Sümüklüböceğin hikayesi

gitmeden ziyaretç,me canlı bi günaydın olsun...canlı bir günaydın ziyaretçim

Günaydın,

Denize , annesine ve okuyucularına.
Sabah sabah boğazıma düğümlendi koca bir yumruk. Ofiste gözlerim dolu ekrana bakıyorum. Arkadaşlarım soruyor şuan ne oldu diye :) Tesadüf....
25 yıl aradan sonra yengem hamile ... O koca 25 yıl geçtide şurda 10 dk. geçmiyor. Doğuma aldılar çok heycanlı çok mutluyum, birde sizin hikayenizi okudum. Gözlerimdeki buğudan ekranı zor görüyorum .....

Allahım sizi ayırmasın. Hep mutlu ve yazar kalın

sümeyyecim....ne yaptın? opu? transfer?

Geldim Deniz annem. Yine unutmamışsın Bu gün opu vardı. 8 tane toplamışlar. Yarın arayıp bilgi vereceklermiş. Hem korkuyorum, hem umutluyum. Söylediğin bahah etkisi beni güzel etkiliyor. Sanki çiçeklerle birlikte yeni umutlar da çiçek açıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

bu.....bu.bu nasıl bir onurdur.....lütfettiniz.......

çok teşekkür ederim...yengenizi ve sizi çok tebrik ederim.inşallah hayırlı bir doğumu oldu...ne miniktir şimdi o parmakları....lütfen öpün yerime...maşallah da diyeyim
ne mutlu bebek olacak o....bunca zaman beklenince... ne kıymetli olacak...denizim gibi

bebeğin müjdesini yazın olur mu? sağlıkla dünyaya geldiğini........sevgiyle....

yoo canım .aklımdaydın..haydi hayırlısı...

seni çok iyi anlıyorum....umudun korkunu yensin inşallah...evet.hakkımızda hayırlısı....embriyolarından umutluyum....şu 12 gün geçsin yeterki...transferden sonraki 12 gün....haydi...gün saymaya....haydi yeniden hamilem ol...ol inşallah....

sümeyyecim ben de unutmadım seni.hep aklımdasın.ben de yarın tranfer yaptırcam donmuşlarıma inşallah.hayırlısı
Allah yardım etsin hepimize :))

sadece günaydın ......der kaçarım...deniz uyanmadan bilge dedeyi okuyayım az.hoşçakalııııııın

Müjdeli günaydın :)

Yengemi dün saat 10:00 da doğuma aldılar. 10:20 de haberi geldi. Doğum çok başarılı. Yakışıklı bir erkek olmuş bile :) Akşamı bekleyemedim. Hemen görmek için yola koyuldum. Ama cam arkasından görebildim saçları ve kaşları yok. Beyaz sarı karışımı bebek :) Allahım o küçücük ayaklar nasıl büyüyecek 40 numara olacak :)
Küçük bi sıkıntımız var. Çok hızlı nefes alıp verdiği için yoğun bakıma aldılar kaç gün kalacağı belli olmazmış.
Anneneyi teselli etmekte bize düştü tabiii,
-Olabiliyomuş her çocukta yengeciiim,
Dr da her sezaryanda olabiliyor bu dedi. Dünyaya alışması gerekiyor diyip güldü hatta :)

Ama gelde anneye anlat. Haklıda herkez görmüş bebeği bir tek anne görmemiş. Her gelene soruyor gördünüzmü sizde ?, Nasıl ?, Uyuyormu ?..... Annelik işte. Allah her isteyene nasip etsin :)

sümeyyecim ben de unutmadım seni.hep aklımdasın.ben de yarın tranfer yaptırcam donmuşlarıma inşallah.hayırlısı
Allah yardım etsin hepimize :))

Amin. Hakkımızda hayırlısı olsun. Senin adına da sevindim. İn şee Allah ikimizde güzel haberler veririz. Sonucu mutlaka yaz.

yakışıklıya maşallah
büyüyorlaar büyüyorlar.....olur olur.40 deil 45 46 bile olurbenim denizimin de burnu yoktu.heh heh.sadece iki delik.gerçek söylüyorum.düğme burun diyenler olmuştu...şimdi severken sıkılacak gibi:))
inşallah solunumu da düzelecek.dr da söylemiş sebebini.zaten normalde de bebeler çok hızlıca nefes alıp veriyorlar yetişkinlere göre...
kolay değil tabiii...o kadar sene bekle...ne korkularla büyütmüştür karnında ne severek..ben bunları yazdığım anlarda inşallah az toparlanıp yavrusunu görmüştür bile...öperim o yavruyu ben....yoğun bakımdan çıksın hele...şimdi izin vermezler :)) :)) :))

Dün anneyİ taburcu ettiler. Bebek içinde 1 haftaya çıkar demişler. :) Yengem 2 satte bir gidiyo süt bırakıyor. Allahtan hastane yakın .

Laf aramızda Küçükkken yengemi kıskanırdım çocuğu olursa benimle ilgilenmez bana hediyeler almaz artık diye .... O geldi aklıma.. Çocukluk işte.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. :119:

Bu güzel havada güzel bir gün geçirmeniz dileği ile hoşçakalın ....

Canım selamlar ... Forumda bir konu okudum hemen aklıma sen geldin

Bu konuya yönlendirdim arkadaşı ama bakar mı bilemedim :26: Belki senden duyacakları destek olur ...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693843

selam Ausencia.........lütfetmişsin....onur duydum...az önce dediğin konuyu okudum...polemik yaşanmış.yorum yapamaaım üzgünüm konu kapanmış.ama konuyu açana özelden birkaç cümlem oldu bu konuda...

teşekkür ederim ....teşekkür ederim DOST!

SELAM.....

inan bana,yengenin yavrusu size en büyük hediye...en büyükkk.siz de sevgiyle kalın...sağlıkla büyütün hediyenizi.Allah'ın lütfunu...

babasıyla konuşuyordu deniz...bir şey söyledim....ne dedi?

_babamla konuşuyorum!
bie havalı,,,,bir edalı.

trip yaptı bana ziliye bakarmısınızinanamıyorum...daha neler göreceğiz

bu gece erken uyudu.gündüz uymamıştı...artık ündüz uykularını bıraktırmaya çalışıyoruz.ya da zamanı...uyku saatleri sorunlarımız var...anlatması uzn sürer...
şimdi evimize ilk geldiği anda çektiğimiz fotolarına bakıyorum da...........

zilli! çok yol katetti çok....şükür..

Allahım onun triplerini yerim yeğenimde 1 yaş büyük denizden oda hap yaptı bu hareketleri kızlar cimcime oluyo :)

Evet canım ne yazık ki kapanmış :26:

Sen annelerin en güzelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…