Sümüklüböceğin hikayesi

Deniz annem bu gün iki tane miniğimi alıp geldim elhamdulillah. 3 mart test tarihim. Geri sayım başladı:18::18:

selam böcekseverler.......bir süredir giremedim.herkese çok selam

deniz yanımda şu anda...kızını seviyomusun onu mu yazıyosun diyor

sümeyyecimm......canım bir netice yazmamışsın.yaz olur mu....

selam böcekseverler.......bir süredir giremedim.herkese çok selam

deniz yanımda şu anda...kızını seviyomusun onu mu yazıyosun diyor

sümeyyecimm......canım bir netice yazmamışsın.yaz olur mu....

va alekum es Selam. Netice neqatif oldu elhamdulillah. Yani bizim mücadele daha bitmedi. Öp Denizi benim için. O kadar çok ihtiyacım varki çocuklarla zaman geçirmeye.

Belki sen bilirsin... Çocuk esirgeme kurumlarına baş vursam gönüllü işçi olarak kabul ederlermi acaba? 8 yıllık öğretmenlik tecrübem var. Benimkisi şimdilik sadece bir düşünce (aslında çok istiyorum da, en yakın olan bile bir az uzakta gibi, eşimin onayını daha almadım).

sevgili Sümeyye...sümeyyem....sevgiyle sarıyorum seni....iki ziyaretçim...size de selam olsun

canın sağolsun....yola devam....hayırlısı ne ise....

şu an net bir bilgim yok.ama inan ben de çok istiyorum.biliyorsun ikşnci bir denizi çok istiyordum...bu konudaki çabalarım sonuçsuz ne yazık ki....ben de gönüllü olarak 0-1 yaş bebeğe haftada bir gün annelik yapmak istiyorum.gündüz belli saatlerde...bu konuda da babayla mutabık değiliz.beni denize ayıracağım zamandan çalmakla suçluyorsonsuz kere bu ikon...........................

tecrübeyle de olacağını pek zannetmiyorum.oarada bir hafta kalmıştım.gördüğüm izlenim şuydu.sadece gıdası veriliyor altı değiştiriliyor ve yıkanıyor...dokunma yok.tems yok.kendi hallerinde bebekler....deniz için oradayken tek tek dolaşmıştım hepsini..acı bir anektot;
bebeleri dolaşıyorum..hepsine dokunuyorum.tarif edilmez yaratıklar...yaratık kelimesini yaratılmış olarakkulanıyorum.yanlışa mahal vermiyeyim.hepiiz yaratığız.
birine daha yaklaştım.tam sevecekken....o özürlü dediler....olsun...olsundu...ama bebekti....diğer bebekler gibi o da bebekti.yani ...deniz böyle bir yerden evimize geldi...böyle düşünceli insanların çalıştığı bir yer...

sendeki düşünce ben de sürekli var...bakalım...eğer yakın zamanda bir girişimde bulunursam...seni bilgilendiririm bu konuda...canım benim.

Bize yakın olan iki esirgeme kurumu var, ikisi de 7-12 yaş arası çocuklar. Onlarla zaman geçirmek istiyorum. Konuşmak, sevildiklerini göstermek. Bir şeyler öğretmek. Sadece zaman geçirmek. Benim ihtiyacım olduğundan daha çok onların böyle bir şeye ihtiyacı var. Öyretmenlik tecrübemi acaba yanlarına alarlarmı diye yazdım, güvenmek açısından. Yoksa çocuk bakımı okumakla olacak bir şey değil. Üstelik benim alanım büyük çocuklarla, 5.-6. sınıflardan yukarı.

Geçenlerde eşimin bir arkadaşının evine ziyarete gitmiştim. 1,5-2 saat gibi oturdum. Durduğumda çocuklar gitmemi istemiyordu. Düşünsene bunlar aile içinde, arkadaş, akraba ortamı içinde olan çocuklar. Bir de bunun böyle şeylerden yoksun olanları var. Eşim razı gelse kendim arayıp öğrenirim de. Onu razı ede bilecekmiyim bilmiyorum. Çünki burda hiç bir yere tek başıma gitmiyorum, markete bile. Otobüse yalnız binmeme izin vermez. Ancak belki haftada bir ve ya bir kaç kez olsa razı gelir, kendisi götürür. Öğrendiğin bir şey olursa hemen paylaş.

