Sümüklüböceğin hikayesi

selam böcekseverler

deniz bir iki gündür yapmasını istemediğimiz bir şeyde''dışınn'' diyor.öldürüyormuş beni.parktaki erkek çocuklarından görüyor.ne kadar engelleyebilirim ki(

halbuki ben hiç silahla tanışmasını istemezdim.annelerin işi zor(

göbüşler....sizler ne alemdesiniz....herşey yolunda inşallah....büyütün ...büyütün bebişleri

deniz büyüyor......yatağını değiştiriyoruz....(büyüyebilen karyola almıştık)...deniz büyüyor....büyüyor işte....büyüyor...şükür SANA......

sevgiler herkese.......

deniz büyüyor......yatağını değiştiriyoruz....(büyüyebilen karyola almıştık)...deniz büyüyor....büyüyor işte....büyüyor...şükür SANA......

sevgiler herkese.......
Deniz öyle hızlı büyüyecek ki annesi,sen daha çoook yataklar değiştirip yenilerini alacaksın.Önce bebek,sonra genç yatağı...Sonra o yatakta yetmeyecek.Deniz,bir gün gelecek yatağını başka bir evde serecek.Ama üzülme sonra iki kişi gelecekler sana ve sen yeniden yatak değiştirip çift kişilik olanlardan alacaksın.Sonra torunlar gelecek inşallah.Deniz çoğalırken sizin de ana baba olarak mutluluğunuz artacak çoğalacak...Dilerim bu mutluluğunu tüm böcekseverlerle birlikte ben de yakından takip edeceğim ve hep mutlu olacağım...Denizi ve güzel yürekli annesini sevgiyle öpüyorum...

oy canım hocam yaaa....ne güzel yazmışsıız...yine.bal dökmüşsünüz sayfanın her yerine.yüzümde çoook eski bir dostu uzun zamandan beri yeni görmüşcesine tatlı bir gülümseme belirdi..
öncelikle sayfama uğrama güzelliğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.ay bu da mektup gibi oldu.satırlarıma başlarken..........gibi gibi

sağolun hocam...çok sağolun.ne güzel sonlandırmışsınız...senaryonuz harika.ama benim hedefimde şimdilik sadece diploma var...DİPLOMA.gerisi ne zamansa olur.ömür gözüyle diplomasını aldığı günler var hayalimde...koluna bir bilezik olsun.rahaaat huzurla gözlerimi kapayabileyim.

tekrar çokkk teşekkürler...dilerim en yakın zamanda ben de sizin müjdenizi alırım .innşallah...

sevgiyle kalın.

bu duaya benden de kocaman bir AMİNN rabbim sizi hic ayirmasin cogalarak hep cok ama cok mutlu olun insallah

çok teşekkürler dilekteyzemmmmm....sağolasın...başından beri teyzemizzz....

nerelerdesin...iyi misin?

tüm dualara dileklere içten teşekkür...Allahım kabul etsin...

yaradılış Allahtan.....tebrik takdir O'nun.daim olsun inşallah.....

size,çokk teşekkürler...sevgiyle kalın....

saolasın denizgeldiaminnnn aminnnnbirde sana gelirken çiçek getirdik
:

nazar:

hayalot.....teşekkürler göbüş çiçekler için....al benden de sizesen demetimin bir tane olduğuna bakma.tam bu sayfanın büyüklüğünde....adın gibi hayal et.hayalot.

fasülye nasıl fasülye....ben yazamıyorum....göbüşler siz haber verin fasülyelerinizden....

bu kız çooooookk cadı yaaa Allahım bağışlasın onu, gelinlik kız oluşunu da gör, torunlarını da sev inşallaaaaaaahh Deniz Annemmmmm

cadı mı cadı...felaket bişey özlem teyzesi....sağolasın göbüş....sizde görün inşallah....ne güzel dilekler öyle hamişim...severim seni şimdi yanımda olsan....

