- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.181
oy maşallah200 gr ha...bir paket margarin olmaya az kalmış. poğaça yapar yerim onu ben
herşeyin yolunda olduğun A SEVİNDİM.hissediyorsun da....
amin aminnn...isteyen herkese
Çok üzgünüm Deniz annem çoook. Bizim margarin beni terk etmeğe hazırlanıyor. Yarın cinsiyetini öğrenmek için gidicekdik. Perşembe gecesi suyum geldi. Azar-azar hepsi boşalmış. Bebişimin kalbi atmaya devam ediyordu. Dün dogurmak için gittim, doktor kallp atışı oldugu için müdahile etmek istemedi. Kayb ettiğimi öğrendiğim an da dahil olmakla hemen kabullendim. Ancak onun içimde oldugunu ve bazen dışarıya doğru kabardığını görünce dayanamıyorum. İçim yanıyor. Yaşamadığını bilsem kestirip atardım, ancak yaşayıp-yaşamamasını bilememek çok zor be Deniz annem çok zor. Bir de hiss ettiğin halde sana hiç bir umut vermiyolarsa... Ancak en son umut ölür derler...
deniz kızın güzel annesi sanada canlı selam olsun bizden öptüm o deniz kızını gıdısından.
canım sakın ha bırakma kendini.Ne gelirse rabbimden..bundada vardır bi hayır emin ol..Rabbim öyle uygun gördüyse bunada şükür demek düşer.acını yaşamadım ama yerine koymaya çalışıyorum kendimi çok zor ama sabırlı ol..hala atan bir kalp var orada..sonu iyi veya kötü şuan son durumun ne bilmiyorum ama sakın isyanlara gitme bilmeden arkadaşım..Rabbim yardımcın olsun tekrarını yaşatmasın inşallah..umarım bir yolu varsa bebeğini sana bağışlasın Rabbimm...dularım seninle..
ElhamduLillah isyan edicek bir durumda değilim. Sadece kalbim yanıyor. Başka bir şey bu. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Merhaba güzel anne. Bu gün sabah minik oğlumu doğurdum. Koynuma alamadan toprağın koynuna verdim ElhamduLillah. Rabbim Cennette kovuşdursun. Kendim de her açıdan iyiyim. Artık yeni umutların peşinden koşucağız inşeAllah. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
iyi geceler böcekseverler..........
sümeyyecim....seni sarıyorum...her geçen gün daha iyi olacaksın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?