- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.141
bu duaya benden de kocaman bir AMİNN rabbim sizi hic ayirmasin cogalarak hep cok ama cok mutlu olun insallahbu kız çooooookk cadı yaaa Allahım bağışlasın onu, gelinlik kız oluşunu da gör, torunlarını da sev inşallaaaaaaahh Deniz Annemmmmm
Deniz öyle hızlı büyüyecek ki annesi,sen daha çoook yataklar değiştirip yenilerini alacaksın.Önce bebek,sonra genç yatağı...Sonra o yatakta yetmeyecek.Deniz,bir gün gelecek yatağını başka bir evde serecek.Ama üzülme sonra iki kişi gelecekler sana ve sen yeniden yatak değiştirip çift kişilik olanlardan alacaksın.Sonra torunlar gelecek inşallah.Deniz çoğalırken sizin de ana baba olarak mutluluğunuz artacak çoğalacak...Dilerim bu mutluluğunu tüm böcekseverlerle birlikte ben de yakından takip edeceğim ve hep mutlu olacağım...Denizi ve güzel yürekli annesini sevgiyle öpüyorum...deniz büyüyor......yatağını değiştiriyoruz....(büyüyebilen karyola almıştık)...deniz büyüyor....büyüyor işte....büyüyor...şükür SANA......
sevgiler herkese.......
Deniz öyle hızlı büyüyecek ki annesi,sen daha çoook yataklar değiştirip yenilerini alacaksın.Önce bebek,sonra genç yatağı...Sonra o yatakta yetmeyecek.Deniz,bir gün gelecek yatağını başka bir evde serecek.Ama üzülme sonra iki kişi gelecekler sana ve sen yeniden yatak değiştirip çift kişilik olanlardan alacaksın.Sonra torunlar gelecek inşallah.Deniz çoğalırken sizin de ana baba olarak mutluluğunuz artacak çoğalacak...Dilerim bu mutluluğunu tüm böcekseverlerle birlikte ben de yakından takip edeceğim ve hep mutlu olacağım...Denizi ve güzel yürekli annesini sevgiyle öpüyorum...
bu duaya benden de kocaman bir AMİNN rabbim sizi hic ayirmasin cogalarak hep cok ama cok mutlu olun insallah
cok güzel... sadece ilk sayfayı okudum onlar bile anlamama aglamama yetti.. bütün yazdıklarınızı okumak isterdim ama zamanım yok bu bile yetti desem... cok etkilendim tebrik ediyorum sizi evlat edinmenizden ve belkide gerçek bir annenin(bazı anne müsvettelirnden bebegini dogurup atan eziyet eden) kendi öz evladına olan sevgisinden merhametinden saygısından daha ziyade ve daha anaç yaradılışınızdan ötürü... ve tesekkür edilecek biri daha esiniz. allah sizi hiç ayırmasın sevginiz o küçük hanım gibi büyüdükçe büyüsün inş.
saolasın denizgeldiaminnnn aminnnn birde sana gelirken çiçek getirdik
:
nazar:
bu kız çooooookk cadı yaaa Allahım bağışlasın onu, gelinlik kız oluşunu da gör, torunlarını da sev inşallaaaaaaahh Deniz Annemmmmm
merhaba arkadaşım öncelikle bu yazıları bizimle paylaştığın için sana defalarca teşekkür ederim.ailenle birlikte bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın insallah deniz kızımı benim için öp annesi dilerim benimde bir gün bir meleğim olur .rabbim gönlünde ne muradın varsa onu versin insallah.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.ben 5 yıldır evladımın yolunu gözlüyorum 2 defa defa tüp bebek denemesi yaptım malesef sonuç alamadım ..bir kaç defa daha deneyip olmazsa zaman kaybetmeden evlat edinme başvurusunda bulunacağım sen bana bir yol gösterdin yazıların ufkumu genişletti inan bana topiğini okuduğum günden beri psikolojik olarak öyle çok rahatladım ki artık zerre kadar üzülmüyorum...sana teşekkürü bir borç bilirim...bu çiçeklerde benden sanaarmağan olsun
aminn evet lütfen yaz arkadaşım topiğini günlerce okudum hepsini bitirdim her okuduğum sayfa beni benden aldı .topiğine sürekli girip bakıyorum o arkadaşların haberlerine bende çok sevindim rabbim büyük hazinesi bol nasibimde varsa elbet bir gün nasip eder....yaşıyorsak umut vardır...
Selam Deniz annemmmmmmBiz oğluşla büyüyoruz, görenler hamile olduğumu anlıyor artık Yarın oğlumuza alışverişe başlıyoruz öyle heyecanlıyım ki
geriden gidiyorum daa...bazı göbüşlerin ışığı yandı....özlem...sümyye nasılsınız.hayalot açıktı zaten.inşallah herşey yolunda
Selam Deniz annemmmmmmBiz oğluşla büyüyoruz, görenler hamile olduğumu anlıyor artık Yarın oğlumuza alışverişe başlıyoruz öyle heyecanlıyım ki
ElhamduLillah ben de iyiyim. Doktor kontrolunu dört gözle bekliyorum. Umarım bebiş de iyidir. Doktorun verdiyi zamana daha on gün var, ancak ben 16.haftayı tamamlayıp öyle gitmeği düşünüyorum inşeAllah. Özledik minik fasulyeni. Gidip de bir görelim. Belki bu sefer cinsiyetini de gösterir. Benden Denze kocaman öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?