- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.721
sadece selam.........hayalot... uğramışsın....hoşgelmişsin....yavruyu öp yerime....herkese sevgiler.....Sümeyye........sahra...beren...dilekağacı...özlem...aklıma gelen gelmeyen......tüm böcekseverlere selaam olsun
Selamböceğimizin annesi ben laparoskopi oldum sol biraz yapisikmis tikaliymis baglantisini kestiler sag tarafim ve rahim temiz çok şükür iyileştim cuma kontrolum var canim bakalım hayırlısı ne zaman baslariz tedaviye onu sorarim öpüyorum seni ve tatli denizi Allaha emanet küçük kahramanımızın hikayelerini yaz annesi vakit bulunca ozletme
canım.........çokk geçmiş olsun....inşallah sağlığına kavuş....Allahın mucizesi çok hazinesinde....belki uğraştırmadan kendi geliverir yavrucun....çok sevgiler........
denizannem denizkuzum kocaman bir merhaba
ozlemissindir diye bunlarda sana ozel denizannem
Deniz annnneeemmmmmm
Nasılsınnnnn
çoookk uzun zaman oldu görüşmeyeli. geçmişi okuyamadım. en son yazmıştım eşimin durumunu. 6 aydır evde istirahatli her şey yolunda şimdilik. Yağız oğlan ise 4.ayını bitirditatlı bi oğlancık.. evlat nasıl bişeymiş nasılllll deniz annem yokmuş böyle bir aşkkkkk
siz nasılsınız ana kızçok çok çok öpüyorum ikinizi
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin icin amin canim benim inşallah inşallah Allah razi olsun
ve uzun bir aradan sonra burdayım çok şükürtelefondan takipteyim ama fırsat buldukça
nasılsınız benim böceğim nasıl annesı
benim kuzumda iyi çok şükür teyzesi günler sugibi hiç anlamıyorum :44:rabbim herkese nasip etsın bu guzel yoğunluğu
umarım daha iyisindir....Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...çok daha fazla yormadan.
çıkmadan....cann lı selam sahra...........tatlı geceler....en tatlı geceler yakında olsun....iyi geceler böcekseverler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?