- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.661
sadece selam.......
Baştan sona kadar hikayenizi okurken okadar duygulandımki anlatamam bir çocuğa bir hayat vermek okadar değerli birşey ki sadece doğurmayla anne olunmuyor malesef ne anneler var çocuklarını terkediyor sizin hikayeniz eminim bi çok kişiye yol göstermiştir sizi canı gönülden tebriediyorum denizinize ve size mutlu bi hayat diliyorum sevgiler
Sümüklüböceğin güzel dünyasına benden de selam gelsin denizinannesi
Unutulmamışımdır umarım :26:
ouvv...ne güzel süprizz.!hem de canlı...aldık kabul ettik selamını..bilmukabele...yooo yo.profilimden görüyorum seni ara sıra....ama işte...zaman......tüm zaman neredeyse denizin
gazele selam....güzel paylaşımlarınız vardı.artık okuyamıyorum (
sadece....iyi geceler böcekseverler
Seni ve denizi görmeden çok sevdim bana cok güzel moral oldun yol gosterdin iyiki sen varsin iyiki deniz var Allah esirgesin yuvanizidenizi yetiştirirken çok dikkatli olmaya çalışıyorum.öğreniyorum.nasıl doğru olurum...doğrusu ne olmalı.nasıl davranmalıyım
İnsan İnsana
İçimizdeki Çocuk
Yetişkin Çocuklar
Savaşçı
Sevgili Dedemiz, Bilge Dedemiz.Doğan Cüceloğlu.....çok şey kattın bana sümüklüböceğin annesine....kızımı büyütürken çok yardımcı oluyorsun Sevgili Dedemiz....çok şey öğreniyorum senden...mesela....minik bir bebeğin bile istenmediğini anladığını okumuştum...
deniz uyandı yarı
mbırakıyorum .özür
Seni ve denizi görmeden çok sevdim bana cok güzel moral oldun yol gosterdin iyiki sen varsin iyiki deniz var Allah esirgesin yuvanizibende cok severim bilge dedeyi 2. negatifden sonra gelecek ay laparoskopi olacam sol tüp de sivi olma ihtimal i varmis alinacak belki sonra dinlenip Allah izin verirse baslariz tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?