Sümüklüböceğin hikayesi

selam böcekseverler.....

sevgili mira........inanın vakit yok.deniz tam zamanımı alıyor...yazacak o kadar çok şey var ki aslında....maalesef sadece selam verebiliyorum sayfa yürüsün diye.....

herkese çooooooooookkkk sevgiler..

not:''hayat deniz le güzel''

Hayatınızı yaşadıklarınizi göz yaşlarıyla okudum ..., sümüklü boceginizi öpüyorum.. bende şuan bu yollardan geçiyorum eşim azospermi hastasıydı Allaha çok şükür sperm çıkışı oldu bir tüp bebek denememiz oldu maalesef negatif olmadı.. Allahım takdir etmiş.. 18 aylık evliyiz ben 22 eşim 28 yaşında kimse bilmiyor kayinvalidem ve kayınpeder dışında kendi aileme eşimin ablaları hiç kimse bilmiyor içim kan ağliyorken herkese mutluyum rolü yapıyorum tabiki mutluyum eşimle seviyorumm onu inşaallah bizimde bir neşemiz olur ilerde bende sizin gibi umut olurum sevinç gözyaşı olurum birilerine.. Hayat o kadar zor ki büyüdüğümü şimdi anlıyorum bende anne olmak istiyorum görümcem hamile küçük 5 yaşında kızı var onlara gitmiştik geçende annesi hamileliğini anlatıyor bana bende içim buruk güler yüzle dinliyorum onu darısı size diyor gözlerim doluyor ama belli etmeden topluyorum kendimi küçük kız demez mi senin karnında yok mu diye ben yine ağlamaklı eşim yok ama olacak dedi üzüldüğümü anladı ama ben yine kendimi toplamak zorundaydım eşime destek olmak zorundaydım Allahmm kimseyi evlâtsiz bırakmasın denizi öptüm sağlıcakla büyüsün hayırlı "EVLAT" olsun "ANNESİNE BABASINA"

selam Denizin annesi....sonunda oldu....çok şükür başvurumuzu yaptı evrakları teslim ettik....hala inanmakta güçlük çekiyorummm...çok mutluyuz çok...eşimmm o ...ona hiç inanamadım..meğer ne hevesliymiş.onu tanıyamadım desem yeridir ...Allahım hayırlısını versin....öpüyorum seni kızını....

şimşek..........canım ne çok sevindim, bir bilsen...sonunda ikna oldu demek babanız....şimdiden sonraki heyecanlarını gör....eşini tanıyamayacaksın bundan böyle...bak,demişti dersin...mutluluk zilleri çalmaya başladı şimşeeeeeeeekkk....üzüntüye dair herşey geride kalacak..oy şükür Allah'a..

sevgili cantan...........
yaşadıklarını birebir ben de yaşadım çooook geçmişte...eltisiydi görümcesiydi komşusuydu arkadaşıydı.....hepsi birer birer anneliklerini yaşarken ben hastane kapılarında gezindim 20 yıla yakın bir süre..bu bir süreç belki yaşamakta olduğun...ama inan bu süreyi kısaltmak kendinizi daha fazla üzmemek sizin elinizde...benim şimdiki tek pişmanlığım keşke çok daha önce olsaymış.bu şekilde anne baba olmaya karar verişimiz...keşke daha önce....

lütfen rol yapma....ne ise o....çok gereksizmiş...onu sakla bunu sakla o duymasın bu bilmesin....kime ne!! herkes kendini yaşıyor..kendi bedenindeki canı....

daha çok yeni evlisiniz...kıyamam o hastanedeki zorlukları yaşamanıza...ben ,bana yeniden bu hayat sunulsa en fazla bir iki yıl....bir iki deneme....onu da şimdi aklın kalmasın acaba olurmuydu? diye söylüyorum ...denerdim....yoksaaaa....evlat...evlat ne tatlıymış meğer...tüm zorluklarına rağmen...çokkk tatlıymış...şimdiye koca bir genç kızım olurdu....zararın neresinden dönersem deniz diyorum artık...ikincisi için de hala çabalamaktayım.....
deniz için güzel temennilerine çok teşekkür....ne zaman...ne istersen yaz...ister buradan ister özelden....
sevgiyle kal....

