Sümüklüböceğin hikayesi

anne olamamak ne kötü ..
cocuk yokmu soruları ..
bizi bizden baskası anlamazdı ..
duygularınızı okurken cok duygulandım ..
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın..
güzel yürekli insan selam olsun sana..

izninizle bu sayfadan ayrılıyorum.denize mayaladığım yoğurt için bekliyordum....sevgi ile kalın....

eses...canlı selam

canım RABBİM bu aşkınızı daim etsin.hamişliğin 29. haftasındayız ve zor zamanlar geçiriyorum.deniz ve sen en zor anlarda bi tebessüm oluyorsunuz yüzümde.dua ediyorum RABBİM kızımla benim aramda da böyle bir muhabbet kursun diye.

teşekkür ederim....Allah hayırlısı ,ile hamileliğini tamamlamayı nasip etsin...şimdi siz böyle söyleyince ben birşeyler yazmak istedim.gülümsemeleri çoğaltmak için...biraz düşüneyim:))

kendi kendime ısmarlama da olmuyor.ben yazdığım zaman o anda aklıma gelenleri yazıyorum.spontan..şimdi dur biraz düşünüp te yazayım deyince olmadı,gelmedi:))
ama banyo yapacağı zaman soyunup kabine girince ben yanına gidene kadar suyu yarıladığını söylesem çok minik bir etki yaratır mı?banyomuz bitince kovada az su bırakırım.o bahçesini sular ben kapıda beklerim...sonra başını sararım .büyükçe aldığım bornozunu her giydirdiğimde anne neden büyük diye sorar.ben de senin her tarafını sarsın diye annem derim(canım,birkaç sene giysin hem).yüzünü kurular.kucaklar içeri götürürüm.o da her zaman ki gibi kurulanmaya izin vermez hemen soyunuverir...

bornozu turuncudur turuncuuuu.en sevdiği renk.

aldım kabul ettim selamını...daha ilk okuduğumda.amin amin aminnnnnnnn...Allahım evlat sahibi olmayı isteyen herkese tattırsın bu duyguları....

şimdiden evin içinde farklı bir hava var...artık ileriye dönük planlarda kızımız büyümüş olur demeler başladı.ne güzelmiş bir zamanlar hayalini bile kuramadığım düşünceleri dile getirmek planlar yapmak...umarım dosyamız sorunsuz onaylanırda içimiz rahat bir şekilde bekleriz kızımızı....

Deniz'in harikulade annesine sıcacık bir Merhaba..........

Aylardır okuyorum sizi, nasıl etkilendiğimi tarif dahi edemem. Muhteşemsiniz.

Kaleminiz çok kuvvetli öncelikle bu yönde tebrik etmek isterim.

Her seferinde yazmak istedim ama kısmet bugüne imiş.

Sebebi: yanılmıyorsam Deniz'in bugünlerde doğum günü olması lazım. Bütün kalbimle 4. yaş günün kutluyorum Prensesinizin.

Bir yazınızda" keşke hoop diye 3 yaşına gelse, bizim aramıza girip rahatsız etse" demiştiniz. Geldi çok şükür hatta geçti bile

Yüreği deniz-derya gibi olan bu ANNE'yi saygı ile selamlıyorum........

Tekrar görüşmek üzere....

Ne kadar güzel anlatmışsınız, hepsini okuyamadım ama çok duygulandım. O ne güzel bir anlatım öle..
Annesi çocuk esirgeme kurumunda çalışan, o çocukların hayatlarını çok yakından bilen biri olarak okudum yazınızı. vakit buldukça tekrar, tekrar okuyasım var.

senin için çok seviniyorum....sabır...her şey sabırla yoluna giriyor....yalnız bu yol biraz meşakkatli...tatlı uyarılarda bulunmak istiyorum izninle..

yavrun gelmeden bol bol dinlen:))

kitaplar oku,dr,yazılarıpsikoloğ pedagog yazıları,,,,çocuğa dair herşey....hatta bir kursa bil gitmeni öneririrm.naçizane kimi zaman keşke beklerken yuvada gönüllü annelik yapsaymışım diye düşündüğüm anlar oldu.pratik olurdu benim için...kendin için okumak istediğin kitaplar varsa oku,izlemek istedğin filmleri izle.gitmek istediğin yerleri git gör.

eş dosta hafiften çıtlat..eksi yönde geribildirimler seni üzmesin.hayatın gerçekleri.çok şükür biz fazlaca bir şey yaşamadık bu konuda...babamızın ailesinin kabullenmeyişi dışında...çok şükür diyorum belki böylesi daha hayırlı idi...onlar benden iki tane kaybettiler...(kızımın hemen hemen her huyu benim huylarım)biz ise aile olduk.

böylesi bir tepkiyle karşılaşısan lütfen üzülme...hiç yorma kendini...enerjini seni bekleyen yavruya sakla...inan evinin kapısının dışındakiler gerçekten de kapının dışında kalıyorlar...öyle bir güçleniyorsun ki yavrunla...

velayet,,mahkeme süreçleri...sağlık kontrolleri....ziyaretler.belki pürüzlrle ya da olmasını istemeyeceğin durumlarla karşılaşabilirsin.güçlü ol...hayat süprizlerle dolu...kötü de olsa buna hazırla kendini...olasılıkları hesapla.bu gibi durumlarda ne ler yapabileceğini düşün.

yavrun sana güç katacak...evinize neşe getirecek....güzel günler yakında....tatlı bekleyişler....kısa sürsün....sevgiyle...

not:imla ve yzım hatalarına özür..karanlıkta yazdım.

Sevgili İsmihan......

selamını daha ik okuduğumd aldım kabul ettim,gönülden...her satırınıza her cümlenize ayrı ayrı yazasım var...kaçırmamışsınız,haklısınız..denizin doğum günü bu günlerde...böylesine takip edildiğimi bilmiyordum.ayrıca mutlu oldum...en yakın zamanda yazacağım..sevgiyle kalın

sevgili Sümeyye........görüpte bir selam vermemek olrmu?

transferin hayır olsun...Allahım yüzünü üldürsün inşallah...hyırlısı ile..

sevgiyle kal...

ilginize teşekkür ederim....sevgi ile....

Canlı selam Deniz annem. Denizden zaman bulup bir şeyler yazman güzel.

Ben de tedaviye başladım. Şimdi transferin 2.günü. Gün sayıyorum. Umarım bu sefer başarırız. Haber vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…