- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.121
denize ve güzel kalpli annesine kocaman öpücükler .bugün doktor kontrolümüz vardı maşallah bebişim çok iyiydi veeee benim bebişim erkekmiş abla.hayatımın ikinci erkegi geliyor rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın.
Bi erkek haberi de ben vereyim. Deniz annem evet kızım diye sevdiğim bugün oğlan çıktıBaşta çok üzüldük karı koca gönlümüzde yatan kızdı biliyosun. Ama sonra kendi kendime kızdım, hayırlı sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.
Bereeeeennn sende mi burdasın kızzzz
canım benim yaaa güzel yürekli arkadaşımmmRabbim sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin Deniz bizlere çok uğur getirdi
Bakalim bizden ne çıkıcak. Eğer ki, bizde de erkek çıkarsa, bunlar Denize kısmet çıkıcak derim. Artık aralarında kavga da ederler.Biz sizi sevdikkce sanırım onlar da başka türlü sevmeye başlarlar Ay ne komik, şimdi Deniz annem sen de , diğer kızlar da içinden çocuklarını korumaya yönelik duygular geçiyordur Bizim kontrola daha 1ay var inşeAllah bir terslik çıkmazsa tabii. O zamana kadar da kesinleşmiş olur. Tek derdim sağlıklı olması, cinsiyyetini hiç merak etmiyorum desem. Her ne olur olsun tek cinsiyyetli olsun
evet canım bende burdayım 1 yıl önce keşfettim ben denizi o zamanlar bizde bi yavru istiyorduk çünkü ben 1o yıllık evliyim ve deniz bana umut olmuştu ama rabbim benim yavrumu göbişime gönderdi .ama biz eşimle kararlıyız ogluşum dogsun kurbanını kesip çocuk esirgeme kurumuna verince deniz gibi bir ablamıza koruyucu ailelik yapıcaz. inşallah becerebilirim.bu arada benim içimden geçiyordu senin ogalan olacagı kıza hiç inanmamıştım:)oğluma top oynayacak arkadaş geliyo desene:)
i
amin canım inşallah kasım ayında burda bizde deniz ablasının hikayeleri gibi dogum hikayelerimizi yazarız.
ben bunu yerim ya yavrum maşallah sana
bizde dün gittik doktorapıt pıt atan kalbini gördük çokşükür ama sesini duyamadık daha..6 mm imiş daha benim minik farem Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..kimseyi evlat hasratiyle sınamasın inşalah
saolasın denizgeldioy oy....oy maşallah.oy...göbüş bebiş dolmuş burası
tebrikler hayalotçokkk sevindim....6mm ha....fasulye fasulye....fokur fokur kaynasın içeride
göbüşler....yazacağım .yazacağım...tek tek inşallah...
denizden çok kısa diyaloğ.....
bugün minübüste gidiyoruz....sıkılıyor.hemen inmek istiyor.oyalıyorum....camdan dışarıyı göstererek....durmuyor zilli...aaaaa bak ağbi cam siliyor
_niye?
_çünkü tozlanmış
_niye tozlanmış.yoldan geçen arabalar kirletmiş
_niye kirletmiş
_çünkü çamur sıçratmış
_niye?
çünkü yağmur yağmış
_niye yeğmur yağmış?
_bazen yağar
_niye
niyeler hiç bitmiyor.....şimdi uyuyor.gündüz hiç uyumadı.ben de uyuyaca ğım.eşek!tüm enerjimi aldı.şimdi yatağa serileceğim.vantuzz gibi çekec k beni
ikonlar yanlış çıkmış.uykulu gözlerle yazarsam olacağı budur(
kıskanç bir böcekseverden aleyküm selam diyelim. maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın bana ve isteyn herkese nasip etsin inşallah
Para ve elma olayıyla gözlerim dolu dolu oldu, evlat bu mu demek? Aman Allahımmmmmm... Benim kızım, Irmak'ım da böyle Deniz ablası gibi hayırlı, vicdanlı, merhametli bir evlat olsun............
evet canım evet.evlat bu demekmiş.biz de bilmiyorduk...daha neler demek...bu akşam yaz mevsimi ya,babasının ayaklarında çorap yoktu babasına çorap giydirmeye çalıştı baba ayakkağın çıppak üşümüştür diye diye....
öyle anlar oluyor ki...babaya soruyorum.rüyadamıyız diye....
Allaha şükürler olsun.daim olsun inşallah.anne olmak isteyen herkese de tattırsın inşallah.kimse mahrum kalmasın evlat sevgisinden...
denizin huyundan suyundan karakterinden oluşmaya başlayan kişiliğinden yazacaktım ama sonraya kalsın.hamişleri güldüreyim biraz.göbecikleri oynasın az
kahvaltıdan sonraları az tembellik yaparız çoğu kez.yani daha çok önce sofrayı mutfağı toplar öyle oynarız denizle....çok zilli benim kız.artık ne diyor biliyormusun özlem?
biraz iş biraz seviş.önce seviş sonra iş
yaaa gel de işi gücü bırakma sevişme bu kızla yaaa...çatlatana kadar güldürüyorum zilliyi.sonra tamam bitti şimdi iş diyorum.
not:evi poh götürüyor bu sevişmelerden pohamaaan ne yapalım 20 yılın acısını çıkarıyoruz.beğenmeyen mana bulan almasın bilmem kaçıncı oğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?