- Konu Sahibi Meneksecik
-
Uzun bakti, sorular sordum cevapladi yada olup olamiyacagi konusunda yorumlar yapti.
Gelecekle ilgili soykedikleri de cikarsa bu hatunu ne yapip edip bulur yuzyuze gorusurum ben! Cok israr ettim simdi ama kabul etmedi, rahatsizliklari varmis oyle dedi benimle para isini halleden kizcagiz. 75 tl aldi... Biraz pahali geldi bana ilk basta ama, degdi verdigim paraya, ona buna veriyorum dedim 30-40-50 bisey cikmiyor, deniyeyim dedim.
Arkadasim arada olmasaydi ve soyledikleri cikti demeseydi vermezdim tabiki.. 
ismi ne?nerden bakıyo bu kadın?
75 lira fal için çok paraben üsküdarda birini duydum herşeyi biliyormuş kahve falında, 25 liraymış ona gitmeyi planlıyorum bakalım
Ozelden yazayim sana, telefon da bakiyor. 5 dk da mesaj atabilirsin uyarisindan mesaj atamiyorum, surenin dolmasini bekliyorum canim, kusura bakma!
Tamam canim, yaz bana da detaylari ama, bu kadin gercekten benim simdiki halimi cok iyi yorumladi. Gelecekle ilgili soyledikleri cikarsa yazarim sana...
peki canım yazarım. yalnız çoğu falcı şimdiyi ve geçmişi iyi tutturabiliyor ama önemli olan gelecektekileri tutturmaları. sana dediklerinden en yakın gelecek ne zaman canım? kadıköyde bakan birini duydum bir de ,geleceği fln iyi biliyormuş,sanırım 50 lira alıyormuş. bu aralar tam fallık durumdayım valla :26:
Ben de senin gibiydim. Bide yorulmustum bu atan, tutan falcılardan inanki!  arkadasimi da uzun zaman oldu gormemistim, is guc iste! Bana ugradi bir aksam, konu konuyu acinca bahsetti o da. Uzun zamandir varmis numarasi onda, bir arayamamis. Aradim cekine cekine dedi, yorumlari cok iyiydi, gelecekle ilgili de soyledikleri cikinca kaydetmis numarasini, e-maini bile almis olurda kaybolur falan diye! . Gelecegi bana da bilirse yazarim arkadasim sana, haber veririm...
Kızlar!!!!! Bu mesaj kutusu 5 dk sure veriyor her mesaj ettiktan sonra, sure dolmadan yeni mesaj atamiyorum. Bana arkadas istedi yollarsaniz en azindan profilinizden cevap yazabilirim. Beklemek zorunda kalmazsiniz, bide gozden kacirmisim bi arkadasi unutmusm cevap yazmayi, üzüldüm sanki cevap vermemis gibi oldum... Askadas istegimi kabul eder, yada istek yollarsaniz daha kolay cevap verebilirim diye dusundum[... 
Ben de senin gibiydim. Bide yorulmustum bu atan, tutan falcılardan inanki!  arkadasimi da uzun zaman oldu gormemistim, is guc iste! Bana ugradi bir aksam, konu konuyu acinca bahsetti o da. Uzun zamandir varmis numarasi onda, bir arayamamis. Aradim cekine cekine dedi, yorumlari cok iyiydi, gelecekle ilgili de soyledikleri cikinca kaydetmis numarasini, e-maini bile almis olurda kaybolur falan diye! . Gelecegi bana da bilirse yazarim arkadasim sana, haber veririm...
Kızlar!!!!! Bu mesaj kutusu 5 dk sure veriyor her mesaj ettiktan sonra, sure dolmadan yeni mesaj atamiyorum. Bana arkadas istedi yollarsaniz en azindan profilinizden cevap yazabilirim. Beklemek zorunda kalmazsiniz, bide gozden kacirmisim bi arkadasi unutmusm cevap yazmayi, üzüldüm sanki cevap vermemis gibi oldum... Askadas istegimi kabul eder, yada istek yollarsaniz daha kolay cevap verebilirim diye dusundum[... 
bayan numarayı yollamana musade ettımı canım?
bayan numarayı yollamana musade ettımı canım?
Falcinin bilgilerini bana da iletebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?