Sümüklüböceğin hikayesi

oy maşallah200 gr ha...bir paket margarin olmaya az kalmış.poğaça yapar yerim onu ben
herşeyin yolunda olduğun A SEVİNDİM.hissediyorsun da....

amin aminnn...isteyen herkese

Çok üzgünüm Deniz annem çoook. Bizim margarin beni terk etmeğe hazırlanıyor. Yarın cinsiyetini öğrenmek için gidicekdik. Perşembe gecesi suyum geldi. Azar-azar hepsi boşalmış. Bebişimin kalbi atmaya devam ediyordu. Dün dogurmak için gittim, doktor kallp atışı oldugu için müdahile etmek istemedi. Kayb ettiğimi öğrendiğim an da dahil olmakla hemen kabullendim. Ancak onun içimde oldugunu ve bazen dışarıya doğru kabardığını görünce dayanamıyorum. İçim yanıyor. Yaşamadığını bilsem kestirip atardım, ancak yaşayıp-yaşamamasını bilememek çok zor be Deniz annem çok zor. Bir de hiss ettiğin halde sana hiç bir umut vermiyolarsa... Ancak en son umut ölür derler...

Sumeyye dayanamadım yazmak istedim. Yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki.. Farklı sebeplerle aynı şeyi yaşamak zorunda kaldım. İnsan dünya durdu zannediyor. Ya da gök yıkıldı da ben altında kaldım..Bilfiil bütün organlarımın kavrulduğunu hissetmiştim. O yürek acısı hiç geçmedi. Ama hafifledi. Sen benden daha şanslısın aslında.. Biliyorsun ben başka manevi yükler de taşımak zorunda kaldım Ama hayat devam ediyor kuzum.. öyle böyle yaşamak zorundayız. İnancımız var çok şükür.. Bizi ayakta tutan tek şey.. Ben Rabbime güveniyorum. Bunda da elbet bir hayır vardır. İnşallah bundan sonra hayırlı kapılar açılır önünde.. Son gözyaşın olur bu. Rabbimden imtihanını kolaylaştırmasını diliyorum.. Tüm kalbimle dualarım seninle.. İnşallah bu acını küllendirecek salih bir evlada en kısa zamanda kavuşursun..

ayyyyyyanım yaa.....c çok üzüldüm....allah allah erkenden su boşalması da oluyormuymuş...hiç duymamıştım.oy sümeyye yaaa...suyu artırmak için bişey yok mu acaba...offf
anım inşallah bir hal çaresi olur.bekle bakalım...birkaç dr a daha git lütfen
c

of üzüldüm sümeyye yaaa....sizinle birlikte bende büyütüyorum yavrularınızı....akasya arkadaş ne güzel yazmış.sen imanı kuvvetli birisin...her şer de vardır bir hayır.yine de inanmak istemiyorum.inşallah suyu çoğaltmak için b,irşeyler vardır.belki bilgsizce yazıyorum ama çok istiyorum.her ne olursa olsun yaz buraya ya da paylaştığın kmselere....

canım sakın ha bırakma kendini.Ne gelirse rabbimden..bundada vardır bi hayır emin ol..Rabbim öyle uygun gördüyse bunada şükür demek düşer.acını yaşamadım ama yerine koymaya çalışıyorum kendimi çok zor ama sabırlı ol..hala atan bir kalp var orada..sonu iyi veya kötü şuan son durumun ne bilmiyorum ama sakın isyanlara gitme bilmeden arkadaşım..Rabbim yardımcın olsun tekrarını yaşatmasın inşallah..umarım bir yolu varsa bebeğini sana bağışlasın Rabbimm...dularım seninle..

ElhamduLillah isyan edicek bir durumda değilim. Sadece kalbim yanıyor. Başka bir şey bu. Rabbim kimseye yaşatmasın.

sumeyye rabbim sana dayanma gücü vercek
herşey güzel olcak buna inan umut her zmn vardır

Son düzenleme:
iyi geceler böcekseverler......

denizden bir iki inci:

yemek hazırlıyorum.ocakta pişmeye başlıyor mesela.....hadi anne içeri gel.hikaye anlat.o kendi pişiyor
yanında durmama gerek yani tencerenin

bu akşam parktan babayla eve dönüyorlar.merdivenlerdeler.anneee diye sesleniyor bana.nerdesiiin diyor.ben de burdayım annecim sen nerdesin?
cevap:sana doğru geliyorum
ben de kahkaha

akşam yemekteyiz....babaya rahat vermiyor.şımarıyor nazlanıyor.baba çabuk yesin de parka çıksınlar.baba diyor bi öp babayı da gideriz.öpüyor.tamam kızım yemeğimi yiyeyim gideriz.hadi babaaaa hadi ye.baba diyor öpücük.deniz diyor parkta öpücük

alışveriş merkezinden geliyoruz.arabada sıkılıyor.kzım 20 ye kadar say.araba duracak.
deniz: yirmi !

denizi kucağımda uyutuyorum genelde.ayaklarımda rahatsızlık var.(topuk dikeni)bazı bazı acır.fazla ayakta kaldığımda...denize diyorum artık kendi kendine uyumayı öğrenmelisin.büyüdün.benim ayaklarım acıyor artık.deniz ne diyor:krem sür anne!

sayfa yürüsün...daha yazarım....sevgiler....

sümeyye ...canım haberdar et kendinden....

Son düzenleme:
Merhaba güzel anne. Bu gün sabah minik oğlumu doğurdum. Koynuma alamadan toprağın koynuna verdim ElhamduLillah. Rabbim Cennette kovuşdursun. Kendim de her açıdan iyiyim. Artık yeni umutların peşinden koşucağız inşeAllah. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

ah canım ah....ağlattın beni...Allah sana sağlık versin.hayırlısı gelecek evladın olsun.inşallah.sevgiyle sarıyorum seni..

Allah her ikinizede kat kat mükafatını verecektir eminim,rabbim sana sabırlar versin..inşAllah hayırlısıyla tez zamanda evlat sahibi olursun...

iyi geceler böcekseverler..........

sümeyyecim....seni sarıyorum...her geçen gün daha iyi olacaksın....

selam böcekseverler...selam..

selam göbüşler selam

herkes iyi inşallah

sümeyye....canımmm....sarıldım sana farzet güzelim...güzel günler yakında inşallah....sabır yavrucum sabır.....

girmedim bir süre....denizle sefamızı sürüyoruz....yavrumuz o bizimmmmmmmmmmmm.Allaha en büyük sayıca şükürler olsun....gezmekten gezdirmekten biitap düşüyorum ama olsun.herşeye değer.....

tatlı bal....uyuyor da az girdim....herkese çoook selam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…