Süper bir Falcı buldum Kizlarrrr

evet ya artık şu falcının bılgılerınız bızde alsak

numarasını bana da gönderirmisin bilgilerini özelden :))

Kizlar, inanin ben de bekliyorum. Mesaj attim, mesajim iletilmedi bile henuz, tel kapali. Cevap gelir gelmez yazicam hemen, aklimdasiniz da, benim de elim kolum bagli bu durumda... Mesajima cevap gelir gelmez hemen yazicam..

Kizlar, inanin ben de bekliyorum. Mesaj attim, mesajim iletilmedi bile henuz, tel kapali. Cevap gelir gelmez yazicam hemen, aklimdasiniz da, benim de elim kolum bagli bu durumda... Mesajima cevap gelir gelmez hemen yazicam..

Meneksecik, gelecek ile ilgili soylediginin zamani yakin mi cok merak ettim... bir de bana hala istek gondermedin...

Meneksecik, gelecek ile ilgili soylediginin zamani yakin mi cok merak ettim... bir de bana hala istek gondermedin...

Canim sen arkadas listemde gozukuyorsun. Yakin bir tarih soyledi, ocak sonu gibi olacak dedi, bekliyorum. Diger sorularim icin de zaman verdi... En yakini bu ocak sonu olannn... Bakalımmmmm....

bir zamanlar deli gibi fal baktiran biri olarak yazdiklariniza bayildim. pek bir kotu depresyondaydim ve fallar insana umut verdigi icin sahane. ayni seyi arkadasimiz, dostumuz yaptiginda etkilenmiyoruz. ama hic tanimadigimzi biri her sey guzel olacak dediginde degme keyfime....bu baglamda falcilar aslinda psikologlarimiz ya da onlardan bin kat iyiler. velhasil bu isin sakatligi sonu yok :))

bu telefonda bakan kadini duymustum, ayni kisi mi bilemiyorum. ben yuzyuze olanlari sohbeti o enerjiyi sevdigimden denememistim. benim bhasettigim kadin dogum tarihini de soruyordu. net bilmeyenlerinkine bakmiyordu.

varmı pekı bıze onerebılecegınız syledıklerı cıkan bı falcı?:)

taksimde kadinlar kahvesinin karsisindaki hani 3 katli olan coffedeki dilek abla, ben yillarca ona gittim. ucuz ve sahanedir.

arkadaşlar benimde bildiğim biri var.bende baktırdım adam müthiş.bu adam da resmen içini okuyor.bu adam aslında falcı değil.adam esnaf.ama adamın çok kuvvetli hisleri var.telefonda baktırdım.bir çok falcıya gittim tarot kahve falı.bu adam neye baktığını bilmiyorum anlatıyor uzun uzun geleceği kesin sadece allah bilir.bundan kimsenin şüphesi olmasın.bu adamda sana gelecek le ilgili şeyler diyor özelliklede büyü ve sihir bozma konusunda tam bir uzman.tavsiye ederim arkadaşlar ücret konusunuda size bırakıyor

Kizlarrrr, burdan takip edin olurmu durumu, ozelden mesaj yazmak icin saatlarimi verir oldum. Bir mesajdan sonra 5 dk bekleme suresi cok zorlastiriyor cevap verme isimi? Profilden de atilmiyor mesaj cok denedim olmadi. Bu sayfadan takip ederseniz durmu cok sevinirim...

Kizlarrrrr, haber geldi. Memlekete gitmis, 10 gun sonra donecekmis. Bana bir email adresi yollayacak yegeni, ben de buraya yazacagim. Ordan isteyenlere tel nosunu gonderecek... E- mail gelir gelmez yazacagim burayaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…