(şu an dışarıda kuş cıvıltılarını dinliyorum bir yandan yazarken....hayat öyyyle güzel ki.....lütfen kaçırma)

hemen şimdi....bir soru sormak istiyorum kendime....aklıma gelen cevabı da hemen yazayım..
deniz bana ne öğretti?

deniz,deniz bana bir evladın yumurta ve spermden ibaret olmadığını öğretti....

bana anne olmayı öğretti.

sabretmeyi....halaaa çok bşarılı değilim...ama yol alıyorum.

ev işlerinin temizlik yapmanın bazı bazı boş işler olduğunu... temiz bir şeyi tekrar temizlemeye çalışmaktan bahsediyorum)yoksa zorunlu ev, üst bakımlarını zaten yapmak zorundasınız.

zamanın çok kıymetli olduğunu....anne iseniz kendinize ayıracak pek bir vaktiniz olmuyor.bulabildiğiniz o az bir zamanda ne çok işler başarmayı ...yani zamanı verimli kullanmayı

ayırd etmeyi....doluyu boşu.bunu mecazen söylüyorum.beni düşünceleiyle tavırlarıyla hareketleriyle yoran ya da yorabilecek kimseleri hayatıma daha az sokmayı....

genetiğin kan bağının çok ta önemli olmadığını....belki eleştiri alabilrim..ama farklı bir boyuttayım artık .kime ne...

ne kadar düşünürsem eminim daha bir sürü cevap çıkacak bu soruya...biraz da nette dolaşmak istiyorum deniz için....deniz uyanmadan

deniz artık çok hoşgörülü ...babası uyuyor...ben netteyim.yaşşasınnnn bu günlere şükür.o az önce uyandı ve dört sandalyeyi birleştirip kare yaptı.üzerine örtüler sermekte.....güzel güzzel......herşey çokkk güzel...

Çok güzel bir yüreğiniz var esim kimse duysun istemiyor bende söylemiyorum kimseye bu bizim hayatımız bilmesine gerek yok diyor onun durumu çok zor inşaallah ikinci denemede olur eylül ayında ikinci denemeyi yapacağız hayırlısı inşaallah sizde ikinci yavrunuza kavuşursunuz yazarım tabiki size cevremde kimse yok zaten ne arkadaş ne komşu kendi halimizdeyiz gerçi olsa ne paylaşabilirsin ki seni onlar anlamaz ki bizi bizden başkası anlamıyor Allah herkesin yardımcısı olsun sevgi ile kalın görüşmek üzere

Son düzenleme:

İki yildir forumdayim adim farkliydi zaman zaman okurdum yazdiklarinizi. Merakti belki.belki bu sureci yasama olasiligim icindi.evlendim 7 ay sonra erken menopoz. 26 yasindaydim iki tup bebek denrmesi catlamayan yumurtalar hatta gorunmeyen her ay hormon tahlili. Stresden dediler ama simdi arastiriliyor bir aya sonuc cikacak kromozomlarda bozukluk olunca erken menopoz olurmus meger. Yumurta sayisini bitiritmis iste. Hatta yumurtalikta kansere sebep olabilirmus bu sebeple tani konuldugunda yumurtaligimin alinma ihtimali var kanser olma riskinden dolayi. Hersey belli olunca bir karara varacagim artik. Esim de ben de istiyormuyuz bir deniz diye. Haram helal durumu en cok kafa karistiran kismi. Esim dindar bir insan. Yumurta naklini kesinlikle kabul etmedi mesela dini boyutundan dolayi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar böcekseverler

