- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
Allah ım bana yardım etsın ben gercekten artık ıyı hıssetmıyorumm
çok sağol güzel anne...minik deniz kızı nasıl? onu öyle merak ediyorum ki.böyle güzel yürekli bir annenin kimbilir nasıl güzel bir evladı vardır.evet arkadaş şükür...binlerce şükür ....senin de yavrunu Allah sana bağışlasın..sağlıkla al kucağına....sağlıkla büyüt...
isim konusunda;ikinizin istediği ismi de koysanız olmaz mı....hem büyüdüğünde hangisini istiyorsa ona karar verir.hem de sizin ikinizin istediği de olur.ha.ne dersin..hem,niye o b enim oğlum diyemiyormuşsun...de,de..o senin oğlun..o onun oğlu....ikinizin....
hem iki isme de bakıyorlar alışıyorlar biliyormusun
desteğin için teşekürler
zeytinnn....sana da selam
gemlik mi?
:)Ağlamıyoruuzz artık amaa:)Aslında az evvelde 41 yaşında ilk kez gebeyim diyen kızkardeşimizn topiğinde ağladım yine...çözdüm ama nedenini...bizim yaşadıklarımızın üzerinden zaman geçtiğinde sanki film izlemişiz hissine kapılıyoruz...yada ben öyleyiyim.sanki ben yaşamamışım onları...ben ağlamamışım...bir köşede bebeği kalsın onunla diye kaç ay köşe yastığı olmamışımm,kürtaj olmayayım diye kemoterapi iğnesine evet deyip ....okuyyunca hatırlıyor insan...deerler ya alakasız olcak ama her cenazede insanlar kendi sonlarına ağlar aslında ölene değil diye...umud etmek zor değil ama HERŞEYEEE rağmen...çok akılcı olmak lazım...tedavi evet olalım bakalım dikkat itikat...neticeler...ve durumu iyi tahlil...bu şekilde gelmeyecekse bu ben illede istiyorsam benimde bir sümüklü böceğim olur...yani beni anne kocamı baba yapacak şey illa benim içimden mi çıkmalı?hayır...nerden biliyorum bir kedim var ve inan etrafımda çocuğu olanların çocuğuna yaptıkları biizm ona alakamızın onda biri değil...ee onu ben çıkarmadım o halde???evet ille anelik babalıksa konu biz zaten karı-koca isek gerçeğinden,hayatımızdaki tek eksikte o ise...evet doğru zaman dediğimizde...böyle deyince insan ne kadar rahatlıyor...birde yaşadığında....biz insanlar ne kadar kolay bir kararı karmaşıklaştırıyoruzz ve zor hale getiriyoruz bunu görüyorum...sevgili denizzz kuzuusuu annesinin kuzusu öperim ben senii:)annenide DEnizzAnası hee çok sevdiimmm
derin....selam....
karışmışsın....
çocuklarına gereken ilgiyi sevgiyi göstermeyenlere ben de tanık oluyorum...ben bebeğimi severken 4 çocuklu bir bayan bana dedi ki ben hiç bir çocuğumun poposunu öpmedim dedi....akşamı eşime söylediğimde eşim;çocuk sevmeden çocuk doğurmuş demişti....
bu konuda sana katılıyorum...
sevgiler....
merhaba ablası.....
Ne o? Yelkenlerimiz hemen suya inivermiş...seni okuduğumda çok akıllı kız diye düşündüm.aferin ona diye...hani azimliydin.nerde kaldı 12 13 saat netlerde araştıran yılmayan kız...he ablası...daha dur..daha yolun başındasın....yolun başında çekilirsen eğer aç bir çukur göm kocanla seni...hadi kocan zaten bunu yapıyor...sana ne oldu şimdi...sen de böyle yaparsan bu bebek asla gelmez size söyliyeyim....
Bize de hop diye hemen düşmedi yavrum....ne aşılamalar....ne tüp denemeleri... Ne aylarca yumurta takipleri.....ne gel gitler....ne bezginlikler..
Biz de varlıklı kimseler değiliz.ben yıllarca eşimim sigortasıyla mücadele ettim...o zamanlar çok verimliydim yumurtlama yönünden.ama gel gör ki yıllar öncesinde tüp bebek tedavisi devlette uygulanmıyordu henüz...aşılama bile...takiplerim yapılıyordu.çoook güzel yumurtalarım büyüyordu.sayıca çok.hop bir bakıyorsun aşılama zamanı pazara denk geliyordu.haydi git bakalım özele.nasıl gideceksin.o zamanlar öyle şimdikigibi (neredeyse adım başı hastane var..çoğunda da kadın doğum ve tüp bebek initesi ya da infertilte)yoktuöyle imkan...olsa da bizim de paramız yoktu.bizim de kalıyordu işimiz..yani bize kalıyordu:))
hem herşey parayla da bitmiyor güzelim...ben de işe girmiştim.sıkıntılı dönemimizde..çocuk konusunu kapamıştık biz de bir ara...sizin şu ara yaşadıklarınızı biz de yaşadık zamanında..bizimkinin ilginç olanı artık paramız olmasına rağmen teşebbüs etmedik.isteğimiz sönmüştü.yani bırakmıştık bir ara biz de...
