Sümüklüböceğin hikayesi

sadece selam.........hayalot... uğramışsın....hoşgelmişsin....yavruyu öp yerime....herkese sevgiler.....Sümeyye........sahra...beren...dilekağacı...özlem...aklıma gelen gelmeyen......tüm böcekseverlere selaam olsun

Selam böceğimizin annesi ben laparoskopi oldum sol biraz yapisikmis tikaliymis baglantisini kestiler sag tarafim ve rahim temiz çok şükür iyileştim cuma kontrolum var canim bakalım hayırlısı ne zaman baslariz tedaviye onu sorarim öpüyorum seni ve tatli denizi Allaha emanet küçük kahramanımızın hikayelerini yaz annesi vakit bulunca ozletme

Son düzenleme:

canım.........çokk geçmiş olsun....inşallah sağlığına kavuş....Allahın mucizesi çok hazinesinde....belki uğraştırmadan kendi geliverir yavrucun....çok sevgiler........

canım.........çokk geçmiş olsun....inşallah sağlığına kavuş....Allahın mucizesi çok hazinesinde....belki uğraştırmadan kendi geliverir yavrucun....çok sevgiler........

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin icin amin canim benim inşallah inşallah Allah razi olsun

Deniz annnneeemmmmmm
Nasılsınnnnn

çoookk uzun zaman oldu görüşmeyeli. geçmişi okuyamadım. en son yazmıştım eşimin durumunu. 6 aydır evde istirahatli her şey yolunda şimdilik. Yağız oğlan ise 4.ayını bitirdi tatlı bi oğlancık.. evlat nasıl bişeymiş nasılllll deniz annem yokmuş böyle bir aşkkkkk

siz nasılsınız ana kız çok çok çok öpüyorum ikinizi

günaydın...........günaydın böcekseverler

özledim....çok özledim yazmayı....en yakın fırsatta.....çoook sevgiler

özlem....uğramışsın...hoş gelmişsinöğlanı öp benim için.....

deniz can....deniz hayat....deniz aşk,aşk...deniz herşey herşey....o Allahın bize bir lütfu.....şükürler olsun bu güne....bu günlere....

denizi öyle çok anlatmak istiyorum ki.....ilk fırsatta....

çok kısa denizden.....

dün ona gel sana biraz dinii bilgiler vereyim dedim.dinlemesi dikkati algısı çok iyi.bir şu iki şu üç şu diye diye tekrarladık.beşinci de denizin tekrarı:

kelimeyi şikayet etmek!

hayat denizle güzel....isteyen herkesin olsun.............

denize yoğurt mayalayacağım.sütün soğumasını bekliyorum..son sayfaya yazmak istiyorum....

denizannem denizkuzum kocaman bir merhaba
ozlemissindir diye bunlarda sana ozel denizannem

oy dilek teyzemiz.........
uzun zaman oldu uğramadın.hoş! ben de pek uğrayamıyorum...iyi misin...hayatla aran nasıl?

çiçeklerin iyi geldi.sağolbugün çok yormuştu deniz beni....uyumadı dauyumadı mı tam bir psikopat

özzzzzzzlemm!!!!! nerelerdeydin? dersem ayıp mı olur

şaka....benim ki tatlı bir şikayet....canım,eşine çokkk geçmiş olsun.Allah şifasını verecek inşallah...oğlunuz da güç verecek size4 ay olmuş ha...şikayette haksız sayılmazmışım.neyse,,,,,,,,,,,,,,,

ne güzell bir şeymiş değil mi anne olmak.......ne kadar anlatılsa boş....ancak yaşanınca anlaşılıyormuş değil mi?

çok,çokkk öp onu yağız oğlanı....biz denizle süperiz.bu ara pek yazamıyorum.kısaca denizle aramızı şöyle özetliyeyim.babasına ve bana ayrı ayrı zamanlarda.annecim ya da babaciğiiiim...ben sizi çok seviyorum.siz yaşlanmayın ölmeyin diyor yavrum....daha söze ne hacet......

sütün kaymağını kendime ayırdım.deniz hoşlanmıyor içerken.ara ara karıştırmaya gidiyorum.az önce de uyanır gibi oldu.kötü bir rüya gördü galiba.az korkmuştu.sakinleştirdim.uyuyor şimdi.hiç görmezdi ya böyle olmazdı hiç...sana da yazayım biraz onun için nette gezeceğim...

hooooşşşş gelmişsin hayalot....fırsat bulmak çok zor.yavrular büyüdükçe anlıyacaksınız taze anneler...böceğinin sağlığı maşallah yerinde.herşey mükemmel görünüyor.yalnız kırkından sonra güç oluyormuş.çok enerjik olmak gerekiyormuş.bazı bazı zorluyor bizi zili..

kuzunu öp hayal....ne tatlı kuzular onlar.

çıkmadan....cann lı selam sahra...........tatlı geceler....en tatlı geceler yakında olsun....iyi geceler böcekseverler

çocukların yaş kriterlerine gör egelişim evrelerini okuyorum biz sitede....yazmadan edemedim...denizle ilgili...

deniz bu ara anlamlandırmaya çalışıyor hayatı neseneleri.....masanın ayakları olmasa düşer dii mi anne .....gibi.

resim yapmayı çok seviyor.ve bana göre mükemmel çiziyor.(yaşıtlarının çizdiklerine dikkat ediyorum da)örneğin;bir otobüs çizmişti .dün dü sanırım.içine altı insan sığdırmış.tekerlekleri var.ve bu çocuklar karfura gidiyorlar mış.:))
çocukların hepsi güleçç yüzlü...neyse göndereyim....okudukça aklıma gelen mutlaka yazmalıyım dediğim düşüncelerimi aktarırırm
yine.

haaa resim de öyyle yetenekli ki...bir ara öğrenip buraya eklemeyi düşünüyorum

çocukların yüzlerini kirpiklerine kadar her ayrıntıyı çiziyor....

sümeyyecim........canımsın....calı selam...iyinmisin can..

bu akşam köftesini yemekte nazlanıyordu...nitekim düşürdü yere....anneanne teyze de bizleydi yemekte...be hemen köfteyi kim bulursa o atacak ağzın a yiyecek diye bağırdım.zilli nasıl aradı.nasıl gördü kaptı hemen...masada gülüşmeler.....

(biz teyzeyle görmüştük köftenin nerede olduğunu ama çaktırmamıştık heh heeeee,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…