Sümüklüböceğin hikayesi

merhaba deniz kızın güzel annesi...evlat edinenler topiğinde yazmasan haberim olmayacaktı burda yazdıklarından..hikayeni okudum baştan sonaaa o kadar tanıdıkki :)) güzel kızını çoook öpüyorum

asil ben sana tesekkur ederim. sana o topikteki diger guzel gonullu annelere bana anne olmak icin sabirla yillarca beklemek gerektigini ogrettiniz suan bekarim ama biliyorum biryerlerde bi melekte beni bekliyor ve o bana gelmek icin hangi yolu secersede kabulumdur . sunu bil ablacim senin deniz kizin sana isik olmakla kalmadi benim gibi birsuru kisiye isik olacak yazmaktan hic vazgecme ben ve deniz okumaya devam edriz seni hemde coook buyuk bir zevkle senden birde ricam var kuzuyu benim icin dilek teyzesi icin bol bol op ve onu arkadaslarini orda bir baslarina biraktigimiz hergun icin ozurdile olur mu sucumuz cok buyuk umarim bizi affederler

gözyaşlarıma engel olamadım okurken, Allah mutluluğunuzu daim etsin Deniz çok şanslı sizin gibi bi aileye sahip olduğu için...Kocaman bi kalbin var hayran kaldım yazdıklarını tek tek okudum çook güzel bi hikaye...

denizbebek sana kucak dolusu sevgimizi gönderiyorum...denizanasına ve denizbabasına sevgiler....paylaşımın çok güzel arkadaşım.bu konuda kafasında soru işareti olan merak eden bir çok arkadaş var çok güzel yapıyorsun seni sonuna kadar destekliyorum...

denizgeldicim nasılsın sen ve küçük denizimiz.özledik valla ya neden arıza veriyor senin pc.hep bakıyorum yeni bişey varmı diye yine yok yine yok inşallah iyisiniz.

çok iyiyiz nisacım...sorma arkadaşım...gittim en iyisini aldım.haftasında sorun verdi.1 aya yakın beklettiler..tam bir sinir harbi...sonra ucuz bişeyle değişim yaptım..tıkır tıkır maşallah.aman duymasın!

inşallah vakit buldukça buralardayım...

ne mutlu...sizin özleminiz de sona ermiş..amin amin amin...milyonlarca amin duanıza...teşekkürler....

canım yaa seni görünce birden mutlu oldum.ne zamandır merak ediyordum. deniz nasıl?herşey yolunda mı. müsaitolduğunda yaz yeniden.seni özlüyoruz.

denizim çok iyi hamiş teyzesi...bugün kızımla cama hohlamaca oyunu oynadık:))sonra da öpücük kondurduk:)) :))

hamilelik nasıl gidiyor.ayını hatırlamıyorum.affet...sizde de herşey yolunda inşallah...

yazıcam teyzesi yazıcam...hep yazıcam balımı.....

merhaba deniz kızın güzel annesi...evlat edinenler topiğinde yazmasan haberim olmayacaktı burda yazdıklarından..hikayeni okudum baştan sonaaa o kadar tanıdıkki :)) güzel kızını çoook öpüyorum

canım.sana da merhabaaaa..

evet...özünde anneysen mutluluk bir...benden de senin tatlıya sevgiler

Son düzenleme:

öperim teyzesi...kocaman...eğer ışık gördüysen....eminim affedildin.

güzel dilklerin için teşekkürler....biz de onun gibi bir evlada sahip olduğumuz için çok şanslıyız..

kaptık sevgileri :))

teşekkürler....

Maşallah Sübhanallah.... Yazdıklarınızı okuyunca Çok duygulandım Allah Analı Babalı büyütsün Yavrunuzu Nazardan esirgesin İnşallah Eskilerin bi lafı vardır Doğurmakla Ana Olunmuyor DİYE..Mana itibariyle çok Güzel bi cümle Çok doğurup masumları Çöpe Cami avlusuna atan var Önemli olan Sevginizl şevkatinizle büyütmek Allah tüm anaların yavrularına uzun Ömür versin analarınıda Başlarından eksik etmesin Sizide tebrik ederim çok güzel bi karar vermişsiniz Bir Yavrunuzla sevenlerinizle Mutlu Olun İnşallah..

çok teşekkür ederim yorumunuz için....Allah bütün yavrularımızı korusun.AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…