Sümüklüböceğin hikayesi

şimdi bir de waw vardı sırada....Allahın izniyle sırada o var inşallah....ve Allahım isteyen her anneye nasip etsin inşallah

denizden çok kısa diyaloğ.....

bugün minübüste gidiyoruz....sıkılıyor.hemen inmek istiyor.oyalıyorum....camdan dışarıyı göstererek....durmuyor zilli...aaaaa bak ağbi cam siliyor
_niye?
_çünkü tozlanmış
_niye tozlanmış.yoldan geçen arabalar kirletmiş
_niye kirletmiş
_çünkü çamur sıçratmış
_niye?
çünkü yağmur yağmış
_niye yeğmur yağmış?
_bazen yağar
_niye
niyeler hiç bitmiyor.....şimdi uyuyor.gündüz hiç uyumadı.ben de uyuyacağım.eşek!tüm enerjimi aldı.şimdi yatağa serileceğim.vantuzz gibi çekeck beni

ikonlar yanlış çıkmış.uykulu gözlerle yazarsam olacağı budur(

Son düzenleme:

bizden de size öpücükler olsun beren ve bibilisi
amin amin aminnnnn....dileyen herkese....hayırlısından

canım benim yaaa güzel yürekli arkadaşımmm Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin Deniz bizlere çok uğur getirdi

denizim çok hayırlı evlattır özlem anne.....inşallah deniz ablası gibi o da akıllı hayırlı bir evlat olsun.o Allahın uğuru bir lütfu bana....senin uğurun da sağlıkla büyüsün göbüşünde....ay hadi bir erkek ismi bulmuş olayım sana.UĞUR!
nasıl ama

şaka bir yana....sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun.kızı erkeği,ikisi de can

civciv çıkacak kuş çıkacak

hayırlısından sağlıklısından nasibinde ne varsa o çıkacak inşallah sümeyye.....ay ne hoş....ne çok erekek değil mi seninki de erkek olursa....taliplimiz çok olacak.ama hiç heveslenmeyin kimseye vermiycem ben onu.kendime saklıyacağım...turşusunu kuracağım

sayılı gün çabuk geçer...sağlıkla büyüsün şimdi içeride

evet,evet.tek cinsiyetli olsun

evet canım hatırlıyorum.negatifinden sonra da bir süre girmek istemedin nete ve işi de bırakmıştın sanırım.yanlış mıyım?
ben buranın,kk nın iyi geleceğini yazmıştım sana bir süre sonra...şükür bebeğin göbüşünde....iyiyi kötüyü paylaşmak güzel değil mi?hele müjdeyi.oooo en lezzetlisi....

verdiğiniz karardan dolayı sizi tebrik ediyorum...ne büyük mutluluk....ben de ikinici bir kızı çok istiyorum ama (

kimbilir?kimbilebilir?deniz bile aklımda yokken....değil mi?Allah bilir

innşallah benim de deniz ile birlikte sizinkileri yediğimiz sayfaları okuruz....

tekrar tebrikler...gel paylaş...gelişmmelerden haberdar et...göbüş çookk maşallah...

amin amin aminnnn...dileyen herkese ...

şimdilik bu kadar...şöyyle sessizlikte bulmaca çözmek istiyorum....bişey bişey eşliğinde diyeceğim ama.göbüşsünüz...sarıyorum sizi...sevgiyle, miniminnacık sevgililerinizle kalın

uyanmadan hemmen kaçayım...

yaşasınnn kendime ayırabileceğim süresini bilmediğim dakikalar

cok güzel... sadece ilk sayfayı okudum onlar bile anlamama aglamama yetti.. bütün yazdıklarınızı okumak isterdim ama zamanım yok bu bile yetti desem... cok etkilendim tebrik ediyorum sizi evlat edinmenizden ve belkide gerçek bir annenin(bazı anne müsvettelirnden bebegini dogurup atan eziyet eden) kendi öz evladına olan sevgisinden merhametinden saygısından daha ziyade ve daha anaç yaradılışınızdan ötürü... ve tesekkür edilecek biri daha esiniz. allah sizi hiç ayırmasın sevginiz o küçük hanım gibi büyüdükçe büyüsün inş.

saolasın denizgeldiaminnnn aminnnnbirde sana gelirken çiçek getirdik
:

nazar:

Son düzenleme:
kıskanç bir böcekseverden aleyküm selam diyelim. maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın bana ve isteyn herkese nasip etsin inşallah

geç cevaplıyorum...deniz adına özür...

amin canım aminnnnn....Allahım dileyen herkese nasip etsin anneliği....İNNŞALLAH

kıskan kıskan senin de olur....

Para ve elma olayıyla gözlerim dolu dolu oldu, evlat bu mu demek? Aman Allahımmmmmm... Benim kızım, Irmak'ım da böyle Deniz ablası gibi hayırlı, vicdanlı, merhametli bir evlat olsun............

evet canım evet.evlat bu demekmiş.biz de bilmiyorduk...daha neler demek...bu akşam yaz mevsimi ya,babasının ayaklarında çorap yoktu babasına çorap giydirmeye çalıştı baba ayakkağın çıppak üşümüştür diye diye....

öyle anlar oluyor ki...babaya soruyorum.rüyadamıyız diye....

Allaha şükürler olsun.daim olsun inşallah.anne olmak isteyen herkese de tattırsın inşallah.kimse mahrum kalmasın evlat sevgisinden...

denizin huyundan suyundan karakterinden oluşmaya başlayan kişiliğinden yazacaktım ama sonraya kalsın.hamişleri güldüreyim biraz.göbecikleri oynasın az

kahvaltıdan sonraları az tembellik yaparız çoğu kez.yani daha çok önce sofrayı mutfağı toplar öyle oynarız denizle....çok zilli benim kız.artık ne diyor biliyormusun özlem?
biraz iş biraz seviş.önce seviş sonra iş
yaaa gel de işi gücü bırakma sevişme bu kızla yaaa...çatlatana kadar güldürüyorum zilliyi.sonra tamam bitti şimdi iş diyorum.

not:evi poh götürüyor bu sevişmelerden pohamaaan ne yapalım 20 yılın acısını çıkarıyoruz.beğenmeyen mana bulan almasın bilmem kaçıncı oğluna

kelebek....sıra sana geldi ama gözler değişti benim...eh saat 02 ye geliyor...uygun zamanda yazamaduklarıma yazacağım...sevgiyle kalın....

kelebek deyince de Üstün Dökmen hocanın kelebekler ve insanlar kitabı aklıma geldi şimdi.okuyanınız var mıydı.

bu kız çooooookk cadı yaaa Allahım bağışlasın onu, gelinlik kız oluşunu da gör, torunlarını da sev inşallaaaaaaahh Deniz Annemmmmm

denize kocaman öpücükler:)deniz annesini çok yoruyor galiba buraya ugrayamamıs bari oğluşumla biz öpücükleri gönderelimde sayfalar ilerlesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…