Sümüklüböceğin hikayesi

oyyy annesini mi düşünürmüş tatlı deniz...kıyamam kuzuma...
çok büyük bi aşk, bu evlat aşkı...rabbm isteyene nasip etsin...

sadece bir selam

deniz bu ara pek bir cadı oldu.iflahımızı kesiyor

ama olsun...benim olsun...cadı madı.çok seviyoruz onu.sevgiler

sabah ezanı okunuyor......Allah gönlünüzün muradını versin...hayırlısından versin.....AMİN.

kızı uyuttum....gündüz uyumamıştı.cadı! bu ara kök söktürüyor.ne sabırlar çektiriyor

oooohhh.uyudu işte..........birazdan ayak ayak üstüne atacağım inşallah yağmur sel deperm filan olmazsa başından sonuna kesintisiz bir film izleyeceğim

günaydın böcekseverler

deniz büyüyor ve ben onun hızına yetişmekte zorlanıyorum bu ara.yere seriyor beni küçük insancık.herkes iyi mi?göbüşler....yavrular iyi mi?herşey yolunda inşallah...

herkese selaaam olsun.

Bu yaşlarında onların hızına kimse yetişemez ki MaşeAllah. Sağlıkılılarsa çok aktif oluyolar. Enerjileri hiç bitmiyor. Her kesi yorarlar, ancak yine oynamaya adam gezerler. Rabbim hep sağlıklı ve huzurlu eylesin güzel ailenizi.

Ben de elhamduLillah iyiyim. Bu aralar gelişimi durmuş olan bebişim bir az kanama yaptığı için huzursuzdum. Ancak elhamduLillah bebişimin durumu iyiydi. Ultrasonda bize el sallıyordu Sanki babasına özel olarak tazahurat yapıyor. Yalnız girdiğimde kımıldamıyor, babası da girdiğinde MaşeAllah kıpır-kıpır oluyor. Rabbim hasretini çeken her kese nasip eylesin. Daha kendisi ortalıkda yok ancak mutluluk vermeğe başladı elhamduLillah.

sadece bir selam..............

sümeyye.....iyi olduüunuza çok sevindim...şimdi bebiş bir mi iki mi...kafam karıştı biraz...hayırlısından senin olsun ,nşallah.çabuk yazdım.herkese çok slam

Deniz anneeeeemm selaaammm Deniz kızın nasıllll öpüyorum onu çok çok
Ben senden komposto tarifi isticektim. Zamanın olursa bana ayrıntılı bi şekilde yazarsan çok sevinirim

Deniz anneeeeemm selaaammm Deniz kızın nasıllll öpüyorum onu çok çok
Ben senden komposto tarifi isticektim. Zamanın olursa bana ayrıntılı bi şekilde yazarsan çok sevinirim

kız kıyamam...tatlı göbüş...daha bugün yaptım.yakın olsan................

komposto yapmak istediğin meyveyi yıka.tencereye koy.tencereye taşmıyacak şekilde su koy.az biraz kaynasın.şekerini de tadına baka baka koy.ben deniz az şekerliye alışsın diye biraz tatsız yapıyorum.heh heh!

suyunu koyarken biraz az eksik koy.koyu oldumu inceltebilirsin yani sulandırabilirsin sonradan.ama suyu fazla kaçarsa....o zaman işte eşeğin hoşlanmadığı bişey olur heh heh heh

inşallah uygun anlatabilmişimdir.sevgiler....bebişlere sevgiler göbüşler.

not:deniz kızım pek bir hareketli.vallahi de billahi de takat bırakmıyor bende....ay bol bol dinlenin hamişler....demişti diyeceksiniz.
ama inanın öyyle duygular yaşatıyor ki....yaşanası....zaman olsa da yazabilsem.

hah....kızımın topiğinde hiç komposto tarifi vereceğim aklıma gelmemişti.

gel vatandaş geeeelll.herşey var burada....hayat var...

tatlı uykularda olun.ben de uyuyacağım şimdi.sadece sayfa ilerlesin diye ..........ola ki belki birilerinin dikkatini çeker

herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…