Sümüklüböceğin hikayesi

iyi gece/ler *b*ö/ceka böcek*sev/erler-.96;-9+,.65....................canlı selam ziyaretçim............anlaşıldığı üzere denizle selam veriyoruz....iti gecelerrrrrrrrrrrrr...bize iyi uykulaaaaaaarr

iyi geceler böcekseverler.........canlı selam ziyaretçim

artık yazamaz oldum...sadece bir iki bizden haber....denizle NTV deki zor işler adlı programı,,,,,,başka bir kanalda ayna adlı belgesel programını izler duruma geldik....durum bu....şükür....sonsuz şükür...herkese sevgiler......

not:kendisi şu an yaptığı ev resiminin içini boyamakta....tatlım.

Son düzenleme:
Merhaba :))

Daha önceleri de okumuştum yazdıklarınızı şimdi yine denk geldi..Deniz nasıl,kaç yaşında şimdi? siz nasılsınız?

az yazabiilirmiyim diyorum kendi kndime....yarı uykulu deniz uyanacak korkulu.......denizimiz...tatlı kızımız büyüdü şükür...çok büyüdü..öyyle çok seviyoruz öyyle de çok seviliyoruz ki........bu duyguları tattığımız için sonsuz şükür...çok az ne yazsam...pc nin ışığı gözlerimi yoruyor gecenin karanlığında...açılamamış gözlerimin az acılı buğusunda..
galiba uyuyacaım...ya da bir kahve içip gelmez isem sevgili kızım.....tatlı kızım deniz...şimdilik seni çoooook ama çok sevdiğimi söylüyorum canım tatlı kızım...

güzel denizimin güzel annesi.... öyle çok zaman olduki buraya yazmayalı senin yazdıklarını okumayalı... özlemişim...
nasılsın? denizimiz nasıl? herşey yolundadır umarım.
benimde hala aynı koşturmalı hayat. oğlum büyüdü... 2 yaşında. Kreşe başladı 2 ay oldu... zaman nasılda hızlı geçiyor...
baksana prenses deniz 4 yaşına gelmiş... bahtı güzel olsun inşallah...
yine uğrayacağım, çok öpüyorum sizi...

komşu komşu her geçen gün evde iş yapıyorum ......sana yatağı toplayalım diyorum anlamıyomusun?

fazla mı hikaye okudum acaba?? :))

denizin bugün arkadaşıyla evde oynarken kullandığı cümleler.........bu iki cümleyi bir kağıda not aldım.çokkısa süreliğine de olsa buraya aktarmak için.....herkese sevgiler............

bu arada zeytinnnn uğramış..... ne hoş uğramış...yazacağım zeytin....ilk fırsatta uğra emi...oğlana öpücükkkkkkkkkkkkkk..

Son düzenleme:
merhaba denizin annesi...
deniz büyümüş abla olmuş artık...maşallah...
benim kızımda 2,5 yaşında ....daha ablalığı kabul etmiyor cadı :)
bu dönem paylaşmayla ilgili sorunlar var...yaşıtlarından ziyade büyükleri seviyoruz...
ve korkulu rüyam tuvalet eğitimi...başlamaya bile cesaretim yok..

selam böcekseverler............selam ziyaretçim

mavi...........hoş uğramışsın....yazacağım...sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…