cantan....doğa.......uygun zamanda uzun uzun yazacağım...sevgiler

teşekkür ederim..dilerim ikinci denemen son olur ve kavuşursun yavruna.söylemek ya da söylememek elbet sizin bileceğiniz bir konu...yaşadığım için bilirim.ben de ilk problemin eşimde olduğu yıllarda saklamıştım...şimdi...şimdi bir başka bir ben oldum....belki yıllar....belki yeni bir ben oluşum...çok yorucuydu...tamam...kimse bilmesin,bilmek zorunda da değiller.ama tüm ağırlığı kendi üzerime almak...şimdi şimdi anlıyorum.çok...çok yorucuydu.
ikinci bir deniz...halaa zor görünüyor...koruyucu ailede ısrarlıyım...babayı ikna etmek zor.bir seçeneğim daha var.gönüllü anne olmak.bu konuda daha ılımlı baba.en azından son zamanda bu fikre olumlu baktığını anladığım mesajları var.haftada bir gün o minicik yavruları sevebilirim.dokunabilirim.....böyle.

ben de kimsenin bizi anlamadığından yakınırdım.kızardım onlara.kimsenin en küçük bir lafına sözüne tahammülüm olmazdı.anne olduktan sonra anladım ki yaşanmayınca anlaşılmıyor.yani onlar çocuksuzluğu yaşamadıkları için anlamamaları normal aslında.ben şimdi şimdi anlıyorum...onları da anlıyorum.
çocuk....çocuk işte böyle büyütüveriyor seni :))
sevgiyle kal sen de....

sonuçlarının iyi çıkması ümidi ile.....
son zamanlarda bu konu peydah oldu.belki hep vardı da...son birkaç zaman daha mı fazla göze getirildi.

çocuk sevmek....inanın belki bu konularda sayfalarca yazabilirim vakit olsa...birini sevmek.....hele çocuk sevmek....insan sevmek....bir canlıyı sevmek....doğuyoruz...büyütülüyoruz ebeveynlerimizce....sevilerek...çokça..çocukça akılla ne anlarız dinden ırktan haramdan helalden...sevildiğimiz için sevmiyormuyuz....
belki konu dışı....yooo aslında çok alakalı....evlat edinen birinin iç dünyası....duyguları...düşünceleri.

daha çok yakında tv de denk geldi çok kısa bir an.bu konu.haramdı helaldi.yasaktı...sonra bir denize baktım...yasağım diye sevdim onu.G üzel Allahım kızacakmıydı bana sana günah mı yazıyorum diyecekti...
eğer günah ise kabulüm....onu sevmek günahım olsun
o kadar hayat dolu ki....tam olmasını isteyebileceğiniz bir çocuk.belki bizim istediğmiz...soru sorar..hatta yeri gelir bıktırır bunaltır:))
hoplar oynar zıplar...dünyası hep oyun...
tv de söylenen sadece bakımı ile ilgilenilmesiydi uygun olan..nüfusuna geçirmek sakıncalı imiş.miras durumları filan...
bizim tek mirasımız deniz olacak zaten...kimseden de bir beklentimiz yok.
nüfussuz çocuk daha çok etkilenmezmi....bir aile kazanıyor evlat edinildiğinde...kimliği oluyor.okula gittiğinde filanın kızıyım diye gidecek.ne olacak.kimliğinde aile kısmında sosyal hizmetler çocuğu diye mi yazılacak..

