Süper bir Falcı buldum Kizlarrrr

numarasını alabılır mıyım?

Kizlarrrrr, geldi email.... Artik araniz da halledersiniz... Gulbaharsultann@hotmail.com

Memleketten dondukten sonra bakabilirim demis... Haberiniz olsun. Siz emaillerinizi bu adresten yollayin... Ben bana soyledikleri gelecekle ilgili cikarsa yada cikmazsa yazicam bu sayfa ya....

Hadi kolay gelsin.... 

Kizlar, yazayim buraya da sizi bilgilendireyim dedim. Arkadasim aramis bu hanimi, senin ayrildigin cocuk seni arayacak demis.

Aramis gercekten de 3 gun sonra.

O kadar inatcidirki olse aramz dedim gulbahar hanima da dedi .Arayacak demis. Arayinca bu bile cok sasirmis.

Yorumlari cok iyiydi dedi.

Baktiran olursa buraya yazsin durumu da, bizler de bilelim. Ozelliklede gelecekle ilgili yorumlari cok onemli.

Gelecekle ilgili bir cok sey soylemis arkadasima da, bekliyor o da ama, cok begenmis oyle dedi... Bilginize sunulur...

takipte kalmak lazım

Ben mail ile sordum ama geri dönüş olmadı, bilgilerini bana da iletirsen sevinirim.

Canim gun de cok kisiye bakmiyormus, arayan tum arkadaslarim yorumlardann cok memnun, bana soyledigi sure yaklasiyor. İyi cikarsa gelecek yorumu yazicam. Ben baktirmistim, beni bile aradigim gunden bir kac gun sonrasina yazdi. Taniyodu ustelik, bir donse su memleketinden, bakcak herhalde......

Merhaba; sizin cok iyidir diyeceğiniz onereceginiz bir falci var mi acaba tecrubelerinize dayanarak sizden oneri almak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…