- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.161
günaydın böcekseverler...herker günaydın
inan hayalettim denizimhayalot.....teşekkürler göbüş çiçekler için....al benden de sizesen demetimin bir tane olduğuna bakma.tam bu sayfanın büyüklüğünde....adın gibi hayal et.hayalot.
fasülye nasıl fasülye....ben yazamıyorum....göbüşler siz haber verin fasülyelerinizden....
allahım hiç ayırmasın hep mutlu etsin evlatlarıyla inşallahyazmadan uyuyamıyacağım...hani hedefim bir kişiydi ya....üzerime alınıyorum....ama fazlası da göz çıkartmaz...
sanırım buradan paylaşmamın bir sakıncası yoktur.
özlememrahdeniz nickli bir annemiz evlat edinenler topiğine yazmıştı bir süre önce.....karar verirken hikayemden etkilendiğini.....şimdi yeni bir sekme çıkarıp yazıyorum oradan.
özlememrahdeniz...başvuru tarihi 12.06.2012 .....2013 Mayıs ayında oğluna kavuştu....
bu benim için kocaman bir mutluluk.çok kocaman.
Selam Deniz annem biz geldik Yağız oğlumlaDenize ve sana sevgileeerrr
Deniz annem bizim dün kontrolumuz vardı. Bebek elhamduLillah iyi. Gününe orantılı olarak gelişiyor. Kocaman olmuş maşeAllah, 200 gr2 gr olmasına sevindiğim günleri hatırlıyorum da . Ancak doktor her ne kadar çaba gösterdiyse de bizim minik cinsiyyetini göstermedi. Rahim ağzına da baktı, uzun ve kapalı dedi. Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Bir de geçen haftadan kendini hiss ettirmeğe de başladı. Bir tarafa çekilip sertleşince elimle kolayca hiss ede biliyorum. Hatta bir keresinde elimle bir kaç kere dokunuşunu bile hiss ettim. Aktif hareketlenmesini dört gözle bekliyorum.
Rabbim bu duyguları her kese yaşatsın.
allahım hiç ayırmasın hep mutlu etsin evlatlarıyla inşallah
inan hayalettim denizimçok teşekkür ederiz bizde fasülye şimdiden yaramazlık peşinde teyzesi hiç rahat durmuyo annesinin midesini yakıyor,bulandırıyor ama olsun çok şükür değilmi aklımızı bulandıran bikaç sorun var şu sıralar malum evde birde kızımız vardı(kedimiz):26:nasıl yapıcaz edicez kara kara onu düşünüyorum.inşallah bi yolunu bulurum denizimi öp benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?