koruyucu aileyi de istiyorum.ama bir yanım bunu da sorguluyor.hani tv de önerilen koruyucu aile olmak...koruyucu aileye verilen çocuklar da evlat edinilebiliyor.bir süreliğine veriliyor bildiğim kadarı ile.son tasarıda koruyucu ailenin belli bir süreden sonra üzerine alabileceği evlat edinebileceği gibi duyumlarım var.tam net bilgiler değil...yakın zamanda bir arkadaşım koruyucu aile oldu.takipteyim.dileğim kızının tüm hayatları boyunca yanlarında olmaları.şimdi onlar kendilerini anne baba diye tanıttılar o tatlı yavruya...e peki ellerinden alınıp evlat edinebilecek koşullardaki kimselere verildiğinde ne olacak?arkadaşımın içine düşeceği boşluğu hiç düşünmek istemiyorum.benim asıl derdim. o çocuk onları anne baba bildi...zaten belli bir yaşa kadar yuvadaki bayanlara anne dedi.koruyucu aile olarak verildi.sonra arkadaşıma anne eşine baba dedi.öyle öğretildi.öğretiliyor.eğer çocuğun hakları ise sözkonusu bana evlat edinme daha mantıklı geliyor...
ben evlat edindim diye mi?yoo...biz denizi bizlerden istenen evrak parçalarıyla sevmedik ki...onlar prosüdür dü.
diyeceğim;aynen evlilik cüzdanı gibi.her iki bireyin de haklarını koruyan birer prosüdür.biz sevdik evlendik.toplumda yaşayabilmemiz için uyulması gereken bir kuraldı uyduk.çocuk sevmek istedik.yine kurallara uyduk.seviyoruz.ve sevmeye devam edeceğiz.bizler de inanan insanlarız.bizim düşüncemiz böyle..
yumurta ya da sperm nakli konusu........uygun olsak bile biz de istemezdik.daha doğrusu gündemimize gelen bir şey değildi.

yine yazarım..sevgiyle kalın.

bu konularla ilgili yine paylaşırım düşüncelerimi..biraz denizden bahsedeyim mi?ama önce aklıma ,lk gelenlere sümeyyeye berene dilkağacına zeytine ve diğer böcekseverlere bu saatte çooooooooook selam olsun diyorum.saat 2 yi on geçiyor haaa... siz bakmayın sayfada çıkan saate...
sümeyyecim....yakında dilekçe vermeyi düşünüyorum....eğer bir görüşmem olursa seninle özelden yazışacağım ...hani sen de gönüllü olarak çalışmak istiyordun ya....olursa eğer....gönüllü gönüllü gideriz inşallah:))

e veett....bu günümüzden bahsedeyim.sabahları erkenden uyanır pepeyi kaçırmasın diye.heh heee..kendini saat gibi kurar..ben uyur uyanık.sonra gider babasını uyandırı babaciiiim diye şımararak.kahvaltısını çoook güzel yapar deniz..bir büyük insan doyar onun yedikleriyleben mutfağı toplarken o evi dağıtır:))
ben işlerimi bitirdim.şunu şunu yaptım bunlar benim sorumluluğumda idi.artık sen de sıra.sen de kendine düşeni yapnmalısın derim.veriği cevap:uykum geldi,kusura bakma!

bugün hava hem serin hem yağmurluydu.dışarı çıkmadık.temizlik yapalım biraz dedim.vileda sopasıyla silmeyi sever.o babasının odasını sildi ben süpürdükten sonra.akşama da babasına övdüm böyle böyle diye....
gündüz iş arasında anne sevişelim dedi.kzım daha yerleri sileceğim ...olsun biraz sevişelim diye ısrar etti şımarark...çok yaparız..işi gücü bırakır bazen keyf yaparız bazen sevişiriz.öperim yüzünün her yerini..kollarını hapsederim yukarı doğru mahsus çuktan salmam ellerini öperim koltuk altlarını...kıkırdmalarını tahminlerinize bırakıyorum.ya da hayal gücünüze.iş arasında dondurma molası verdik.İKİ BEDAVAMIZ VAR!
akşam babaya söyledik ama sağlsun patron gönüllü.çubuklarmızı almadı.başka marka almış getirmişler parktan dönerken.bedavasız.hıh!
şaka olsun canım bunlar..
bu aralar öyle tatlı öyyle bambaşka ki...babası beni öldürmez 80e kadar yaşatır diyor...çokkk bambaşka bir şey...herkese kendi yavrusu en güzel gelir a.yok ama,bizimkisi en güzeli....
karşımda uyuyor...uyuyan güzel...ayrı yatmaya alışmıştı da geceleri kalkar kalkar hep yanıma gelirdi...yine beraberiz.bazen gece ayak ucuna geçerim de kafasını kaldırır bulu yanıma gelir benim.sokulur içime içime...ne güzel duygu...anlatılmaz ya,yazıyorum.

daha yazarmıyım....bir göndereyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…