- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.861
Cnm düşüncenizde haklısınız kız alsanız eşine namahrem erkek alsanız sana ama bu işin artık daha kolay bi yönü var hormon ilaçlarıyla süt geliyo ve emzirebiliyosun böylelikle mahremlik kalkıyo aradan bi ablamız öyle yaptı emzirebildi yani bunu bi araştır derim sonuçta buda evlat sevgisi başka neye benzerkiii??İki yildir forumdayim adim farkliydi zaman zaman okurdum yazdiklarinizi. Merakti belki.belki bu sureci yasama olasiligim icindi.evlendim 7 ay sonra erken menopoz. 26 yasindaydim iki tup bebek denrmesi catlamayan yumurtalar hatta gorunmeyen her ay hormon tahlili. Stresden dediler ama simdi arastiriliyor bir aya sonuc cikacak kromozomlarda bozukluk olunca erken menopoz olurmus meger. Yumurta sayisini bitiritmis iste. Hatta yumurtalikta kansere sebep olabilirmus bu sebeple tani konuldugunda yumurtaligimin alinma ihtimali var kanser olma riskinden dolayi. Hersey belli olunca bir karara varacagim artik. Esim de ben de istiyormuyuz bir deniz diye. Haram helal durumu en cok kafa karistiran kismi. Esim dindar bir insan. Yumurta naklini kesinlikle kabul etmedi mesela dini boyutundan dolayi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okdum ve affettim Denizannem'iyakın zamanlarda bir arkadaş unutmamış yazmıştı.,smin hatırımda değil,yazan arkadaş.affet lütfen,okursan...gözümü kapasam üç yaşlarında olsa beni rahatsız etse diyodum ilk günlerde...onu hatırlatmıştı..hem de yaşını,denizimin...
bak...yazarken anımsar gibi oluyorum...nikinde sultan vardı....şükür ...Allaha bu günleri de gördük...ama tatlı şikayetçiyim.
cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı! cadı başı....ben onun uyumasını beklerken o bizi uyutuyor yaa...isteğim gerçekleşti.%100 rahatsız edici bir kızım var şimdi....of! vakit bulup yazamıyorum.
ah deniz ah....sana şimdi bir şeytan çatalı batırırdım a.kk her bir şeyi değiştirmiş.hiçbir ikon göremiyorum...
herkese çoook sevgiler.bu seferki denizden tat lı bir sitem yazısı oldu...
Ve aleykümselam...denizi uyuttum.ben devam edeyim...
ilk gün biraz alışveriş yaptık.yerleştik.akşam üzeri siftah yaptık denize deniz le......çok dalgalıydı girmedik.
üzgünüm....maceramız bi daha ki sefere inşallah..hem uykum geldi hem harflerim kelimelerim kaçıştılar...
ismihan sultan....aldım selamını gönülden....yazılarına karşılık vereceğim bir kaç böcekseverim var....uygun zamanda inşallah....sevgiyle kalın.... e de tat lı uyku ile.........
merhaba güzel deniz ve annesiyahu aceleden ne kadar eksik yazmıışım..anlayana bir hikaye fazladan daha gelecek inşallah....
düzeltmeye vakit yok...lafın özü:herşey çoook güzel...hayat güzel...denizle güzel....sizinde olsun...herkesin olsun.sevgiler er kaçarım....kocamaaaan sardım güzel düşünen herkesi,,,herşeyi
merhaba sumeyye sanda dua edıcem rabbım bebsını saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah iki buçuk aylık galiba allah saglık versın ıkınızedeDeniz annem bir az maceralarınızdan yazsan. Hadi plan kur, bize de zaman ayır. Zilliden, dillerinden bir az yaz. Özledim ama.
merhaba sumeyye sanda dua edıcem rabbım bebsını saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah iki buçuk aylık galiba allah saglık versın ıkınızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?