- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.741
bu akşam köftesini yemekte nazlanıyordu...nitekim düşürdü yere....anneanne teyze de bizleydi yemekte...be hemen köfteyi kim bulursa o atacak ağzın a yiyecek diye bağırdım.zilli nasıl aradı.nasıl gördü kaptı hemen...masada gülüşmeler.....
(biz teyzeyle görmüştük köftenin nerede olduğunu ama çaktırmamıştık heh heeeee,)
çocukların yüzlerini kirpiklerine kadar her ayrıntıyı çiziyor....
sümeyyecim........canımsın....calı selam...iyinmisin can..
Amin canim sağolasın Denize önce maşallah diyeyim sevgiyle buyutulen bir çocuk senin ve esinin sevgi ve merhamet dolu olduğunuz çok açık Allah size bagislasin sevgi Pıtırciginigünaydın böcekseverler
sahracım...haydi yaaa bismillah.haydi hayırlısı inşallah.....dualarım tüm anne almak isteyenlerle........
daha önce yazmışmıydım bilmiyorum yazmış olabilirim...çünkü anlık ta olsa kimi zaman aklımdan geçiriyorum yazmayı.ama maalesef kalıyor.denizden çok kısa....
deniz çok tatlı çok meraklı bir kız çocuğu...sokağa çıktı mı tüm bakışları üzerine çekiyor.sokakta mahallede dolaşırken herkese selam verir nasılsın der herkesin sevgisini kazanan bir çocuk.öyle hayat dolu kihoplaya zıplayayürür şarkılar türetir her yeni gördüğü şeyin hakkında sorular sorar.kıpırdanıyor
sevgiler herkese
Selam güzel Denizin annesiiii........kocaman öptüm ikinizidee...
Günaydın denizin annesi küçük ressami öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?