Cinsel hayatın bozukluğu mu?evet...yatak odana dr u soktunmu işler değişiyor.bu özellikle erkekleri çpok etkiliyor.çünkü bunu gurur meselesi yapıyorlr.halbuki bu da bir sağlık sorunu...onlar da kendilerine göre haklılar..toplum senden bekliyor.. Aile bekliyor.karın yanıbaşında durmuş bekliyor.hadi yap bişeyler...olsun...başkalarının isteği üzerine olmuyor gülüm...önce kendi istemeli...isteği sönmüş çünkü...canlanmalı.. Hayattan beklentisi olmalı ki neşesi olmalı ki bazı şeyler yerine otursun..
Bence biraz empati yap ablası...sen ona onu sevdiğini onu sadece bir çocuğunuz olsun diye istemediğini sizin bir takım engelleriniz olduğunu,bunları aşmak için sana elini uzatmasını istediğini,ondan güç almak istediğini anlat...anlat ki ikna olsun..alternatifleriniz olduğunu anlat...kapanan her kapının ardında açılacak yeni bir kapı olduğunu anlat...bu mücadeleyi birlikte verebileceğinizi anlat.bunun yalnız onun başına gelmediğini anlat...başarı öyküleri bul anlat....başarısızlıklar da var.onu da anlat.. Ama niye siz de başaranlardan olmayasınız .anlat.kendine ve sana haksızlık etmemesini bunu özellikle çok yumuşak anlat..
Biliyormusun...konuşmak sanattır aslında...kendini anlatabilmek...seni anlamasını sağlamak...araştırmacısın...beden dilini öğren...ona nasıl yaklaşabileceğini öğren..gerekirse bir evlilik danışmanından yardım al...içinde hiçbirşey bırakma...bir psikoogla görüş..iyi gelecek..inan.(devlet hastanelerinde psikolog var.ücretsiz yardım alabilirsin.evlilik danışmanı konusunu da araştır.. Gidemezsen bile nette araştır.bu konu ile çok bilgiye ulaşabilirsin.ücretsiz seminerler düzenleniyor bu konuda.boş durma...kitaplar var al oku...gerçekten okuyacaksan eğer sana okuduğum kitaparımı gönderebilirim.kitaplar çok iyi geliyor..okumak...yeni birşeyler öğrenmek...gelişmek yılmamak mücadele etmek insanı güçlendiriyor.güçlü olursan eğer varsın hayatta...yok benim gücüm yok uğraşamam dersen işten de çık.otur evinin bir köşesinde ağla köskös..ağla sabahlara kadar...ağla akşamlara kadar..ağla dur... Bakalım bişeyler oluyor mu...(hem zaten bunu yaptın...yeterince ağla ışsın)ne geçti eline...haydi...al mücadele bayrağını eline....bir yerlerde bebeğin ağlıyor seni bekliyor...daha fazla bekletme onu...haydi tembel haydi....kaldır kıçını...tatlı uykumu daha fazla çalma...
sümüklüböceğin annes,nden selam
bilgisayarımda sorun çıktı.. serviste....aklım gönlüm burda...selamlar....
sümüklüböceğin annesinden kocamaaan selam......bilgisayarım nihayet ellerimde.....dilerim bunda da bir sorun çıkmaz....yazanlara en uygun zamanımda döneceğim.....denizimi de böceğimi de anlatacağım ... tatlı uykularda olun ...hoşçakalın....
merhaba gul yuzlu cennet kokulu Denizkizinin guzel annesi
ben senin gizli bir takipcinim evlat edinenler topiginde yazdiklarin,dermanin bebeginin gelmesini beklerken senin meleginin supriz yaparak erkenden gelisini mutlulugumu senden haber alabilmek icin butun profilini didik didik edip kizkardesinin yazdigi msji gorup duydugum mutlululugu anlatamam sanaitiraf ediyorum bende biraz sumuklubocegim denizverdinin denizgeldi olusunu her asamada takip ettim seni her sabah ise gidip ilk is sizin topigi aciyorudum ve senin ciceklerinle karsilasiyordum ,umutla heycanla bekliyordum simdi denizin mutlulugunu okudukca annen seni nekadar buyuk askla bekledi bi bilsen kuzum diyip guzelce opup koklamak istiyorum burda olmaya rabbim nasip ettikce devam edecgim hikayeni hic bolmeden sayfalarca yaz bende zevkle okuyayim olurmu cok optum guzel yurekli anneyi ve gul yuzlu kizini
merhaba gul yuzlu cennet kokulu Denizkizinin guzel annesi
ben senin gizli bir takipcinim evlat edinenler topiginde yazdiklarin,dermanin bebeginin gelmesini beklerken senin meleginin supriz yaparak erkenden gelisini mutlulugumu senden haber alabilmek icin butun profilini didik didik edip kizkardesinin yazdigi msji gorup duydugum mutlululugu anlatamam sanaitiraf ediyorum bende biraz sumuklubocegim denizverdinin denizgeldi olusunu her asamada takip ettim seni her sabah ise gidip ilk is sizin topigi aciyorudum ve senin ciceklerinle karsilasiyordum ,umutla heycanla bekliyordum simdi denizin mutlulugunu okudukca annen seni nekadar buyuk askla bekledi bi bilsen kuzum diyip guzelce opup koklamak istiyorum burda olmaya rabbim nasip ettikce devam edecgim hikayeni hic bolmeden sayfalarca yaz bende zevkle okuyayim olurmu cok optum guzel yurekli anneyi ve gul yuzlu kizini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?