Sümüklüböceğin hikayesi

Allah ım bana yardım etsın ben gercekten artık ıyı hıssetmıyorumm

canım istersen biraz kafanı dağıt kendini iyi hissettiğinde yazımı kaale al olur mu...seni ne mutlu ediyorsa onları yapmaya çalış.kendine sevdiğin birşeyi ısmarlayabilirsin mesela

Son düzenleme:
selam alabama.hoşgeldin kız....

kız uyudu da bir bakıyiiim ded,m...hadi sana hayırlı işler

çok sağol güzel anne...minik deniz kızı nasıl? onu öyle merak ediyorum ki.böyle güzel yürekli bir annenin kimbilir nasıl güzel bir evladı vardır.

bende istedim iki ismi olsun.dedim eşimede çok arzu ediyodan iki isim koyalım ama ayrı ayrı hitap etmeyelim dedim.büyüdüğünde kendisi isterse kartalismimi kullanmak istiyorum o zaman kullansın.çünkü var bi tanıdığımızın çocuğu anne ayrı sesleniyo baba ayrı.bide kendi aralarında sürtüşüyolar.yok onun adı şu onun adı bu diye.öyle olsun istemiyorum.ben kartal derim herkese de öyle dedirtirim dedi.
çok çabaladım.güzelce konuştum olmadı.kızdım bağırdım olmadı.ağladım olmadı susutum olmadı.insanlar nelerle uğraşırken ben burda isim için bukadar yıprandığıma hem öfkeleniyorum hemde hayret ediyorum.bazen bırakayım ne koyarsa koysun diyorum ama içim el vermiyo.o bebeği ben taşıyorum.ne sıkıntılarla taşıyorum.sabahlara kadar uyumadan kusarak sancılarla taşıyorum ama ismini koyarken bana hiç hak verilmiyor.yoruluyorum artık düşünmekten,üzülmekten...

merhabalarrrr :) dun cok kotuydum ve eger aglamayı basaramasaydım, sanırım uyuyamazdım.berbat hıssedıyordum ve kalbımde benı sıkan bogazımda dugumlenen nefes almamı zorlastıran bırsey vardı resmen.normalde aglamakta hıc zorlanmam :) ama dunaksam onuda yapamadım ensonunda cıktı ve dalmısımm dedıgın gıbı ablacım bız bı surecten gecıyoruz ben; kabullenememe pskolojısı yasıyorum esımse;bunu yoksayıp boyle yasantısına devem etmek ıstıyo.cok farklı duygu karmasası yasıyoruz,bırbırımızı anlayamıyoruz. O hıc konusmuyo ben konusuncada ya duymuyo ya da konuyu degıstırıyo. Hıcbır konusma sonuna kadar gıdıp sonuclanamıo.benı de en cok uzen bu ne ogrensem paylasıyorum heycanla, anlatıyorum tek kelımeyle benı yıkıyo agzıma tıkıyo...tamam ben onu anlamaya calısmak ıstıyorum kı bu davranıslarına ragmen tekrar tekrar belırlı donemlerde bu konuyu acıyorum,ama tepkı aynı neden o da benım ıcın bıkez olsun bısey yapmıyo.benden gucumu alan esım... Olum dısında herseyın bı cagresı olduguna ınanan ben; esım benı kendıne benzetmek ıstıyo,sagolsun becerıyo gıbı evlılıkte hıcbırsey tek taraflı olmuyomus bunu cok daha ıyı anladım.(eger bu esım ıcın gercekten bı gecıs donemı ıse hemen gecsın ıstıyorum tamırı guc kırılmalara sebep oluyo bılmeyerek)mucadelemı bırakırsam ben bıterım ama bı ısık gormem lazımm tek basıma yapamaz oldum kıtaplar ne ıcerıklı ablacım, gonderme ımkanın varsa seve seve alırım ve cokta makbule gecer. Yenı seyler ogrenmek yenı bakıs acısı kazanmak ısterım.cok ınce fıkırlısın eksık olma yuzumu guldurdun allah ım da senı hıc aglatmasın hep guldursun. ıyı geceler (denızımızı anlatsana bıraz nasıl... ) ıyı geceler

sümüklüböceğin annes,nden selam

bilgisayarımda sorun çıktı.. serviste....aklım gönlüm burda...selamlar....

denizgeldicim nasılsın sen ve küçük denizimiz.özledik valla ya neden arıza veriyor senin pc.hep bakıyorum yeni bişey varmı diye yine yok yine yok inşallah iyisiniz.

uzun zamandır böyle ağlamamıştım bebeğim kucağımda ona bakarak döküldü gözyaşlarım 8 yıllık özlemimiz
Yüce Rabbim Anne olmak isteyen herkese tattırsın bu sevgiyi
bebegine ve sanada sağlık mutluluk diliyorum.

çok güzel yazdıkların. Tüp bebek tedavileri çok yıpratıyor insanı. allah izin verirse ben de başvurmayı düşünüyorum..

sümüklüböceğin annesinden kocamaaan selam......bilgisayarım nihayet ellerimde.....dilerim bunda da bir sorun çıkmaz....yazanlara en uygun zamanımda döneceğim.....denizimi de böceğimi de anlatacağım ... tatlı uykularda olun ...hoşçakalın....

canım yaa seni görünce birden mutlu oldum.ne zamandır merak ediyordum. deniz nasıl?herşey yolunda mı. müsaitolduğunda yaz yeniden.seni özlüyoruz.

merhaba gul yuzlu cennet kokulu Denizkizinin guzel annesi
ben senin gizli bir takipcinim evlat edinenler topiginde yazdiklarin,dermanin bebeginin gelmesini beklerken senin meleginin supriz yaparak erkenden gelisini mutlulugumu senden haber alabilmek icin butun profilini didik didik edip kizkardesinin yazdigi msji gorup duydugum mutlululugu anlatamam sana itiraf ediyorum bende biraz sumuklubocegim denizverdinin denizgeldi olusunu her asamada takip ettim seni her sabah ise gidip ilk is sizin topigi aciyorudum ve senin ciceklerinle karsilasiyordum ,umutla heycanla bekliyordum simdi denizin mutlulugunu okudukca annen seni nekadar buyuk askla bekledi bi bilsen kuzum diyip guzelce opup koklamak istiyorum burda olmaya rabbim nasip ettikce devam edecgim hikayeni hic bolmeden sayfalarca yaz bende zevkle okuyayim olurmu cok optum guzel yurekli anneyi ve gul yuzlu kizini

merhaba dilekağacı......

güzell yazın için teşekkür ederim...senin güzelliğin....
yine sümüklüböcü oldum....ne yapalım.. biz böyleyiz...sümüklü....
çok karıştım.... ne yazacağımı kestiremedim....selam olsun sana dilekağacı.....sevgiler......

mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim.inşallah bu paylaşımlar çoğalır.sümüklüböcekler ordusu olur da mutluluğumuza mutluluk katılır.

evet...ne büyük aşkla bekledim onu ben..19 yıl onu beklemişim ben.o da beni.buna inanıyorum...çok tatlı bir kız deniz..bal bu bal bal bal bu bal.annesinin baalı balı bal diye seviyorum onu .o da bana ba diyor.

beklediğime değdi.
yazacağım...yazacağım....bıkmadan yazacağım...yeter ki zamanım olsun.şimdi de uykudan çaldım.artık eskisi gibi çiçek gönderemiyorum.gönderdiklerimin de sayısı daha az....hoş görün...hadi,....birkaç tane kalmış...yakalayana....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…