- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.701
selam böcekseverler.......bir süredir giremedim.herkese çok selam
deniz yanımda şu anda...kızını seviyomusun onu mu yazıyosun diyor
sümeyyecimm......canım bir netice yazmamışsın.yaz olur mu....
va alekum es Selam. Netice neqatif oldu elhamdulillah. Yani bizim mücadele daha bitmedi. Öp Denizi benim için. O kadar çok ihtiyacım varki çocuklarla zaman geçirmeye.
Belki sen bilirsin... Çocuk esirgeme kurumlarına baş vursam gönüllü işçi olarak kabul ederlermi acaba? 8 yıllık öğretmenlik tecrübem var. Benimkisi şimdilik sadece bir düşünce (aslında çok istiyorum da, en yakın olan bile bir az uzakta gibi, eşimin onayını daha almadım).
sevgili Sümeyye...sümeyyem....sevgiyle sarıyorum seni....iki ziyaretçim...size de selam olsun
canın sağolsun....yola devam....hayırlısı ne ise....
şu an net bir bilgim yok.ama inan ben de çok istiyorum.biliyorsun ikşnci bir denizi çok istiyordum...bu konudaki çabalarım sonuçsuz ne yazık ki....ben de gönüllü olarak 0-1 yaş bebeğe haftada bir gün annelik yapmak istiyorum.gündüz belli saatlerde...bu konuda da babayla mutabık değiliz.beni denize ayıracağım zamandan çalmakla suçluyorsonsuz kere bu ikon...........................
tecrübeyle de olacağını pek zannetmiyorum.oarada bir hafta kalmıştım.gördüğüm izlenim şuydu.sadece gıdası veriliyor altı değiştiriliyor ve yıkanıyor...dokunma yok.tems yok.kendi hallerinde bebekler....deniz için oradayken tek tek dolaşmıştım hepsini..acı bir anektot;
bebeleri dolaşıyorum..hepsine dokunuyorum.tarif edilmez yaratıklar...yaratık kelimesini yaratılmış olarakkulanıyorum.yanlışa mahal vermiyeyim.hepiiz yaratığız.
birine daha yaklaştım.tam sevecekken....o özürlü dediler....olsun...olsundu...ama bebekti....diğer bebekler gibi o da bebekti.yani ...deniz böyle bir yerden evimize geldi...böyle düşünceli insanların çalıştığı bir yer...
sendeki düşünce ben de sürekli var...bakalım...eğer yakın zamanda bir girişimde bulunursam...seni bilgilendiririm bu konuda...canım benim.
babasıyla konuşuyordu deniz...bir şey söyledim....ne dedi?
_babamla konuşuyorum!
bie havalı,,,,bir edalı.
trip yaptı bana ziliye bakarmısınızinanamıyorum...daha neler göreceğiz
bu gece erken uyudu.gündüz uymamıştı...artık ündüz uykularını bıraktırmaya çalışıyoruz.ya da zamanı...uyku saatleri sorunlarımız var...anlatması uzn sürer...
şimdi evimize ilk geldiği anda çektiğimiz fotolarına bakıyorum da...........
zilli! çok yol katetti çok....şükür..
Sevsinler onun edalarını modalarını :) kız çocuklrı çok nazlı babaya çok düşkün olurlar :) lütfen bölmeyelim :)))
Uyku zamanlarını düzene koyabilmeniz için bi çizelge önerebilirim bunu Deniz'le birlikte hazırlayabilirsiniz, renkli bir fon kartonuna 7 günlük boş karelerden oluşan haftalık bir takvim oluşturun başka bir renkten ya da renklerden ( parlak yüzeyli fon k. Çok cazip olur) hergün için bir yıldız kesip hazırlayın vaktinde sorunsuz yatıp uyuduğu günün sabahında yıldızını verin çizelgeye yapıştırsın ve yıldızlar çok olursa bir küçük ödül vaadedebilirsinizumarım etkili olur sizi seviyorum
günaydın böcekseverler...........çoooooooook günaydın.........herkese çoooook selam olsun
denizle günü gün ediyoruz.bir vakit olsa neler var yazılacak.sadece yaşıyoruz:))
deniz çoook tatlı çok neşeli bir çocuk.dışarıçıktığında ışığıyla herkesi etrafına çekiyor.hoplaya zıplaya şarkılar söyleye kendiliğinden besteleye besteleye yürüyor yollarda.......çoook şen bir çocuk....yalnız çene biraz,,,,,,,,,yoook ne birazı çooooooook düşük.üç kuruş ver konuştur beş kuruş ver sustur...bizimkine değil beşkuruş bin beşyüz az gelir....o kadar da bir akıllı kiiiiii maşallah deyim siz de deyinöngörüme göre okula gitmeden okumayı öğrenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?