Sümüklüböceğin hikayesi

Ben burayı nasıl görmemişim arkadaşım ya

Müthiş , ilk bir iki mesajı okudum , pardon onlara mesaj demek haksızlık olur . Masalsı anlatımınla sümüklü böceğin hikayesini fırsat buldukça keyifle okuyacağım , biraz geç kalmış olsam da.

ne demek.....her zaman beklerim...ara sıra selam ver.ben yazamasam da profilimden bazı bazı okurum yazdıklarını.

hayırlı ramazanlar herkese.....Allah kolaylık versin....

ben tedaviyi bıraktım bırakalı maalesef iştirak edemiyorum bu aya..dr uygun görmemişti sağlığım açısndan.her ramazan yaklaştığında hüznü sarıyor.(

Allah oruçlarınızı kabul etsin.sevgiler....

güzel denizin güzel yürekli annesi nasılsın?
Gelemiyorum buralara çok fazla. Aslında okuyorum da yazma fırsatı bulamıyorum.
Denizimiz büyüyor maşallah. Ah bu çocuklar bizleri şaşkına çevirecek zekaya sahipler. denizin konuşmalara baksana maşallah. kıvrak zeka :)
Bizde oğlumla büyüyoruz çok şükür. 15 aylık oldu teyzesi paşam.

çok öpüyorum sizi..
fırsat buldukça yazmaya çalışırım. ama sen yaz her fırsatta okuyorum ben sizi

canım rabbim sana sabırlar versin, dayanma gücü versin inşallah. Bu acını unutturacak başka acılar yaşatmasın sana.
Rabbim şu mübarek günde yanına melek almış yavrunu. ne mutlu bebeğine. Rabbimin yanında cennette sana şefaatci olacak.
güçlü ol canım benim.

deniz 3 yaşında.....çok şükür bugüne......geceleri kalkıp benim yanıma geliyor benle uyuyor:))

30 unu da görürüm inşallah....

Allah izin verdi mi oluyor be.................

Kocaman kocaman öpüyorum sizi 

canımmmmmmmmm...başından beri dilek teyzemizzzzzzz...tontiş teyzemiz.halaa tontişmiyiz....sıkalım az yanaklarından denizle :))

hoş uğramışsın

bizden de öpücük olsun.kocaman

babayla parktalar....giriverdim ben de..sevgiyle sarıyorum seni dilekteyzemizz....herkese hayırlı ramazanlar olsun.
zil.geldiler...

baba kandırmış eve getirmek için.anne tatlı yaptın mı diyor...şimdi yanımda...anneee naaapıyordun diyor....seni yazıyorum kızıııımmm diy yatırdım yere onu seviştim seviştik seviştiiiiik seviştik...

deniz kız ve annesi yazın tadını çıkarıyorlar galiba 3 gündür sesleri çıkmamış.bari ben yazayımda sayfa ilerlesin.öptüm o tatlı kızı gıdısından:)

deniz 3 yaşında.....çok şükür bugüne......geceleri kalkıp benim yanıma geliyor benle uyuyor:))

Deniz i gelip göremedim hediyesini getiremedim yanaklarından öpemedim kısmet olmadı Doğum günü kutlu olsun nice güzel senelere inşallah canım. Seninde anneliğin kutlu olsun o her yaşına girince sen babası hep yanında olun inşallah tüm güzel günlerini de görmenizi allahdan dilerim. Allah evlatlarımızı korusun olmayanlara da hemen hayırlısıyla versin hiç uğraştırmasın.

geriye dönüp okuyamadım hayırdır ne tedavisi neyin var umarım ciddi birşey değildir geçmiş olsun Sümüklüböceğin Annesi

selam böcekseverler.....

beren....koca göbüş olmaya başladın mı......haklısın...denizle gezmekten vakit olmuyor.gece birkaç kere denedim.çekmedi aygıt(
teşekkürler tatlı göbüş...sayfayı ilerlettiğin için...sarıyorum seni....

aus ablam
ben deniz anneme niye hayranım sanıyorsun
gecelerde hiç durmadan okudum
o bu dünyaya gelmiş bir melek benim gözümde

bu yazıyı okumuştum
yine gözlerim doldu
zaman ne çabuk geçiyor dimi
birde bakmışsınız kocaman bir genç kız olmuş pıtırcık

selam böcekseverler......nete ya da kk ya bişeyler oldu.giremedim...herkese çoook selam...

gözde....hoşgelmişsin....yazacağım ...hrkese...

Alabama....yazdım sana ama gitmemiş....

bu saatte.....hayırlı iftarlar olsun.tutmak kısmet olana.....

herkese selam.olduk teyzesi olduk kocaman göbüş olduk e artık 22 haftalık olduk maşallah kıpır kıpır oğluşum yerinde durmak bilmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…