- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.761
Deniz annem Anneler Günün Kutlu Olsunöpüyorum denizi ve seni
Merhaba deniz ve guzel annesi .epey oldu sayfalarini aglayarak ama sevgiden mutluluktan aglayark okudugum guzel anne .hep sessiz takip ettim .bu kadar guzel anlatim bu kadar sevgi askkk harikasiniz .ozlemisim bu sayfalariokumayi ocim isindi .deniz de epey buyumus masallahh:))allaha emanet olun
mbr güzel denizin güzel annesiseni hep takip ediyorm yazmasamda:) en son yazdığımda tüp bebek tedavisine baslıcksım. sonuç çok güzel oldu:) dünya tatlısı 4.5 aylık bi kızım oldu adı hafsa.. seni daha iyi anlıyorm şimdi hergün yeni bişiler öğreniyolr gerçktn. dün akşm ilk defa döndü babayla ben havalardayız tabi umarm snn gibi eğitebilirm kızımı. şimdilik çok yaramz hep ilgi hep kucak istiyo zilli. bakalm ilerde nasıl olcak.. tavsiyelerini bekliyorm akılda danışırım sana iznin olursa öp kızını bnm yerime
Günaydın denizin annesi küçük ressami öpüyorum
Selam cnm bende Bismillah dedim yeni tadaviye başladım Allahim kimseyi utandirmasin bu yoldaöpüyorum seni ve denizi
va aleykum es Selam Deniz annemİyiyim çok şükür. Hayat kendi akarıyla devam ediyor.
Uzun süredir doğru dürüst uğramıyordun, baya özlettin ama. Denizle sizi okumak çok güzel. Bitmesini istemediğin film gibi. Her zaman yazmasam da, her zaman takipteyim. Deniz akıllı bir çocuk, bir de doğru ellerde olunca... maşallah. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün.
sevgili sahra.........tedavinin sonucu??bir ayı geçmiş tedaviye başlayalı...
dilerim pozitifle uçuyorsundur.........çok isterim.......isteyen herkes tatsın anne olmayı.
sümeyyecim....çok zaman oldu...yazmamışım sana....ama hep aklımdasın...sağlığın yerinde umarım...arada göz attım da daha yeni bir adım yokmuş...eşinin henüz gönlü yokmuş..
evet....gerçekten deniz bitmesini istemediğim bir film gibi.........inşallah...Güzel Allahım bize emanetini sonuna kadar korumamıza izin verir....amin amin aminnnnnnnnn...sonsuz kere amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?