Sümüklüböceğin hikayesi

şimdi bu bir kişiyi bulduk diye bitti mi denizin hikayesi?

hayır..bitmedi...o buraya yazana kadar devam....inşallah...

haydi ,yeniden...............

selam böcekseverler......sadece bir selam.....mutlu hafta sonları

merhaba denizannem denizkizini cok cok opuyorum ben iyiyim merak etmissin bilgisayari acmaya useniyorum eve geldigimde isyerinde de kadinlar kulubu yasakli sitelerde giremiyorum

ozlemle ilk bebegimiz kavustu annesine darisi diger kuzulara olsun insallah bu arada bence birinci anne sensin once deniz seni ikna etti ve efsunu burdan yayilmaya devam ediyor bir bakmisiz 30. 40. bebekleri denizleri konustugumuz gunler gelmis :13::13::13::13::13:

baba her zamanki pazar klasiğini yaptı.pastaneden alınmış nokta noktalı şey yendi.ay göbüşler...yahu yazamıyorum sizden....artık noktaları siz doldurun.....

anne belgeselini izledi...her pazar olduğu gibi.kahvltı sofrasını bırakarak masada.baba aldı denizi dışarı götürdü.parka,gezmeye nereye isterlerse....2 saat yoktular...anne belgeselini izlemey devam etti.reklam arası çamaşır astı.çamaşır asarken bahçedeydi denizle baba.çamaşır asarken anne arada onları izledi.ara ara değil.hep izledi.hem astı çamaşırları hem düşündü.bunun için mi bekledim 20 yıl diye......
bunc sene genetiğimizin peşinde koştuk.bir sperm bir yumurta peşinde 20 yıl.....keşke....keşkeler zamanı geri getirmiyor maalesef.

neyse...

anne belgesel,n, izlemeye devaM ETTİ REKLAM BİTİNCE.sonra uzandı sessizliği dinledi....kuşların cıvıltılarını....ne güzeldir sadece kuş cıvıltılarını dinlemek....dinlendirdi anneyi.
baba sepeti salmasını istedi bir ara.annenin istediği gazeteyi almış.biraz okudu anne....herşeyden biraz biraz.....

deniz şimdi uyuyor.anne yemek pişirdi.az internete girdi.her an uyanabilir....
uyan deniz uyan....hep yanımızda uyan....

sevgiler..

sayfa yürüsün.....yine bir selam....dilek teyze yazmaya vakit yok.ama büyük ihtimalle bir gece yarısı yazarım

göbüşler iyimisiniz

inan hayalettim denizimçok teşekkür ederiz bizdefasülye şimdiden yaramazlık peşinde teyzesihiç rahat durmuyo annesinin midesini yakıyor,bulandırıyorama olsun çok şükür değilmiaklımızı bulandıran bikaç sorun var şu sıralar malum evde birde kızımız vardı(kedimiz):26:nasıl yapıcaz edicez kara kara onu düşünüyorum.inşallah bi yolunu bulurum denizimi öp benim için

allahım hiç ayırmasın hep mutlu etsin evlatlarıyla inşallah

Deniz annem bizim dün kontrolumuz vardı. Bebek elhamduLillah iyi. Gününe orantılı olarak gelişiyor. Kocaman olmuş maşeAllah, 200 gr 2 gr olmasına sevindiğim günleri hatırlıyorum da . Ancak doktor her ne kadar çaba gösterdiyse de bizim minik cinsiyyetini göstermedi. Rahim ağzına da baktı, uzun ve kapalı dedi. Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Bir de geçen haftadan kendini hiss ettirmeğe de başladı. Bir tarafa çekilip sertleşince elimle kolayca hiss ede biliyorum. Hatta bir keresinde elimle bir kaç kere dokunuşunu bile hiss ettim. Aktif hareketlenmesini dört gözle bekliyorum.
Rabbim bu duyguları her kese yaşatsın.

küçük sümüklü böceğimiz geride kalmış sayfayı öne çekmek lazım
Sümeyye canım gözün aydınRabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş.

selam böcekseverlerçooooooooooookkk selam..çokkkk özledim...inşallah gece....deniz uyuyunca....sevgiler herkese

selam göbüşler....ve denizseverler

maalesef akşam deniz uyuttu beni
şimdi en sondan başlayarak yazmak istiyorum...aslında yazdıklarınızı okudum.sevincinizi paylaştım okuduğum anlarda...ama deniz sağolsun....affedersiniz siz onu biliyorum...lafı kısa kesip hemen döneyim

hülya 59....canlı selam olsun sana

canım...iyimisin....sarı saçlı oğlan nasıl?

nikini görmek güzel

oy maşallah200 gr ha...bir paket margarin olmaya az kalmış.poğaça yapar yerim onu ben
herşeyin yolunda olduğun A SEVİNDİM.hissediyorsun da....

amin aminnn...isteyen herkese

allahım hiç ayırmasın hep mutlu etsin evlatlarıyla inşallah

denizgeldi bu mesajı beğendi.....

bulandırsın bulandırsın....iyidir.sıkı sıkı tutunuyor annesi...kedi konusunda...

38 topiğinden bir arkadaş vardı.onun da evinde kedisi vardı.kedisini evinden çıkarmadı.aşılarına dikkat ediyordu.oğlu ile kızım arasında birkaç ay farkı var.oğlu pek bir afacandı diyeyim.afacanlık tatlı bir kelime olsun.hehhehe.yani onun da evi taşınmaya hazır gibiydi benimki gibi.herhalde duruyorsa kedisi şimdilerde kediye ne olacak diye düşünüyor olmalı...hehheheheh

deniz bulut....andım seni....kulakların çınlasın.bibilini batuyu görmden öpüyorum.kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…