben ne yapayım....
selam mavi.....
bence görüşmelerine biraz mola ver.huyundan daha emin olduğun arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmesini sağla.hem kızın da bir süreliğine unutur.bir de annesiyle de bu konuyu görüş.çocuklarıızın nsağlıklı bir şekilde bir araya gelebilmeleri için ikinizin de neler yapabileceğiniz hakkında konuşun.tek tara fdeğil birlikte hareket ederseniz düzelir diye dşünüyorum.
ben de bazen çok mu katıyım diye kendimi sorguluyorum.halbuki her şey onların iyiliği için.çevrenin çikolata hazır meyve suları ya da şeker bonibon tarzı eleştirilerine maruz kalıyorum.o kadar olur,çocuk o yesin,çocukluğunu yaşasın gibi......
bense az şekerli az tuzlu tada damağı alışsın istiyorum.sıfır değil ama az..alışırsa çok tatlı ya da tuzlu şeyleri zaten kendi beğenmeyecek.bir de cipslerden onlar da acı var diyerek uzaklaştırıyorum.normal acıyı biliyor da fazlasını zaten istemiyor.bu çeşit kandırmalarım yüzünden bazen kendimle kavga ediyorum.şimdilik böyle devam....herşey onların sağlığı için....
bastırma konusunda....bireyler yazabilirim ama bu konuda bilirkişi değilim.ben bocaladığım ya da yeni bir davranışıyla karşı karşıya kaldığım zaman hemen arama motorundan her türlü siteyi ararım.pedagog ,dr,ya da çocuk gelişimiyle ilgili ne varsa hepsini tarar kendimi ölçerim.ne yapmalı ya yapmamalıyım konusunda bilgi alırım....
kızını sevgiyle öpüyorum.
ah canım benim ne güzel yazmışsın...çok sevindim gerçekten....
eşimde görüşmek istemiyor...en son görüşmemizde içimdekileri söyledim ve arkadaşımın cevabı ''ama acımıyordur ki''oldu...acıyıp acımaması sorun değil zaten,benim kuzumun psikolojisi bozuldu yahu...yaklaşamadı bile çocuğa bu görüşmemizde...bende zaten kızımın yanından hiç ayrılmadım ve çocuğa hep hayır dedim...sonra annesi de bozuldu tabi ve yavrum sana ceren yasak hayır deyip durdu...bende sadece zarar verdiğinde hayır demen yeterli dedim...ayy üf yaa...neyse işte...
bende interneti harıl harıl dolaşıyorum inan ama dışardan bi göz olarak ve senin de çok hassas olduğunu bildğim için fikrini almak istedim...
ama kızıma hiç kıyamıyorum kaç gündür ağlayıp duruyorum...onu en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum ,onun üzülmesini istemiyorum......sen anlarsın işte...
yemek konusuda bi muamma peynir yoğurt kendim yapıyorum...tavuk köyden gelir...herşeyin en iyisi bulunmaya çalışılır...ama ceren yer mi?tabiki hayır ...zor bela ne yerse artık...
neyse canım çok yazdım içimi döktüm...allah razı olsun ...
denizimi ve seni öpüyorum...
canım,yaz tabiii....anneyiz biz.biz anlarız birbirimizin halinden
güvenin için ayrıca teşekkürler
peynir mi?peynir deme bana...sahi kendin mi yapıyorsun...vaktin olduğunda yazarmızın lütfen.ben de bazı bazı evde nasıl yapabilirim damak tadıma uygun diye düşünüyorum:44:
yoğurdu ben de kendim mayalıyorum denize....sen iştahlımısın?ya da babanız?görüp yemesi de çok etkili oluyor çocuğun yemesinde...biz maşallah götürüyoruz
bir de az çeşit yapmanı öneririm.kıza yemek yedirirken.misal yemek yoğurt,yemek salata,karbonhidrat az et içecek gibi.....bizim babamız çeşidi sever.vakit bulup ta yapabilirsem eğer deniz şımarıyor onu yemek istemiyor bunu yemek istemiyor naz yapıyor tabağı itiyor...gözlemlerime dayanarak söylüyorum.az çeşit ver.o zaman yiyebilecek şeylerin sadece onlar olduğunu biliyor görüyor kuzu kuzu yiyor
sevgiyle kal
ceren de çok hoş isim haöperim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?