Sümüklüböceğin hikayesi

merhaba arkadaşım öncelikle bu yazıları bizimle paylaştığın için sana defalarca teşekkür ederim.ailenle birlikte bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın insallah deniz kızımı benim için öp annesi dilerim benimde bir gün bir meleğim olur .rabbim gönlünde ne muradın varsa onu versin insallah.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.ben 5 yıldır evladımın yolunu gözlüyorum 2 defa defa tüp bebek denemesi yaptım malesef sonuç alamadım ..bir kaç defa daha deneyip olmazsa zaman kaybetmeden evlat edinme başvurusunda bulunacağım sen bana bir yol gösterdin yazıların ufkumu genişletti inan bana topiğini okuduğum günden beri psikolojik olarak öyle çok rahatladım ki artık zerre kadar üzülmüyorum...sana teşekkürü bir borç bilirim...bu çiçeklerde benden sana armağan olsun

teşekkürler kelebek....uygun zamanda yazacağım....hepinize....kendimi borçlu gibi hissediyorum...şu an çok gözlerim acıyor....tüm anne olmak isteyenlere versin Allahım bu acıyı.....tadın....tadın inşallah.tatlı acılar bunlar...

bu arada kelebek,ne olur ne olmaz takıl buraya sen..çoook hamilem var benim burada...okuyup okuyup sonra müjde veren....Allahın hazinesi bol...

hazinelerimize ömür YA RAB......

aminn evet lütfen yaz arkadaşım topiğini günlerce okudum hepsini bitirdim her okuduğum sayfa beni benden aldı .topiğine sürekli girip bakıyorum o arkadaşların haberlerine bende çok sevindim rabbim büyük hazinesi bol nasibimde varsa elbet bir gün nasip eder....yaşıyorsak umut vardır...

bana iyi uykular....size de denizla başa çıkabilmem için uyumam lazım...reputable,kelebek ve 3 ziyaretçim....iyi geceler...tatlı uykular....anne yorgunluğunda tatlı uykular

deniz'den çok kısa....

deniz biz kavramını çok iyi öğrendi.ama öyle sadece sen ben o fiil çekimi gibi değil.biz'in içini doldurmayı öğrendi.onunla biz gerçek biz olduk.o da bizden oldu.bizim oldu.
sabah dışarıdaydık.eşya değiştirmeyi düşünüyoruz.bir yemek masasına baktık denizle beraber.açtık kapadık.küçülttük büyüttük.hoşuna gitti.sandalyesini çektim hanfendinin.oturdu.yemek bekledi.hahahhaha

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yazılacak çok şey var da...malum.zaman.

biz'e dönelim...eve gelince onu uyuturken neler yaptığımızı tekrar ettik.her zamanki gibi.sıra yemek masasına geldiğinde (şimdilik fiyat,piyasa araştırması yapıyorum.)masayı bugün almıyacağımızı söyledim.biraz fiyattan uygunluktan söz ettim.gülmeyin ha....herşeyi çok iyi anlıyor.bazı market insörtlerinde anne bu pahalımış almayalım.bu uygun alalım diyor.hehehhhhheee...

yine atladım....hem çabuk yazıyorum hem işler beni bekliyor.karışık olmuştur idare edin lütfen...deniz ne dedi?

_anne benim param var alalım....kumbarasını göstererek.... ağlattı beni eşek!

çok tatlı bu yaaaa....biz oldık.biiiiiiiiiiiiiiZ....

Allahın güzel yaratığı.............nasıl yazmıyayım seni.nasıl....

akşam yemek faslı bitti.her akşam olduğu gibi ben sofrayı mutfağı topladım.deniz babasıyla doooğru parkaeve döndüler.çikolata,elma da yendi...elmayı baba soydu bu akşam denize...kabuğuyla dilimlemiş.deniz bana sordu anne sen yiycen mi elma?
yok annecim ben kabuğuyla yemiyorum.deniz tekrar sordu.ben yineledim.deniz geldi yanıma.kemiriyor bir yandan dilimlenmiş elmanın kabuklu tarafını.
ben aldım anne kabuğunu...al ye..............

yavrum yaaaa....yavrum demiyeyim de ne diyeyim.

