- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
- #1.901
benden de kocaman bir MERHABA!Merhaba denizin annesi :)
Siz ne kadar iyi yürekli ne kadar tatlı insanlarsınız. Hikayenizi ağlaya ağlaya okudum ne mutlu size ne mutlu. ALLAH ayırmasın sizi güzel yüreğinize sağlık:))
iyi akşamlar böcekseverler....denşzle babası parktayken azar azar yazmaya çalışayım
cevap vermene ne kadar sevindim bi bilsen ablacımselam gizem
yazılarından çoklu alıntı yapayım dedim ilk bAŞTA baktım vakit alacak.çok kısa tutuyorum...vakitten dolayı özür...yoksa çok yazmak isterim.
seni kocamaaaan sarıyorum...çocukları çok sevdiğin belli,mesleğinden....Güzel Allahım gönlüne göre verdsin
sümeyyeye bulunduğun dileğe ben de katılıyorum.onun ikizleri oacağına göre bence pabucu giyecek pek vaktı olmayacak....heh heeee.
sevgiyle kal.....
diğer yazmak istediğim böcekseverlerimden özür.....evlat edinenler topiğine bir bakmak istiyorum...
mrb ablacım tesadüf eseri buldum konuyu okudum hem okudum hemde ağladım bende çok istiyorum bi bebeğimin olmasını 4 yıllık evliyiz daha hiç tedavi görmedim asılama veya tüp bebek gibi 23 yasındayım
., gizem değilmiydin?? nikini değiştirmişsin sanırım..yazmak isterim elbette...ama tahmin edersin ki çocuklar ne kadar ilgi nekadar zaman ne kadar özveri istiyor.....dualarımız şimdiye değin kabul oldu,şükür.deniz le çok mutluyum.mutluyuz.inşallah daim olur mutluluğumuz.amincevap vermene ne kadar sevindim bi bilsen ablacım
bana yazmayacak dıyodum ama topıkte hep takıpteydım tesekkur ederım guzel cevabın için denizi yaz bol bol onu okuyalım hep allah mutlu etsın sizi kocaman öpüyorum denizi senide ablacım
ablacım vakit kaybetmek istemiyorum bende esimde ama gittiğin doktorum sadece bende polikistik over olduğumu söyledi ve kilo vermem gerekiyomus ancak bu sekilde hamile kalabilirsin dedi bende 78 kilodan 63 kiloya düstüm ama hala bi gelisme yok çevre beni çok etkiliyo sürekli memlekete gittiğimde daha yokmu bişey sizde amma yavas cıktınız sizden sonra evlenenler çoktan bebek sahibi oldu gibi kelimeler benm moralimi çok bozuyo artk bebek olan yerlere gitmek istemiyo ve hamile olduğunu duyduğum kişilerede hayırlı olsun demek içimden gelmiyo pisikolojim çok bozuldu bu konuda çok hassaslastımmerhaba sedacım...daha ne tazesin...dilerim yorulmadan kavuşursun yavruna.yalnız unutma..emek olmadan yemek olmuyor...bir yerlerden başlamalısın...vakit kaybetme....evlat çok tatlı....sevgi ile.
evet gizem değiştirdim bu nik daha bi sevimli sanki beni anlatıyo şapşik gizem., gizem değilmiydin?? nikini değiştirmişsin sanırım..yazmak isterim elbette...ama tahmin edersin ki çocuklar ne kadar ilgi nekadar zaman ne kadar özveri istiyor.....dualarımız şimdiye değin kabul oldu,şükür.deniz le çok mutluyum.mutluyuz.inşallah daim olur mutluluğumuz.amin
ilk fırsatta yazıyoruuuum.yazdığım saate bak :)
Ve aleykümselam...sadece selam.......
Canim doktor yumurtlamani takip etti mi ?ablacım vakit kaybetmek istemiyorum bende esimde ama gittiğin doktorum sadece bende polikistik over olduğumu söyledi ve kilo vermem gerekiyomus ancak bu sekilde hamile kalabilirsin dedi bende 78 kilodan 63 kiloya düstüm ama hala bi gelisme yok çevre beni çok etkiliyo sürekli memlekete gittiğimde daha yokmu bişey sizde amma yavas cıktınız sizden sonra evlenenler çoktan bebek sahibi oldu gibi kelimeler benm moralimi çok bozuyo artk bebek olan yerlere gitmek istemiyo ve hamile olduğunu duyduğum kişilerede hayırlı olsun demek içimden gelmiyo pisikolojim çok bozuldu bu konuda çok hassaslastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?