Sümüklüböceğin hikayesi

canım kızım....seni o kadar çok yazmak istiyorum ki.....maalesef bana izin vermiyorsun...seni seviyorum tat lı kızım.....

Cnm düşüncenizde haklısınız kız alsanız eşine namahrem erkek alsanız sana ama bu işin artık daha kolay bi yönü var hormon ilaçlarıyla süt geliyo ve emzirebiliyosun böylelikle mahremlik kalkıyo aradan bi ablamız öyle yaptı emzirebildi yani bunu bi araştır derim sonuçta buda evlat sevgisi başka neye benzerkiii??

yakın zamanlarda bir arkadaş unutmamış yazmıştı.,smin hatırımda değil,yazan arkadaş.affet lütfen,okursan...gözümü kapasam üç yaşlarında olsa beni rahatsız etse diyodum ilk günlerde...onu hatırlatmıştı..hem de yaşını,denizimin...

bak...yazarken anımsar gibi oluyorum...nikinde sultan vardı....şükür ...Allaha bu günleri de gördük...ama tatlı şikayetçiyim.

cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı! cadı başı....ben onun uyumasını beklerken o bizi uyutuyor yaa...isteğim gerçekleşti.%100 rahatsız edici bir kızım var şimdi....of! vakit bulup yazamıyorum.

ah deniz ah....sana şimdi bir şeytan çatalı batırırdım a.kk her bir şeyi değiştirmiş.hiçbir ikon göremiyorum...

herkese çoook sevgiler.bu seferki denizden tat lı bir sitem yazısı oldu...

Okdum ve affettim Denizannem'i

Anlaşılan Cadılığı ile bunaltmış bizim küçük zilli...

durun bakalım....uyku gelene kadar yazdım;yazdım.
şimdiii...kendimi vererek yazacağım inşallah....
DENİZ TATİLDE

Denizin ilk uzun yaz tatiliydi o yıl.evde hazırlıklar tamamlandı.yolculuk başladı ülkenin kumuyla tanınmış tatil beldesine.(havalı mı oldu?)
ilk uzun tatil ve ilk uzun otobüs yolculuğu...gece yolculuğu...gündüz uyutmadı annesi...her türlü cadılıklarına göz yumdu:))teyzesinin ve annesinin kucağında ayaklarını bir o yana bir bu yana atarak uyudu kendinden geçmiş vaziyette....bacaklarımızı çiğnediğini söylemiyorum!
(burada deniz anlatıyor....yani ben:)) )
Dubleks bir evdi burası..yani öyleymiş...anneme hiç rahat vermedim bir aşağı bir yukarı...gölgesi hep üzerimde.aman anneee!ben büyüdüm,sakin ol
ne büyük bir ev burası...oh !boş kocaman bir oda.ne koşarım ben burada.anne bir köşeye eşyalarımızı yerleştirdi.sehpanın üzerindeki poşette benim yiyeceklerim var.bademimi üzümümü unuymamış.ohhh yoğurtla ne güzel yerim ben onları...
şimdi biraz keşfe çıkayım.kocamaan odadan dışarı çıkıyorum.şimdi farklı bir odadayım.annemle koca teyzelerden bi tanesi odanın ortasındaki sehpayı ve üzerindeki camı bir kenara koydular.camı da duvara diktiler...anlamadım...
amaaan,neyse....bu odanın sonundaki kapıdan bir balkona çıkılıyor.annemin dediğine göremanzara çok güzelmiş.manzara da ne ise?karşıdaki dağlara baka baka hayran kaldılar...ben kendime başka bir sehpa buldum.bir kağıt,bir de kalem.resim yapmayı çokkkk seviyorum.ÇOKK.....
biraz resim yaptıktan sonra karıştıracak yeni bişeyler aramaya başladım.heh heee..bir mutfak!buzdolabı kocaman.iyi iyiiii.....
ileride sağda duşu ve klozeti bir arada olan bir oda....onun karşısında teyzemin bazasındaki yataktan....değişik bir makine var burada.adının sonradan koşu bandı olduğunu öğrendiğim.şişmnlar kullanırlarmış....hıh...bana ne.her yerine bakacağım işte...
buradan da bir balkona çıkılıyor.bir oda ve bir başka duşlu klozetli oda daha....siz böyle düzgün düzgün r leri yazdığıma bakmayın.annem yazıyor....yoksa ben de ne reeee var ne de noktalı harfler....
önceleri leeee ler de çıkmıyordu ama annemle pratik yapa yapa şimdi lee leri çıkartabiliyorum...
lalalalalala lülülülülülü..............................çıkıyor işte.

annem bi göndersin...

bu kadar mı denk gelir...bi baktım deniz oturuyor .çişi gelmiş.pc yi görmesin diye attım koca danayı omzuma.öyle giitk geldik yatağımıza...biraz dağıldım sanki...yazabilirsem devam edeceğim...bu arada gülückler ikon olarak çıkmış...kk dan mı benden mi bilemedim.

denizi uyuttum.ben devam edeyim...

ilk gün biraz alışveriş yaptık.yerleştik.akşam üzeri siftah yaptık denize deniz le......çok dalgalıydı girmedik.

