Sümüklüböceğin hikayesi

,lk fırsatta herkese yazacağım....denizden çok kısa....den,zin komşu teyze ile diyaloğu.

k teyze:ne yiyeceğiz sizde?

annem ne verirse.

k teyze:ya vermzse

o zaman su içeriz

bir başka diyalog.

(apartamanda komşulara birşeyler ikarm etmiştim tabakla...bu komşu teyzemize de vermiştik tabiii=

k teyze:yemeğini yedinmi..hani bana da ver ben de yiyeyim...

verdik ya size

karanlıkta bu kadar...mübarek ezan okunuyor....Güzel Yradan ne yazmışsa güzel oluyor...Allahım herksesin gönlünün muradını versin inşallah....sevgiylekalın böceğimi sevenlerim.ezan şahit o lsun o bizim biricik varlığımız

Merhaba deniz ve guzel annesi .epey oldu sayfalarini aglayarak ama sevgiden mutluluktan aglayark okudugum guzel anne .hep sessiz takip ettim .bu kadar guzel anlatim bu kadar sevgi askkk harikasiniz .ozlemisim bu sayfalariokumayi ocim isindi .deniz de epey buyumus masallahh:))allaha emanet olun

Deniz annem Anneler Günün Kutlu Olsun öpüyorum denizi ve seni

canımsın.......bir yerlerde birilerinin deniz annesi olmak......hiç tanımadığın birilerinin.......hatırlanacak bir yerlerde olmak....teşekkür ederim çok....teşekkür ederim sevgili sahra......en yakın an da sen de tat inşallah anneliği...

anne olmak........bugün denizin küçüklük videolarını izledim....şimdi uyuyor...bir yandan Volkan Konağı dinlerken.......tatlı bir hüzün.....neden....bilemiyorum...canım kızım...bir film şeridi gibi geçtin gözlerimin önünden....büyüdün,,,,,büyüdün.iyi ki bizimlesin güzel yavrum.......iyi ki....aldığımız en doğru kararsın....seni çok seviyorum tatlı kızım

sadece selam............

deniz babasıyla top oynuyor.tv de ''Seksenler'' var.Baba ara ara tv ye bakıyor.deniz bas bas bağırıyor.babacimmm babciiiimm.kulağın orda olsun gözün burda bende olsun..........:))benim sözümü dinle!

böyle.........ben de selam vereyim dedim....sevgiler

gecenin bu saatinde........selam olsun erce........denizden artık vakit bulmak iyice zor...sağlık olsun diyelim,hepimiz için......evet..büyüdü büyüdü...çok zilli çoook tatlı bir kız oldu....birbirimizi çooook seviyoruz....isteyen herkese sevgimizi gönderiyorum.sana ve herkese kucak dolusu sevgiler.......

anneliğini tebrik ederim sveh....birlikte yaşlanın inşallah :))
aman daha başından ipleri eline verme...bir de babayla tutumlarınız bir olsun...yoksa,zor.:zor..:tatlı zor.
akıl mı?estağfirullah....ben de netten dr sitelerinden kişisel ve çocuk gelişim kitaplarından yararlanıyorum...pedagog ,doç. prof ya da iletişim uzmanı yazılarından faydalanıyorum...şimdiye dek iyi gitti...yaşıtlatına göre hemen hemen her yönden önde...

hafsayı öptüm farzet....sevgiyle kalın

Selam cnm bende Bismillah dedim yeni tadaviye başladım Allahim kimseyi utandirmasin bu yolda öpüyorum seni ve denizi

sevgili sahra.........tedavinin sonucu??bir ayı geçmiş tedaviye başlayalı...

dilerim pozitifle uçuyorsundur.........çok isterim.......isteyen herkes tatsın anne olmayı.

sümeyyecim....çok zaman oldu...yazmamışım sana....ama hep aklımdasın...sağlığın yerinde umarım...arada göz attım da daha yeni bir adım yokmuş...eşinin henüz gönlü yokmuş..

evet....gerçekten deniz bitmesini istemediğim bir film gibi.........inşallah...Güzel Allahım bize emanetini sonuna kadar korumamıza izin verir....amin amin aminnnnnnnnn...sonsuz kere amin...

hayalot....beren........özlem.......dilekağacı.......ve aklıma şu an gelmeyenhikayemi paylaştığım tüm böcekseverler............herkese kocaman selaaaaaaaaaaaaaam olsun....tatlı uykularda olun....sevgiyle

sevgili sahra.........tedavinin sonucu??bir ayı geçmiş tedaviye başlayalı...

dilerim pozitifle uçuyorsundur.........çok isterim.......isteyen herkes tatsın anne olmayı.

Olmadı canim yaa çok isterdim gecen sali 3. negatifi aldik toparlandim ama napalim Rabbim ne hukmederse o ....

Uzun zaman oldu, buralarda dolu-dolu yazmadığın. Sebebide malum... Denizmi daha şanslı sizmi.... bence her iki taraf da şanslı. Allah hiç bir zaman pişman eylemsin.

Benim hakkımda okudukların doğru. Yeni bir gelşme yok. Olunca zaten paylaşırım. Mutluluk paylaşınca artarmış. Güzel şeyleri paylaşmayı seviyorum. Sağlıcakla kalın. Seni Denizle birlikde buralarda görmek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…