- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
oyyyy yesin onu teyzesi yaaaa. şeker şeker. şirinlik abidesi maşallah. seveyim onun şaaaaarrkkıııııııısını
tek kelimeyle mükemmel eline koluna yüzegine sağlık ve en önemlisi denizine sağlık sana bu güzel duyguları yaşatmış sen yüreğinden geçenleri okadar güzel anlatmışşsınki bu yüreğin bende olup olmadığından şüphe ettim...............................rabbim bizede böyle anne olmayı nasip etsin...................
minik denizimize geçmiş olsun...
maşallah dillerden ballar akmaya başlamış...:))))darısı başımıza:)))
ye teyzesi ye...tam ısırmalık..ben onu bal diye seviyorum.bal bu bal bal bal bu bal.diye seviyorum.o da ba diyor.gerçekten de bal.çok yoruyor beni zilli ama olsun.değiyor.ah biraz vaktim olsa yazacağım şirinliklerini de...olmuyor işte.
foto çekildin mi?eymen di değil mi?kartal eymen.oğluşla aranız nasıl?temelemeler hızlanıyordur artık.sabırsızlanıyordur..haydi hayırlısı...minik bir tavsiye;mümkün olduğunc istirahat et dinlen.bolbol da uyku depola...bebeğin gelince çok ihtiyacın olacak...ssevgiyle kal.
birkaç gün önce kızım çekyat tepesinde idi.camın önünde.bana''anne otu''dedi çekyata eliyle vurarak....bu çokkk güzelll...
'' anne otu''
beni yanına çağırdı.yanında olmamı istedi.''baba geldi'' den sonra ikinci kısa cümlesini kurdu.bu çok güzel...
mutluyum...
baldır tabi yaa prenses.nasıl tatlıdır o şimdi.şirineeeee
ah be canım istirahat nerdeeee. hala çalışıyorum.doğuma 3 hafta kalınca bırakıcam inşallah.oda erken doğarsa yandık hiç dinlenme zamanım yok
hala foto çekilmedim inanki fırsat bulamıyorum. işten eve gidiyorum yemekti ortalığı toplaydı bitiyorum. hiç aklıma bile gelmiyo. haftasonu da sadece pazarım var o günde odasını hazırla çamaşırlarını felan hazırla derken geçiyo.
hiç durmuyoki oğlum teyzesi gece gündüz tepişiyo maşallah. doğunca pek bi yaramaz olacak sanırımah bi doğsada sevsek artık.
ayyyyybüyüdü denizcik annesi yaaa. ohhh yerim ben onun dillerini. annesine nelerde dermiş prenses.
kocaman abla o annesi yaa. abla oldu iyice denizcik.
o kadar güzel yazmışsınız ki baştan itibaren iş yerindeyim okudum ağladım ağladım
ne güzel kızınıza mutlulugunuza kavuşmuşsunuz...benim de cevremde ıkı kişi var evlat edinmiş
hem kendileri hem cevremiz ailemiz öyle benimsedik öyle kucakladık ki ne annelerine hissettridik ne
bebişlere insan tabii ki kararsız kalır çevre konusunda ama bizim insanımız yürekli ya içli insan
dayanamaz hiç...Allah sizden razı olsun bir bebeği yuva sahibi yaptığınız için....mutluluklar dilerim ömür boyu
okurken ağlamamak mümkün değil yürekten diliyorum ki mutluluğunuz daim olsun allahım sizleri hiç ayırmasın maşallah. ben de ilk aşılamamı yaptrdım bekliyorum anneliği o kadar güzel tarif etmişsiniz ki rabbim bana da nasip eder inşallah anne olmayı, deniziniz ve eşinizle çooook sağlıklı uzun bir ömür diliyorum alhım nazarlardan saklasın eşinizn ailesini de hiiiiç umursamayın, lütfen hep yazın siz...takip edicem hep sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?