Sümüklüböceğin hikayesi

Bu çok iyimiş koftenin taliplisi çıkınca değeri artmis çok şeker yaa

aklıma geldikçe yazıyrum işte...dün bize ben yokken ikiniz mi yiyordunuz masada yemek diye sordu...biz de evet dedik....o kadar.

ben en iyisi sayfayı açık tutayım.ara da yazarım:))

iki gündür planlar yapıyor.bugün anne annesine ve teyzesine eve onlar gelir gelmez pepeyi izleyene kadar durun sonra gidersiniz ben pepeyi izliycem dedi..
dün akşam da babasına ;şimdi yemeğimizi yiycez akşama uyuycaz sabah olunca haticeyi çağırcam dedi(karşı komşunun kızı)

deniz çok güzel pandomim yapıyor....bbası da ben de hayranlıkla izliyoruz onu...

yoğurdu da mayaladım bu arada:))

yiyeceklerle toplamayı öğrendi.çıkarmayı da.diyorum ki tabağında kaç tane zeytin var.mesela 7 tane olsun.söylüyor.2 sini yiyince kaç tane kalacak.dur yiyiiiim öyle söyliyceeem diyor.:))doğru sonucu söylüyor.

ya da.masadaki yemek yiyen sayısını söylüyor.anneane gelince 5 kişi olucak diyor.

saat te biri çeyrek geçti...uyumalı......iyi geceler deniz severler..tatlı uykularınız olsun

çocukların yüzlerini kirpiklerine kadar her ayrıntıyı çiziyor....

sümeyyecim........canımsın....calı selam...iyinmisin can..

va aleykum es Selam Deniz annem İyiyim çok şükür. Hayat kendi akarıyla devam ediyor.

Uzun süredir doğru dürüst uğramıyordun, baya özlettin ama. Denizle sizi okumak çok güzel. Bitmesini istemediğin film gibi. Her zaman yazmasam da, her zaman takipteyim. Deniz akıllı bir çocuk, bir de doğru ellerde olunca... maşallah. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün.

mutlu pazarlar böcekseverler

deniz babasıyla dışarı çıktı.ben de hop! az kaçtım buraya.....herkese çooook sevgiler

Selam cnm bende Bismillah dedim yeni tadaviye başladım Allahim kimseyi utandirmasin bu yolda öpüyorum seni ve denizi

günaydın böcekseverler

sahracım...haydi yaaa bismillah.haydi hayırlısı inşallah.....dualarım tüm anne almak isteyenlerle........

daha önce yazmışmıydım bilmiyorum yazmış olabilirim...çünkü anlık ta olsa kimi zaman aklımdan geçiriyorum yazmayı.ama maalesef kalıyor.denizden çok kısa....

deniz çok tatlı çok meraklı bir kız çocuğu...sokağa çıktı mı tüm bakışları üzerine çekiyor.sokakta mahallede dolaşırken herkese selam verir nasılsın der herkesin sevgisini kazanan bir çocuk.öyle hayat dolu kihoplaya zıplayayürür şarkılar türetir her yeni gördüğü şeyin hakkında sorular sorar.kıpırdanıyor
sevgiler herkese

Amin canim sağolasın Denize önce maşallah diyeyim sevgiyle buyutulen bir çocuk senin ve esinin sevgi ve merhamet dolu olduğunuz çok açık Allah size bagislasin sevgi Pıtırcigini

günaydın böcekseverler..........günaydın iki misafirim mutlu hafta sonları

Son düzenleme:
iyi geceler böcekseverler................

deniz....deniz hayatımızda aldığımız en doğru ve en güzel karar.........onu çok seviyoruz....sadece bunları yazmak istedim...sevgiler.

canım tatlı kızım.......bu gece üzerini örterken ''teşekkuy edeyim'' annem dedi bana.Allahın güzel yaratığı diye sevdim sardım onu.sen Allahın bana bir lütfusun dedim.zilli gözleyimin nuyusun diye tamamladı:))
öyle bi şaykı vaydı diii mi anne?

r lerimiz kayıp anlıyacağınız üzere...

uyumaya çalışırken ;uyanınca gündüz olunca yüzümümzü yıkıycaz dağıttıktan sonra geri toplıycaz diye diye kendine maddeler oluşturmuş.sanırım bunlar kurallar diye hafızasına yerleştiriyor....son bir iki cümlemde r ler var.onları ben anlattımyani benim r lerim:))

denizi ne çok yazmak ne çok anlatmak isterim.her gün her an öyle şaşırtıyor ki beni...hep öğreniyor hep öğreniyor hep öğreniyor.hep meraklı.tam olmasını isteyebileceğiniz bir çocuk..
söylemiş miydim?resimde oldukça yetenekli.....defterler dolusu resim yapıyor.bitiyor yenisi....resim tahtasının hakkından geldi...makarna süzgeci onun kullandığı tabaklar masa altları ,zemin.karyola başının arkası(oraya ben yapabilirsin diyorum.görünmediği sürece sorun yok.bir çeşit ikinci bir büyük tahtadan resim tahtası...hah!tahtadan resim tahtası....olmadı.ama silemeyeceğim.bu saatte...bu uykuda...
ha nediyordum.karalamaya çizmeye kurcalamaya tamire çok meraklı.daha bugün yatağının v,da yerlerine kalem sokmuşanne bu parçalandı diye ikiye bölünmüş kurşun kalemi getirdi bana.hallederiz annem dedim.büyük parçanın kırık tarafından açtık kalemtraşla ucunu..oldu bitti.kimbilir*kelem nerede şimdi

siz buradaki saate bakmayın....düzeltilmemiş.saat 1 i geçiyor.tatlı kızımın yanına gidiyorum ben.görüşmek üzere...sevgiyle

Selam güzel Denizin annesiiii........kocaman öptüm ikinizidee...

selam sana da bu saatte en taze anne adayı........tekrar söyiyeyim.çoooooook sevindim...lütfen ilerleme aşamalarını yaz.haberdar et...takvimden bir yaprak daha eksildi.....hayırlı bekleyişler olsun....

Günaydın denizin annesi küçük ressami öpüyorum

mbr güzel denizin güzel annesi seni hep takip ediyorm yazmasamda:) en son yazdığımda tüp bebek tedavisine baslıcksım. sonuç çok güzel oldu:) dünya tatlısı 4.5 aylık bi kızım oldu adı hafsa.. seni daha iyi anlıyorm şimdi hergün yeni bişiler öğreniyolr gerçktn. dün akşm ilk defa döndü babayla ben havalardayız tabi umarm snn gibi eğitebilirm kızımı. şimdilik çok yaramz hep ilgi hep kucak istiyo zilli. bakalm ilerde nasıl olcak.. tavsiyelerini bekliyorm akılda danışırım sana iznin olursa öp kızını bnm yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…