- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.101
teşekkürler kelebek....uygun zamanda yazacağım....hepinize....kendimi borçlu gibi hissediyorum...şu an çok gözlerim acıyor....tüm anne olmak isteyenlere versin Allahım bu acıyı.....tadın....tadın inşallah.tatlı acılar bunlar...
bu arada kelebek,ne olur ne olmaz takıl buraya sen..çoook hamilem var benim burada...okuyup okuyup sonra müjde veren....Allahın hazinesi bol...
hazinelerimize ömür YA RAB......
sadece bir selam böcekseverler
oy göbüşler maşallah bibililereuzun zamandır tek tek kimseye yazamadım.ilk fısatta herkese yazacağım.
beren....seni okumuştum bugün sabah gideceğini biliyordum.sağlıklı olsun da hayırlı evlat olsun.herşeyin başı sağlık....
özlemmmm....ben de ırmak ismini pek sevmiştim.ırmağın ablası denizzz...:))
şimdi erkek ismi düşünün durun.hehehehehhe
oy bibi anneleri sizi...çekerim ben onların bibilerini.....erkek bebk te nasıl sevilir ki
eeeeeee...sümeyye....haydi şimdi sende haberler...hayırlısından inşallah...
piyonist....teşekkürler...uygun zamanda tek tek yazacağım.birkaç sayfadır kimseye yazamadım....denizi mazur görün
Bi erkek haberi de ben vereyim. Deniz annem evet kızım diye sevdiğim bugün oğlan çıktıBaşta çok üzüldük karı koca gönlümüzde yatan kızdı biliyosun. Ama sonra kendi kendime kızdım, hayırlı sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.
Bereeeeennn sende mi burdasın kızzzz
evet canım bende burdayım 1 yıl önce keşfettim ben denizi o zamanlar bizde bi yavru istiyorduk çünkü ben 1o yıllık evliyim ve deniz bana umut olmuştu ama rabbim benim yavrumu göbişime gönderdi .ama biz eşimle kararlıyız ogluşum dogsun kurbanını kesip çocuk esirgeme kurumuna verince deniz gibi bir ablamıza koruyucu ailelik yapıcaz. inşallah becerebilirim.bu arada benim içimden geçiyordu senin ogalan olacagı kıza hiç inanmamıştım:)oğluma top oynayacak arkadaş geliyo desene:)
i
canım benim yaaa güzel yürekli arkadaşımmmRabbim sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin Deniz bizlere çok uğur getirdi
Allahın güzel yaratığı.............nasıl yazmıyayım seni.nasıl....
akşam yemek faslı bitti.her akşam olduğu gibi ben sofrayı mutfağı topladım.deniz babasıyla doooğru parkaeve döndüler.çikolata,elma da yendi...elmayı baba soydu bu akşam denize...kabuğuyla dilimlemiş.deniz bana sordu anne sen yiycen mi elma?
yok annecim ben kabuğuyla yemiyorum.deniz tekrar sordu.ben yineledim.deniz geldi yanıma.kemiriyor bir yandan dilimlenmiş elmanın kabuklu tarafını.
ben aldım anne kabuğunu...al ye..............
yavrum yaaaa....yavrum demiyeyim de ne diyeyim.
ben bunu yerim ya yavrum maşallah sana
bizde dün gittik doktorapıt pıt atan kalbini gördük çokşükür ama sesini duyamadık daha..6 mm imiş daha benim minik farem Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..kimseyi evlat hasratiyle sınamasın inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?