üzgünüm....maceramız bi daha ki sefere inşallah..hem uykum geldi hem harflerim kelimelerim kaçıştılar...

ismihan sultan....aldım selamını gönülden....yazılarına karşılık vereceğim bir kaç böcekseverim var....uygun zamanda inşallah....sevgiyle kalın.... e de tat lı uyku ile.........

cok uykum var dagıldım resmen sıze dua edıcem yarın uzun uzun yazmak ıstıyorum sana iyi geceler

Ve aleykümselam...

Yazılarınızı okurken uzuun soluklu bir kitabı okuyor gibiym, sanırım ben bu hissi ilk Küçük Kadınlar kitabını okurken hissetmiştim...

Ben çocuk dünyaya getirmiş hiç bir kadının sizin gibi evladını gözlemleyip yazdığına şahit olmadım. Sevginiz inanılmaz.................

"Evlat edinmek" bütün kalbimle desteklediğim ama kendim için hiç bir zaman gerçekleştiremeyeceğim bir olay; RABBİM'in hazinesi çook bol vardır mutlak bir sebebi (evlatsız kalmamın yani).........

Neyse bizde buradan Denizannem'in kaleminden çıkanları okuyarak evlat büyütmüş gibi oluyoruz zaten

Sevgiyle kalın....

merhaba güzel deniz ve annesi
anneliğine hayran kaldım ama bunun için yazmıyorum buraya ablacım. ben senin gibi annelerle kızlarını kavusturuyorum basvuru alıyoruz dosyası ıncelemesı derken neredeyse 2 yıl suruyo sonra yavrular annelerının oluyo ama kımse senın kadar ısteklı olmuyo hep bı tereddut var ya benı sevmezse ya ıyı bı aıleden gelmıyosa yazamayacagım kadar cokk.... bazısı evrak tamamlamaz bazısı bebek begenmez bazısı ıllede 0 yas dıye tutturur. yok ama işte olmuyo insan doguracagı cocugun kasına gozune karar veremıyorkı ne bu secıcılık asla kımseyı kırmak kucumsemek ıcın soylemıyorum ama cogu aıle sızın kadar acık degıl. bence dusuncelerını buraya yazdıklarını harfı harfıne mını brosur yaptırmalısın. yaptırkı herkese cesaret gelsın bebekle aıle yasamaya baslayınca hıcbıseyın konusmak kadar bvasıt olmadıgını anlasınlar.. saatlerdır senı ve denızı okuyorum 100. sayfadayım sonuna kadar yılmadan okurum ınsallahh. sen baskalarına umut ol ınsallah ben bılgılendırırım elımden geldıgınce. bu arada dun gece gordum senı ve denızın hkayesını dunden berı dualarımdasın ız guzel anne kız... takıpcınız olacagım ınsallah
duygularımı yazamadım corba gıbı oldu sen anlarsın benı ablacım. dusunen herkese yardım için acıgım . bde denızı o kadar merak edıyorumkıııı anlatamam

iyi akşamlar böcekseverler.............cevap yazmak ne mümkün...sadece selam.....deniz babasıyla parka indi...ben de onların yanına gidiyorum.baaaaayyyy....

Allahım her isteyene versin bu mutluluğu.......

Deniz annem bir az maceralarınızdan yazsan. Hadi plan kur, bize de zaman ayır. Zilliden, dillerinden bir az yaz. Özledim ama.
merhaba sumeyye sanda dua edıcem rabbım bebsını saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah iki buçuk aylık galiba allah saglık versın ıkınızede

merhaba sumeyye sanda dua edıcem rabbım bebsını saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah iki buçuk aylık galiba allah saglık versın ıkınızede

Merhaba canım. Amin. Duyarlılığın için çok teşekkür ederim. Daha 2 aylık, yolun başı. Rabbim sağ salim doğurmayı da nasip etsin, hiç kimseyi çocuk hasretiyle yalnız bırakmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…