- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi Meneksecik
-
Canimm bu kadin kimsenin bilmedigi bir tek benim bildigim bir durumumun yorumunu yapti bana.
Bu isim soy isim ve adresten bilinecek bir sey degil... .
İnternette simdi bilgisayar ip den bile bu soyledigin bilgilere ulasilabiliyor. Mesaj bile atmamak lazim bu durum da... .
Kadin bana bir de guven verdi yorumlarindan, yalan soylemedi, atmasyon yorum hic yapmadi. Cok sasirdim bu yuzden gercekten! Gelecekle ilgili soyledikleri cikarsa zaten bu kadin cokkkk iyi derim. Atan, tutan falci o kadar cokki ortalikta, bana bu kadin yorumlariyla kendini ispatladi. Bir tek gelecekle ilgili soylediklerini bekliyorum... Gelecekle ilgili cok az falci tanidim dedigi cikan...
Kizlar, inanin ben de bekliyorum. Mesaj attim, mesajim iletilmedi bile henuz, tel kapali. Cevap gelir gelmez yazicam hemen, aklimdasiniz da, benim de elim kolum bagli bu durumda... Mesajima cevap gelir gelmez hemen yazicam..
Meneksecik, gelecek ile ilgili soylediginin zamani yakin mi cok merak ettim... bir de bana hala istek gondermedin...
bana da atarmısın telini
yanı şimdi bişeyler yazmak ısterdım ama sonu hep banlanmakla bıtıyo o yuzden yazmıycam ama sunu soylıyım fal baktıran baktırmak ısteyen ınsanları rahat bırakın lutfen ya sızde başkalarıda evet gunah evet yanlış bısey ama bızde bılıyoruz neyın ne oldugunu sız yada baskaları ıkı gunun bırıne fal topıgıne gelıp işte yaptıgınız ne kadar yanlış ne kadar günah şöyle böyle tamam evet oyle ama kımseden akıl ıstemıyoruz akıl ıstesek zaten bdv ye konu acarız sadece sızede soylemıyorum bunu ıkı gunun bırıne fal topıklerıne gelıp bunları yazıp kınayanlara sozum lutfen vallla yeter artık ya
bir zamanlar deli gibi fal baktiran biri olarak yazdiklariniza bayildim. pek bir kotu depresyondaydim ve fallar insana umut verdigi icin sahane. ayni seyi arkadasimiz, dostumuz yaptiginda etkilenmiyoruz. ama hic tanimadigimzi biri her sey guzel olacak dediginde degme keyfime....bu baglamda falcilar aslinda psikologlarimiz ya da onlardan bin kat iyiler. velhasil bu isin sakatligi sonu yok :))
bu telefonda bakan kadini duymustum, ayni kisi mi bilemiyorum. ben yuzyuze olanlari sohbeti o enerjiyi sevdigimden denememistim. benim bhasettigim kadin dogum tarihini de soruyordu. net bilmeyenlerinkine bakmiyordu.
taksimde kadinlar kahvesinin karsisindaki hani 3 katli olan coffedeki dilek abla, ben yillarca ona gittim. ucuz ve sahanedir.
Kizlarrrr, burdan takip edin olurmu durumu, ozelden mesaj yazmak icin saatlarimi verir oldum. Bir mesajdan sonra 5 dk bekleme suresi cok zorlastiriyor cevap verme isimi? Profilden de atilmiyor mesaj cok denedim olmadi. Bu sayfadan takip ederseniz durmu cok sevinirim...[/QUOT
numarayı alan arkadaşlar varsa iletebilir mi acaba ?
Bu bayanın söylediği ve çıkan şeyler var mı acaba?
75 lira fal için çok paraben üsküdarda birini duydum herşeyi biliyormuş kahve falında, 25 liraymış ona gitmeyi planlıyorum bakalım
kimmiş peki nerdeymiş bu üsküdardaki :))))
canım arkadaş gitmişti anlatmıştı bana, bu hafta aklıma gelmedi bilgileri sormak. yani daha gitmedim de. bu aralar ayrıntıları öğrenip sana aktarırım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?