geriden gidiyorum daa...bazı göbüşlerin ışığı yandı....özlem...sümyye nasılsınız.hayalot açıktı zaten.inşallah herşey yolunda

canım,yazını okuaylı çok oldu.lütfen denizi affedin...

yazdıkların çok mutlu etti beni....iyi hissettirebilmek te birşey benim için.dilerim yakın bir zamanda sen de tadarsın anneliği...çiçekler için teşekkürler.koca bir demet te benden

Selam Deniz annemmmmmm Biz oğluşla büyüyoruz, görenler hamile olduğumu anlıyor artık Yarın oğlumuza alışverişe başlıyoruz öyle heyecanlıyım ki

yazacağım yazacağım...denizden vakit buldukça....enn yakın zmanda seb de katıl inşallah göbüşlerin arasına.ah ne kadar sevinirim...oğlanların kızların ettiklerini yaza yaza bitiremezsiniz artık...benimki şöyle seninki ne yaptı gibi..........

innnşallah...iateyn her gönüle inşallah

evet..umut hep var...değilmiki takılmadan rahat bir nefes alabiliyoruz.şükür..yaşıyorsak umut var.

Selam Deniz annemmmmmm Biz oğluşla büyüyoruz, görenler hamile olduğumu anlıyor artık Yarın oğlumuza alışverişe başlıyoruz öyle heyecanlıyım ki

selam canım..ayyy .. ne heyecanlar...bizde de yatak karyola heyecanları var.

demek artık göbüş oldunuzbiraz daha büyüyün hele.koca göbüşler diye kızdıracağım sizi.heh heh heh

maşallah bibiliye

geriden gidiyorum daa...bazı göbüşlerin ışığı yandı....özlem...sümyye nasılsınız.hayalot açıktı zaten.inşallah herşey yolunda

ElhamduLillah ben de iyiyim. Doktor kontrolunu dört gözle bekliyorum. Umarım bebiş de iyidir. Doktorun verdiyi zamana daha on gün var, ancak ben 16.haftayı tamamlayıp öyle gitmeği düşünüyorum inşeAllah. Özledik minik fasulyeni. Gidip de bir görelim. Belki bu sefer cinsiyetini de gösterir. Benden Denze kocaman öpücükler

Son düzenleme:

aklıma geldi de....hEy gidi yaa...daha ne zaman diyordun yalnızım sıkılıyorum.EŞİM KÖPÜŞ GETİRDİ DE ŞİMDİ DAHA İYİYİM DİYE...ALLAH BÜYÜK.OLACAKSA OLUYOR İŞTE...SAHİ KÖPECİK NE OLDU.EŞİNİ İŞYERİNDEKALDI DEĞİL Mİ...PABUCU DAMA ATILDI.HİH HİH HİH.

HAMİLESİN.AMAN HAA GÖBÜŞLER DİKKAT..

ÖPÜCÜKLER SABAHA SÜMEYYE TEYZESİ...BİZDEN DE SANA

ŞÜKÜR İYİYMİŞSİNİZ....FASÜLYENİN İYİ HABERİNİ YAZ BİZE EMİ...İYİ GECELER....TATLI RUYALARINIZ OLSUN...BENİM ŞARJIM BİTMEKTE

yazmadan uyuyamıyacağım...hani hedefim bir kişiydi ya....üzerime alınıyorum....ama fazlası da göz çıkartmaz...
sanırım buradan paylaşmamın bir sakıncası yoktur.

özlememrahdeniz nickli bir annemiz evlat edinenler topiğine yazmıştı bir süre önce.....karar verirken hikayemden etkilendiğini.....şimdi yeni bir sekme çıkarıp yazıyorum oradan.

özlememrahdeniz...başvuru tarihi 12.06.2012 .....2013 Mayıs ayında oğluna kavuştu....

bu benim için kocaman bir mutluluk.çok kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…