- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.641
ağla ağla bittim ben
sizin adınıza çok sevindim allah yüzünüzü hep güldürsün.inşallah bizlerde birgün evlat sevgisine olan hasretimizi gideririz.hoş kalın.
selamlardenızım neler neler yapmıs annesı cok guldurdu benı özellikle bu evlilik olayına..
önceden senın yazdıklarını okudugumda içimden birşeyler kopardı nasıl birşeymiş bu duygu derdim şimdi nasıl bırsey oldugunu anlıyabılıyorum denizgeldi..annelik çok zor çokkk çokk güzel paha biçelemez birşeymişş...gözlerinin önünde nasıl buyudugunu anlıyamamakmışş..çınarımı kucağıma verdiklerinde ne çok korkmuştum kımseye belli etmeden allahım demiştim ben nasıl büyüteceğimnasıl bakacagım ama bak kaç gunluk olduk çok şükür inş benım cocugumda denızım gıbı saglıkla buyurçınarımın burnu tıkalı son bır haftadır ve gaz sancılarımız var pcyı actırtmıyor bana sıpa kucak delısı oldugundan..şimdiden beni avuçlarına almış durumda ama şöyle laftan anlasın inş oda söz dinleyecek elbet şimdi çınar uyandı çıkmak zorundayım senın ıcın parmaklardan öpüp kokluyorummm darısı tum ıstıyenlere olsun ıns
Ağlayarak bazende ağlamaktan katılarak okudum yazılarınızı çok akıcı çok içten ve başarılı anlatıyorsunuz DENİZ'in güvencesini ama tebrikedişim yazıdaki maharetinizden çok içinizdeki ve içinizdeki insani yöne sevgi transferine yaptığınız vurguya....Anneliğin o içgüdüsel dokusunu yasıtmanıza...Ben tüpleri kapalı ve bu uğurda pek çok başarısız ameliyat ve başarısız tüpbebek denemiş bir anasınıfı öğretmeniyim ve çocuğunuzla geçirdiğiniz zamanları çocuk eğitimindeki doğru adımlarınızı çok beğendim...Çocuğunuz çok şanslı...İnsanlığınız ve anneliğiniz önünde saygı ile eğiliyorum... Rabbim gelin olduğunu ve torunlarınızada böyle sevgi ile bakmayı nasipetsin...Sevgiler...
özlem...beren....nasıl gidiyor annelik?
Sümeyye....son durum?
sahra....4 şubat değilmiydi...yanlış mı hatırlıyorum....tedavinin sonucu??
gözde.....dilekağacı.....sizler de ne var ne yok...
çook eskilerden zeytinn vardı.bir de ayşe url...yavrular büyüdükçe nete girmek zor oluyormuş diii mi.
unuttuğum var mı....varsa affola...
Sağol canim beni merak ettiğin için buda olmadı nasip kısmet anca toparlanip yazabildim yorulduk birazda maddi manevi kontrole gidip uzun bir süre ara verecez belki sol tupunu alir ya da tikariz demisti doktor sivi akıyor olabilirmişözlem...beren....nasıl gidiyor annelik?
Sümeyye....son durum?
sahra....4 şubat değilmiydi...yanlış mı hatırlıyorum....tedavinin sonucu??
gözde.....dilekağacı.....sizler de ne var ne yok...
çook eskilerden zeytinn vardı.bir de ayşe url...yavrular büyüdükçe nete girmek zor oluyormuş diii mi.
unuttuğum var mı....varsa affola...
Sağol canim beni merak ettiğin için buda olmadı nasip kısmet anca toparlanip yazabildim yorulduk birazda maddi manevi kontrole gidip uzun bir süre ara verecez belki sol tupunu alir ya da tikariz demisti doktor sivi akıyor olabilirmişdua et denimizin annesi banada bu ara küçük bir operasyonu bile kaldıracak gücüm yok ama Rabbim ne derse o simdi denizimizin son maceralarını okuyacam öp onu bnm için Allahim bağışlasin onu hoscakal canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?