- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.821
izninizle bu sayfadan ayrılıyorum.denize mayaladığım yoğurt için bekliyordum....sevgi ile kalın....
eses...canlı selam
iyi akşamlar böcekseverler
cantan....doğa.......uygun zamanda uzun uzun yazacağım...sevgiler
bu konularla ilgili yine paylaşırım düşüncelerimi..biraz denizden bahsedeyim mi?ama önce aklıma ,lk gelenlere sümeyyeye berene dilkağacına zeytine ve diğer böcekseverlere bu saatte çooooooooook selam olsun diyorum.saat 2 yi on geçiyor haaa... siz bakmayın sayfada çıkan saate...
sümeyyecim....yakında dilekçe vermeyi düşünüyorum....eğer bir görüşmem olursa seninle özelden yazışacağım ...hani sen de gönüllü olarak çalışmak istiyordun ya....olursa eğer....gönüllü gönüllü gideriz inşallah:))
e veett....bu günümüzden bahsedeyim.sabahları erkenden uyanır pepeyi kaçırmasın diye.heh heee..kendini saat gibi kurar..ben uyur uyanık.sonra gider babasını uyandırı babaciiiim diye şımararak.kahvaltısını çoook güzel yapar deniz..bir büyük insan doyar onun yedikleriyleben mutfağı toplarken o evi dağıtır:))
ben işlerimi bitirdim.şunu şunu yaptım bunlar benim sorumluluğumda idi.artık sen de sıra.sen de kendine düşeni yapnmalısın derim.veriği cevap:uykum geldi,kusura bakma!
bugün hava hem serin hem yağmurluydu.dışarı çıkmadık.temizlik yapalım biraz dedim.vileda sopasıyla silmeyi sever.o babasının odasını sildi ben süpürdükten sonra.akşama da babasına övdüm böyle böyle diye....
gündüz iş arasında anne sevişelim dedi.kzım daha yerleri sileceğim ...olsun biraz sevişelim diye ısrar etti şımarark...çok yaparız..işi gücü bırakır bazen keyf yaparız bazen sevişiriz.öperim yüzünün her yerini..kollarını hapsederim yukarı doğru mahsus çuktan salmam ellerini öperim koltuk altlarını...kıkırdmalarını tahminlerinize bırakıyorum.ya da hayal gücünüze.iş arasında dondurma molası verdik.İKİ BEDAVAMIZ VAR!
akşam babaya söyledik ama sağlsun patron gönüllü.çubuklarmızı almadı.başka marka almış getirmişler parktan dönerken.bedavasız.hıh!
şaka olsun canım bunlar..
bu aralar öyle tatlı öyyle bambaşka ki...babası beni öldürmez 80e kadar yaşatır diyor...çokkk bambaşka bir şey...herkese kendi yavrusu en güzel gelir a.yok ama,bizimkisi en güzeli....
karşımda uyuyor...uyuyan güzel...ayrı yatmaya alışmıştı da geceleri kalkar kalkar hep yanıma gelirdi...yine beraberiz.bazen gece ayak ucuna geçerim de kafasını kaldırır bulu yanıma gelir benim.sokulur içime içime...ne güzel duygu...anlatılmaz ya,yazıyorum.
daha yazarmıyım....bir göndereyim
Tam bir ayrilik mi veda mi anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yoo yo ...evlat edinenler forumuna göz atacaktım....heh heh...sevgi ile
anneanedeyiz...
canım RABBİM bu aşkınızı daim etsin.hamişliğin 29. haftasındayız ve zor zamanlar geçiriyorum.deniz ve sen en zor anlarda bi tebessüm oluyorsunuz yüzümde.dua ediyorum RABBİM kızımla benim aramda da böyle bir muhabbet kursun diye.
anne olamamak ne kötü ..
cocuk yokmu soruları ..
bizi bizden baskası anlamazdı ..
duygularınızı okurken cok duygulandım ..
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın..
güzel yürekli insan selam olsun sana..
şimşek..........canım ne çok sevindim, bir bilsen...sonunda ikna oldu demek babanız....şimdiden sonraki heyecanlarını gör....eşini tanıyamayacaksın bundan böyle...bak,demişti dersin...mutluluk zilleri çalmaya başladı şimşeeeeeeeekkk....üzüntüye dair herşey geride kalacak..oy şükür Allah'a..
şimdiden evin içinde farklı bir hava var...artık ileriye dönük planlarda kızımız büyümüş olur demeler başladı.ne güzelmiş bir zamanlar hayalini bile kuramadığım düşünceleri dile getirmek planlar yapmak...umarım dosyamız sorunsuz onaylanırda içimiz rahat bir şekilde bekleriz kızımızı....
Deniz'in harikulade annesine sıcacık bir Merhaba..........
Aylardır okuyorum sizi, nasıl etkilendiğimi tarif dahi edemem. Muhteşemsiniz.
Kaleminiz çok kuvvetli öncelikle bu yönde tebrik etmek isterim.
Her seferinde yazmak istedim ama kısmet bugüne imiş.
Sebebi: yanılmıyorsam Deniz'in bugünlerde doğum günü olması lazım. Bütün kalbimle 4. yaş günün kutluyorum Prensesinizin.
Bir yazınızda" keşke hoop diye 3 yaşına gelse, bizim aramıza girip rahatsız etse" demiştiniz. Geldi çok şükür hatta geçti bile
Yüreği deniz-derya gibi olan bu ANNE'yi saygı ile selamlıyorum........
Tekrar görüşmek üzere....
Ne kadar güzel anlatmışsınız, hepsini okuyamadım ama çok duygulandım. O ne güzel bir anlatım öle..
Annesi çocuk esirgeme kurumunda çalışan, o çocukların hayatlarını çok yakından bilen biri olarak okudum yazınızı. vakit buldukça tekrar, tekrar okuyasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?