Sümüklüböceğin hikayesi

Merhaba denizin annesi :)
Siz ne kadar iyi yürekli ne kadar tatlı insanlarsınız. Hikayenizi ağlaya ağlaya okudum ne mutlu size ne mutlu. ALLAH ayırmasın sizi güzel yüreğinize sağlık:))
benden de kocaman bir MERHABA!

güzel dileklerinize çok teşekkür ederim okyanus....sonsuz kere amin diyorum....sevgi ile kalın...

sümeyyecim....

inan aklımın bir köşesinde idin.sağlığın,sağlığınız....demek ikişzlerimiz olacak....ne mutlu....Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....hayırla,,,hayırlısı ile...duacınım

selam gizem

yazılarından çoklu alıntı yapayım dedim ilk bAŞTA baktım vakit alacak.çok kısa tutuyorum...vakitten dolayı özür...yoksa çok yazmak isterim.

seni kocamaaaan sarıyorum...çocukları çok sevdiğin belli,mesleğinden....Güzel Allahım gönlüne göre verdsin

sümeyyeye bulunduğun dileğe ben de katılıyorum.onun ikizleri oacağına göre bence pabucu giyecek pek vaktı olmayacak....heh heeee.

sevgiyle kal.....

diğer yazmak istediğim böcekseverlerimden özür.....evlat edinenler topiğine bir bakmak istiyorum...

özelm Ahmet.....

özlemcim...kayıbın için üzüldüğümü bilmeni isterim...inşallah bi dahaya.... sağlıkla....

iyi akşamlar böcekseverler....denşzle babası parktayken azar azar yazmaya çalışayım
cevap vermene ne kadar sevindim bi bilsen ablacım
bana yazmayacak dıyodum ama topıkte hep takıpteydım tesekkur ederım guzel cevabın için denizi yaz bol bol onu okuyalım hep allah mutlu etsın sizi kocaman öpüyorum denizi senide ablacım

mrb ablacım tesadüf eseri buldum konuyu okudum hem okudum hemde ağladım bende çok istiyorum bi bebeğimin olmasını 4 yıllık evliyiz daha hiç tedavi görmedim asılama veya tüp bebek gibi 23 yasındayım

nasuh mahrukinin ''kendi everestinize tırmanın'' adlı kitabını okuyorum....bir fotoğraf var.sanırım iki insan.şimdi dönüp bakmak istemiyorum.vakit kaybı.iki dağcı....dağa varmak için yürüyüşteler...dağ çoook yüksek.fotoğrafı çeken mükemmel yakalamış aa nı bana göre.iki dağcı yeryüzünde,karada...dağ yüksekte gökyüzünün dibinde.dağ ile dağcıların arasında (sis inmiş.(yüksekliğinin yarısı sis..sis dalgası.

)
yazar diyor ki insan başarmak istediği amaçta daha gayretli olur.çok yorulur ama bu yorgunluk çok tatlıdır.onu azimli yapar...gitmek istediği noktada karşısına çıkan engelleri seve seve aşmaya çalışır.

deniz uyanmadan tamamlasaydım)

gerçekten de tedavilerim çok zorlu süreçlerdi.kendiniz yoktunuz o yolda.sadece ulaşmak istediğiniz amacınız vardı.o amaç ne güçlü kılıyordu insanı..beni.

resme bakımca ne gördüm.galiba o dağ benim hedefimdi.yıllarca sahip olmaya çalıştığım çocuğumdu.deniz oradaydı..
anne olabilmek olmaya çalışmak çok çetin bir yol...benim yolum böyle idi ...ne zaman tamam şimdi dedim bir kapı aralandığında.....hep bir engel...sil baştan oldu.bir çember düşünün.ya da çizin bir kağıda.kendinize start verebileceğiniz bir nokta belirleyin.yola çıkın.dönüşüm hep o belirlediğiniz nokta oldu.dön dolaş aynı yerdesin.
dolap beygiri ,,,desem burada uyarmı??

uymasa da yazdım....diyeceğim;deniz beni çekti aldı bu gözü kör turlamalardan...belki ölecektim bu yolda....hikayemi başından okuyanlar anımsayabilir sağlık sorunlarımı....
sorunlarım diyorum..içimdeki ben onlara şimdi gülüyor yarım dudak gülümsemesi ile..bir de hıh yapıyor sessizce..burnunuzdan çıkan havanın sesini duyuyorsunuz..şimdi (denizden sonra)anlıyorum ki hayatımda şer görünenler gerçekte hakkımda hayırlı olan imiş.hayırlı görünen ise şer imiş.

deniz beni kurtardı....

Son düzenleme:
mrb ablacım tesadüf eseri buldum konuyu okudum hem okudum hemde ağladım bende çok istiyorum bi bebeğimin olmasını 4 yıllık evliyiz daha hiç tedavi görmedim asılama veya tüp bebek gibi 23 yasındayım

merhaba sedacım...daha ne tazesin...dilerim yorulmadan kavuşursun yavruna.yalnız unutma..emek olmadan yemek olmuyor...bir yerlerden başlamalısın...vakit kaybetme....evlat çok tatlı....sevgi ile.

., gizem değilmiydin?? nikini değiştirmişsin sanırım..yazmak isterim elbette...ama tahmin edersin ki çocuklar ne kadar ilgi nekadar zaman ne kadar özveri istiyor.....dualarımız şimdiye değin kabul oldu,şükür.deniz le çok mutluyum.mutluyuz.inşallah daim olur mutluluğumuz.amin

ilk fırsatta yazıyoruuuum.yazdığım saate bak :)

merhaba sedacım...daha ne tazesin...dilerim yorulmadan kavuşursun yavruna.yalnız unutma..emek olmadan yemek olmuyor...bir yerlerden başlamalısın...vakit kaybetme....evlat çok tatlı....sevgi ile.
ablacım vakit kaybetmek istemiyorum bende esimde ama gittiğin doktorum sadece bende polikistik over olduğumu söyledi ve kilo vermem gerekiyomus ancak bu sekilde hamile kalabilirsin dedi bende 78 kilodan 63 kiloya düstüm ama hala bi gelisme yok çevre beni çok etkiliyo sürekli memlekete gittiğimde daha yokmu bişey sizde amma yavas cıktınız sizden sonra evlenenler çoktan bebek sahibi oldu gibi kelimeler benm moralimi çok bozuyo artk bebek olan yerlere gitmek istemiyo ve hamile olduğunu duyduğum kişilerede hayırlı olsun demek içimden gelmiyo pisikolojim çok bozuldu bu konuda çok hassaslastım

evet gizem değiştirdim bu nik daha bi sevimli sanki beni anlatıyo şapşik gizem denizi ve seni görmeden çok sevdim seni çok yoruyor ama olsun o iyi olsunda yorgunluk geçici zaten sen mükemmel bi anne olmuşsun anneliğin doğurmakla olamayacağını kanıtlayan en güzel anne dilerim hayat boyu mutlu olursunuz. bu arada ablacım ona bu durumu bahsedecekmisin öğrenmesini istiyormusun?
hem konu yürüsün hem sohbet devam etsin

Canim doktor yumurtlamani takip etti mi ?
Düzenli olarak yumurtluyor musun ?
Pko luydum bende ama kilo problemim yoktu tuylenme problemin vardi
Evlendikten sonra 1.5 sene çocuk istemedim
Ben doğum kontrol hapiyla korundum
Hem pko duzelsin diye
Sonra korunmaya biraktiktan 2 sonra hamile kaldim
İyiki kullanmisim yoksa istediğim zaman olmazdi sanirim
İnşallah sende en yakin zamanda hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…