Para ve elma olayıyla gözlerim dolu dolu oldu, evlat bu mu demek? Aman Allahımmmmmm... Benim kızım, Irmak'ım da böyle Deniz ablası gibi hayırlı, vicdanlı, merhametli bir evlat olsun............

denize ve güzel kalpli annesine kocaman öpücükler .bugün doktor kontrolümüz vardı maşallah bebişim çok iyiydi veeee benim bebişim erkekmiş abla.hayatımın ikinci erkegi geliyor rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.

Bi erkek haberi de ben vereyim. Deniz annem evet kızım diye sevdiğim bugün oğlan çıktı Başta çok üzüldük karı koca gönlümüzde yatan kızdı biliyosun. Ama sonra kendi kendime kızdım, hayırlı sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.

Bereeeeennn sende mi burdasın kızzzz

oy göbüşler maşallah bibililereuzun zamandır tek tek kimseye yazamadım.ilk fısatta herkese yazacağım.
beren....seni okumuştum bugün sabah gideceğini biliyordum.sağlıklı olsun da hayırlı evlat olsun.herşeyin başı sağlık....

özlemmmm....ben de ırmak ismini pek sevmiştim.ırmağın ablası denizzz...:))
şimdi erkek ismi düşünün durun.hehehehehhe

oy bibi anneleri sizi...çekerim ben onların bibilerini.....erkek bebk te nasıl sevilir ki

eeeeeee...sümeyye....haydi şimdi sende haberler...hayırlısından inşallah...

piyonist....teşekkürler...uygun zamanda tek tek yazacağım.birkaç sayfadır kimseye yazamadım....denizi mazur görün

Bakalim bizden ne çıkıcak. Eğer ki, bizde de erkek çıkarsa, bunlar Denize kısmet çıkıcak derim. Artık aralarında kavga da ederler. Biz sizi sevdikkce sanırım onlar da başka türlü sevmeye başlarlar Ay ne komik, şimdi Deniz annem sen de , diğer kızlar da içinden çocuklarını korumaya yönelik duygular geçiyordur Bizim kontrola daha 1ay var inşeAllah bir terslik çıkmazsa tabii. O zamana kadar da kesinleşmiş olur. Tek derdim sağlıklı olması, cinsiyyetini hiç merak etmiyorum desem. Her ne olur olsun tek cinsiyyetli olsun

evet canım bende burdayım 1 yıl önce keşfettim ben denizi o zamanlar bizde bi yavru istiyorduk çünkü ben 1o yıllık evliyim ve deniz bana umut olmuştu ama rabbim benim yavrumu göbişime gönderdi .ama biz eşimle kararlıyız ogluşum dogsun kurbanını kesip çocuk esirgeme kurumuna verince deniz gibi bir ablamıza koruyucu ailelik yapıcaz. inşallah becerebilirim.bu arada benim içimden geçiyordu senin ogalan olacagı kıza hiç inanmamıştım:)oğluma top oynayacak arkadaş geliyo desene:)
i

canım benim yaaa güzel yürekli arkadaşımmm Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin Deniz bizlere çok uğur getirdi

ben bunu yerim ya yavrum maşallah sana

bizde dün gittik doktorapıt pıt atan kalbini gördük çokşükür ama sesini duyamadık daha..6 mm imiş daha benim minik faremRabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..kimseyi evlat hasratiyle sınamasın inşalah

Son düzenleme:

oy oy....oy maşallah.oy...göbüş bebiş dolmuş burası
tebrikler hayalotçokkk sevindim....6mm ha....fasulye fasulye....fokur fokur kaynasın içeride

göbüşler....yazacağım .yazacağım...tek tek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…