- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.801
selam böcekseverler...................
selam Denizin annesi....sonunda oldu....çok şükür başvurumuzu yaptı evrakları teslim ettik....hala inanmakta güçlük çekiyorummm...çok mutluyuz çok...eşimmm o ...ona hiç inanamadım..meğer ne hevesliymiş.onu tanıyamadım desem yeridir ...Allahım hayırlısını versin....öpüyorum seni kızını....
Hayatınızı yaşadıklarınizi göz yaşlarıyla okudum ..., sümüklü boceginizi öpüyorum..bende şuan bu yollardan geçiyorum eşim azospermi hastasıydı Allaha çok şükür sperm çıkışı oldu bir tüp bebek denememiz oldu maalesef negatif olmadı.. Allahım takdir etmiş.. 18 aylık evliyiz ben 22 eşim 28 yaşında kimse bilmiyor kayinvalidem ve kayınpeder dışında kendi aileme eşimin ablaları hiç kimse bilmiyor içim kan ağliyorken herkese mutluyum rolü yapıyorum tabiki mutluyum eşimle seviyorumm onu inşaallah bizimde bir neşemiz olur ilerde bende sizin gibi umut olurum sevinç gözyaşı olurum birilerine.. Hayat o kadar zor ki büyüdüğümü şimdi anlıyorum bende anne olmak istiyorum görümcem hamile küçük 5 yaşında kızı var onlara gitmiştik geçende annesi hamileliğini anlatıyor bana bende içim buruk güler yüzle dinliyorum onu darısı size diyor gözlerim doluyor ama belli etmeden topluyorum kendimi küçük kız demez mi senin karnında yok mu diye ben yine ağlamaklı eşim yok ama olacak dedi üzüldüğümü anladı ama ben yine kendimi toplamak zorundaydım eşime destek olmak zorundaydım Allahmm kimseyi evlâtsiz bırakmasın denizi öptüm sağlıcakla büyüsün hayırlı "EVLAT" olsun "ANNESİNE BABASINA"
Çok güzel bir yüreğiniz varsevgili cantan...........
yaşadıklarını birebir ben de yaşadım çooook geçmişte...eltisiydi görümcesiydi komşusuydu arkadaşıydı.....hepsi birer birer anneliklerini yaşarken ben hastane kapılarında gezindim 20 yıla yakın bir süre..bu bir süreç belki yaşamakta olduğun...ama inan bu süreyi kısaltmak kendinizi daha fazla üzmemek sizin elinizde...benim şimdiki tek pişmanlığım keşke çok daha önce olsaymış.bu şekilde anne baba olmaya karar verişimiz...keşke daha önce....
lütfen rol yapma....ne ise o....çok gereksizmiş...onu sakla bunu sakla o duymasın bu bilmesin....kime ne!! herkes kendini yaşıyor..kendi bedenindeki canı....
daha çok yeni evlisiniz...kıyamam o hastanedeki zorlukları yaşamanıza...ben ,bana yeniden bu hayat sunulsa en fazla bir iki yıl....bir iki deneme....onu da şimdi aklın kalmasın acaba olurmuydu? diye söylüyorum ...denerdim....yoksaaaa....evlat...evlat ne tatlıymış meğer...tüm zorluklarına rağmen...çokkk tatlıymış...şimdiye koca bir genç kızım olurdu....zararın neresinden dönersem deniz diyorum artık...ikincisi için de hala çabalamaktayım.....
deniz için güzel temennilerine çok teşekkür....ne zaman...ne istersen yaz...ister buradan ister özelden....
sevgiyle kal....
(şu an dışarıda kuş cıvıltılarını dinliyorum bir yandan yazarken....hayat öyyyle güzel ki.....lütfen kaçırma)
hemen şimdi....bir soru sormak istiyorum kendime....aklıma gelen cevabı da hemen yazayım..
deniz bana ne öğretti?
deniz,deniz bana bir evladın yumurta ve spermden ibaret olmadığını öğretti....
bana anne olmayı öğretti.
sabretmeyi....halaaa çok bşarılı değilim...ama yol alıyorum.
ev işlerinin temizlik yapmanın bazı bazı boş işler olduğunu... temiz bir şeyi tekrar temizlemeye çalışmaktan bahsediyorum)yoksa zorunlu ev, üst bakımlarını zaten yapmak zorundasınız.
zamanın çok kıymetli olduğunu....anne iseniz kendinize ayıracak pek bir vaktiniz olmuyor.bulabildiğiniz o az bir zamanda ne çok işler başarmayı ...yani zamanı verimli kullanmayı
ayırd etmeyi....doluyu boşu.bunu mecazen söylüyorum.beni düşünceleiyle tavırlarıyla hareketleriyle yoran ya da yorabilecek kimseleri hayatıma daha az sokmayı....
genetiğin kan bağının çok ta önemli olmadığını....belki eleştiri alabilrim..ama farklı bir boyuttayım artık .kime ne...
ne kadar düşünürsem eminim daha bir sürü cevap çıkacak bu soruya...biraz da nette dolaşmak istiyorum deniz için....deniz uyanmadan
Çok güzel bir yüreğiniz varesim kimse duysun istemiyor bende söylemiyorum kimseye bu bizim hayatımız bilmesine gerek yok diyor onun durumu çok zor inşaallah ikinci denemede olur eylül ayında ikinci denemeyi yapacağız hayırlısı inşaallah sizde ikinci yavrunuza kavuşursunuz yazarım tabiki size cevremde kimse yok zaten ne arkadaş ne komşu kendi halimizdeyiz gerçi olsa ne paylaşabilirsin ki seni onlar anlamaz ki bizi bizden başkası anlamıyor Allah herkesin yardımcısı olsun sevgi ile kalın görüşmek üzere
İki yildir forumdayim adim farkliydi zaman zaman okurdum yazdiklarinizi. Merakti belki.belki bu sureci yasama olasiligim icindi.evlendim 7 ay sonra erken menopoz. 26 yasindaydim iki tup bebek denrmesi catlamayan yumurtalar hatta gorunmeyen her ay hormon tahlili. Stresden dediler ama simdi arastiriliyor bir aya sonuc cikacak kromozomlarda bozukluk olunca erken menopoz olurmus meger. Yumurta sayisini bitiritmis iste. Hatta yumurtalikta kansere sebep olabilirmus bu sebeple tani konuldugunda yumurtaligimin alinma ihtimali var kanser olma riskinden dolayi. Hersey belli olunca bir karara varacagim artik. Esim de ben de istiyormuyuz bir deniz diye. Haram helal durumu en cok kafa karistiran kismi. Esim dindar bir insan. Yumurta naklini kesinlikle kabul etmedi mesela dini boyutundan dolayi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?