Sümüklüböceğin hikayesi

Sen mukemmel bir anne olmussun yazinin hepsini aglayarak okudum allahim kizini sana bagislasin soyleyecek birsey bulamiyorum sadece seni esini ve seni destekleyen herkezi tebrik ediyorum ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam böcekseverler.........iyi akşamlar...

ne söylenir ne denilir bilmiyorum ama........siz gerçekten harika bir insansınız hem okudum hem ağladım bende ağlak bir kadınım malesef

muhabbet kuşu olayınızı şuan ben yaşıyorum 5 yıldır çocuğum olmuyor yaşım 29 ağustosta tüp bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı.....tatlı mı tatlı bir kuşum var nasılda evladım gibi bir bilseniz nasılda anneciğim diyor bana anlatamam sizeeeee

dün rüyamda ömür boyu çocuğun olmayacak diyorlar ve evlat edinmek istiyorum benim de bir denizim olsun diyorum ama eşim istemiyor nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum öylece uyandım....(hayırdır inşallah)

artık takipçinizim sayfaların hepsini okuyamadım daha ama hala okumaya devam

YÜCE MEVLAM SİZE,EŞİNİZE VEEEE DÜNYALAR TATLISI MİNİK YAVRUNUZA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH....HEP DUALARIMDASINIZ....

çoooooooook teşekkür edrim.canlı selam

şimdi size yazmaküzereydim.denizle babası parktan geldiler.hoşçakalın

iyi geceler böcekseverler

anneciğim.....denizimmm...tat lı kızım.seni çok ama çokkkkkkk seviyoruz....iyi ki bizim kızımızsın.sen aşk sın....aşk olmalısın....başka bir şey değil....inan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…