Sümüklüböceğin hikayesi

tüm dünyaya tüm evrene kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn mutlu bir günaydın

uğrayan uğramayan herkese .....herkese mutlu hafta sonları.....sümüklüm bu ara gerçekten de sümüklü mü sümüklü

maceralarını en yakın zamanda aktaracağım....ah bir vakit bulabilsem....

yazınızın bir kaç sayfasını gözyaşlarıyla okudum...bende anne olmaya çalışan ve ilk negatif sonucunu alan bir anne adayıyım.inanın yazmadan geçemedim ve düşündüğüm tek şey ''deniz ''in ne kadar şanslı olduğuydu.bende evlatlık edinmeye hiç karşı değilim ama istiyorum ki aşkımdan parça taşıyan ikinci bir varlık olsun hayatımda.tabi olmazsa da geç kalmadan düşünüyorum bende minik bir deniz...

sevgiyle sağlıkla kalın...
(okumaya devam edicem:)

DenizGeldi, Sümüklüböceğinle ve eşinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, allah yavrunuzu size bağışlasın, bahtı açık, ömrü uzun hayırlı evlat olsun inşallah... Hikayenizi baştan sona büyük bir heyecan ve hüzünle okudum, ve evinize doğan güneş gözlerimi kamaştırdı, okudukça adeta sizin gözlerinizdeki ışıltıyı gördüm Allah daimetsin İnşallah...

sümüklüböcek severler....bu saatte tatlı uykularda olun..

böceğim hastalandı rahatsızlandı yavrum...astımbronşiti tekrarladı.bir kaç saattir ayaktayım.hırıl hırıl hırıltıdan öksürükten uyuyamadı yavrum.temiz havaya ihtiyacı var diye balkon kapısını açtım odayı havalandırdım.balkona çıktık.dolandık.yavrum gözlerini hem zor açıyor hem uyuyamıyor.hasta haliyle balkon ipleriyle tuttu bıraktı yapıyor.tutuuu dediğini de ilk kez duymuş oldum.bir de çenesi hiç durmadı zillimin abaaa babaaaa daydııın(günaydına daydın diyor.sabah oldu sandı)üşümesin diye 5dk kadar kaldık.biraz sallayıp uyutmaya çalıştım.yok.biri söylemişti.telaş yapma buzluğu aç biraz nefes alsın diye.onu da iki kez uyguladım.burnu tıkalıydı sprey sıktım.tekrar balkon yaptık.evin ısısısnı düşürdüm.bir ilacı var.gerçi birkaçgündür evdeki ilaçlarını saati saatine veriyorum .bu ilacın vakti değildi.ama bu gibi durumlarda bu ilacı hava yolu ile verdiklerini biliyorum.yarım ölçek verdim.az bir şey de su içirmiştim öncesinde.öff der suya.çok içer.çok sever suyu.çok şükür biraz ferahladı.kucağımda salladım uyuttum.başında dualar okudum.sanki biraz hızlı hızlı nefes aldı.korktum.çok şükür hırıltısı azaldı.derin uyuyor şimdi.gidip gidip bakıyorum.Dr un geldiği en erken saatte götüreceğim kızımı.

yazacağım yazacağım dedim yavrumun maceralarını dedim hep ama şimdi bunu yazmak varmış kısmette..Allahım bütün yavrularımızı korusun.AMİN..

çok çok geçmiş olsun deniz prensese.
salgın bu aralar canım. o hırıltılar uyuyamama nefes alamama yüksek ateş çok fazla çocuklarda. benm yiğenimdede aynı sorunlar var nerdeyse 1 aydır.çok uzadı onunda.doktoru salgın diyor bisürü ilaç kullanıyor.
rabbim en kısa zamnda şifasını versin deniz bebeğin.
sık sık bakıyorum tapiğe ama gelemiyorsun fırsat bulup sanırım. denize de kendine de çok iyi bak canım. maceralarınızı bekliyorum.....

bende de artık heyecan başladı.nisanda doğumum var ara ara sancılar oluyor.heyecanlanıyorum

teşekkür ederim.inanın ben daha şanslıyım.Allahım öncelikle benim nazarımdan korusun...bir kere ile hemen pes etmeyin lütfen..elbet alternatif var.ama bence denemeye devam edin.elbette imkanlarınız ölçüsünde...ne şekilde olursa olsun.siz de ve tüm isteyenler alsınlar inşallah yavrularını kucaklarına.çok tatlı oooo...annelik çok bambaşka birşeymiş...yalnız minik bir uyarı!çokkkk ta yorucu....

çok teşekkür ederim.amin amin aminnnn.bütün yavrulara olsun dualarımız.

çok teşekkür ederim zeytinnn...karakız:))

evet.kız tüm vaktimi alıyor.yazacağım da yazamıyorum bir türlü...telefonla bile konuşturmuyor zilli.dudağımdan öpüyor konuşmıyayım diye:))

Allah hayırlısı ile seni yavruna kavuştursun canım...çok tatlı heyecanlar bunlar.her anın tadını çıkar.bol bol hamile fotosu çekil.hatıra kalır.erkekti değil mi?isim belli mi?

deniz kızı iyi olsun da ara ara haber almak da yeter bize. cadı annesi sadece kendisiyle ilgilensin istiyor baksana.
benim erkek evet canım.ismi de kartal eymen olacak inşallah. eymen olarak hitap edicez ama babası çok istedi kartal da olsun. nüfusta yazdırıcaz. büyüdüğünde isterse kullanır.
resim konusunda haklısın aslında hiç çekilmedim. 1.5 ay sonra doğumum var ama hiç resmim yok

denizime şarkı söylüyorum hep.....annecim hadi sen de söyle şarkı diyorum.söylediğine bakarmısınız:

şaaaaaaarkıııııı

oyyyy yesin onu teyzesi yaaaa. şeker şeker. şirinlik abidesi maşallah. seveyim onun şaaaaarrkkıııııııısını

tek kelimeyle mükemmel eline koluna yüzegine sağlık ve en önemlisi denizine sağlık sana bu güzel duyguları yaşatmış sen yüreğinden geçenleri okadar güzel anlatmışşsınki bu yüreğin bende olup olmadığından şüphe ettim...............................rabbim bizede böyle anne olmayı nasip etsin...................

minik denizimize geçmiş olsun...
maşallah dillerden ballar akmaya başlamış...:))))darısı başımıza:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…