İkimiz için de hayırlısı olsun.

Sevsinler onun edalarını modalarını :) kız çocuklrı çok nazlı babaya çok düşkün olurlar :) lütfen bölmeyelim :)))
Uyku zamanlarını düzene koyabilmeniz için bi çizelge önerebilirim bunu Deniz'le birlikte hazırlayabilirsiniz, renkli bir fon kartonuna 7 günlük boş karelerden oluşan haftalık bir takvim oluşturun başka bir renkten ya da renklerden ( parlak yüzeyli fon k. Çok cazip olur) hergün için bir yıldız kesip hazırlayın vaktinde sorunsuz yatıp uyuduğu günün sabahında yıldızını verin çizelgeye yapıştırsın ve yıldızlar çok olursa bir küçük ödül vaadedebilirsiniz umarım etkili olur sizi seviyorum

ah evet....babaya çok düşkün...benden daha fazla seviyor sanki...hafiften kıskanıyorum...akşam yemeğini babasına yedirmek ister..babaciiiiim çok yogunmusun.yemekten sonra saklambaç oynayalım.(iyi havalarda bunun yerini kapımızın önündeki parka gitmek alır.)
doğal olarak ben evde günlük işleri yapmak zorundayım.e babanın da eve geldiğinde başka bir sorumluluğu yok.baba onun için oyun demek....yani babayla birlikte olduğu zamanları bölünmüyor.sadece onun isteklerini yerine getirince...deniz de tabiii ki yapışıyor babasına:))

öneriniz için teşekkür ederim.deneyeceğim.evde renkli fon kağıtları var.ama parlak olanlarını duymamıştım.kırtasiyeye sorarım.bu günlerde kesme yapıştırma yapmayı düşünüyordum.yıldızları da ona yapıştırtırız.sanırım etkili olur.bakalım..
sevgiler.......

aşk uyandı....bu günlerde kızım adını aşk mı koysaydık keşke diyorum....bambaşka bişey....bu günlerde gözlerimi ondan ayıramıyorum....aşk,aşk.

iyi geceler böcekseverler.......iki ziyaretçim...canlı selam

dilekağacı.....Sümeyye......yazacağım...sevgiler

DenizGeldi
02-09-2010, 17:11​

merhaba ;yazılarınızı okurken kendimi ağlamaktan alamadım.ben de bu gibi şeyler düşünüyorum.ama cesaretim yok.her gelene anne diyorlarmış dediniz.kahroldum.ben evlat sevgisiyle yanarken anne olmaya çalışrken bir yerlerde belki ben bekleyen bir yavru varken.ne bileyim....offf.çok doldum.
aslında ben evlat edinmeyi düşünüyorum.bir yerlerden başlamalı...

selam böcekseverler........mutlu hafta sonları

Sümeyye..........yazı benden alıntı mı?senin düşüncelerin mi?anlamadım:26:

günaydın böcekseverler...........çoooooooook günaydın.........herkese çoooook selam olsun

denizle günü gün ediyoruz.bir vakit olsa neler var yazılacak.sadece yaşıyoruz:))

deniz çoook tatlı çok neşeli bir çocuk.dışarıçıktığında ışığıyla herkesi etrafına çekiyor.hoplaya zıplaya şarkılar söyleye kendiliğinden besteleye besteleye yürüyor yollarda.......çoook şen bir çocuk....yalnız çene biraz,,,,,,,,,yoook ne birazı çooooooook düşük.üç kuruş ver konuştur beş kuruş ver sustur...bizimkine değil beşkuruş bin beşyüz az gelir....o kadar da bir akıllı kiiiiii maşallah deyim siz de deyinöngörüme göre okula gitmeden okumayı öğrenecek

Maşallah denize yaz annesi denizin maceralarini bize merakla bekliyoruz

ve uzun bir aradan sonra burdayım çok şükürtelefondan takipteyim ama fırsat buldukça
nasılsınız benim böceğim nasıl annesı
benim kuzumda iyi çok şükür teyzesi günler sugibi hiç anlamıyorum :44:rabbim herkese nasip etsın bu guzel yoğunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…