Süper bir Falcı buldum Kizlarrrr

Su Uskudar ve Kadikoydeki falcilarin bilgilerini alabilir miyim? Ozelden iletebilirseniz sevinirim. Meneksecik bana henuz donus yapmadin bekliyorum...

Son düzenleme:

Canım heyecanını anlıyorum,son derecede samimisin,herkese bu konuda faydan olsun istiyosun.Ancak bana yazdıkların itibariyle çok ilginç,olağandışı bir fal bakımı izlenimi vermedi.Belki ben bu konuda 10 yıllık hemen hemen elimin yetiştiği her falcıyı deneyen bir fal müşterisi olduğum için,beni çeken bir durumu olmadı yazdığın falcının.Ha 20-25tl deseydin deneme fiyatı derdim nede olsa özel fal kapsamına giriyor ama 75 tl üstelik ,bilemedim canım.Denemek isteyenlerin hevesini kırmak istemem ama gerçekten çok çok fazla tecrübeliyim bir fal müşterisi olarak,canım sende çok kendini kaptırma bence,sonrasında hayâl kırıklığı daha büyük oluyor çünkü.Adınıda merak ettim belkide gittiğim biridir,aslında burdan da yazsan olur canım òzelede gerek yok isim yazman için.En azından baktıran biri görürse fikrini yazar.

Ben de gelecekle ilgili goruslerini bekliyorum, ancak, kimsenin bilmedigi bir durumumu tahmin edince ben inandim bu kadinin yorumlarina... baska kimsenin bilmedigi bir durum, bir tek benim bildigim bir durumu anlatti bana. Cok sasirdim! Gelecekle ilgili yorumlarida cikarsa gercekten cok cok iyi derim. Haber veririm canim sana da.

Ben o kadar sasirdimki o gun, sormayi akil bile edemedim, numarani vereyimmi diye! Simdi izin verirse yazicam, ismini de buraya.. Mesaj attim bekliyorum, tam da yeni yil zamanina denk geldi....

Bu arada hepinize mutlu bir yıl diliyorummmmmmmmmm.....

Hesaba para yatırırken sizinle ilgili isim soy isim ve yaşadığınız yerin bilgisi ona ulaşıyor mu acaba ?

Bankaciya sormak lazim bu soruyu, benim bir arkadasim bir yerden krem aliyordu, para havalesi yapinca sadece yatan para gozukuyor diyordu. Bilenler yazarsa biz de ogrenmis oluruz... Benim bankaci arkadaslarim var, sorarim, ben cekinmedim isim soy ismimin gozukmesinden, cunku onlarda paranin yatacagi kisinin ismini soy ismini verdiler...  yasadigin yer gozukmez diye biliyorum, parayi nerden yatirirsan o sube ismi gozukur... Detaylari yine ogren istersen canim....

Mutlu yılllarrrrr....

bankamatıkten yatırırken ısım soy ısım verılıyo ama netten havale yaparken bılmıyorum...

Canım ben isim ve soy isminin görünmesinden çekinmen için söylememiştim. Şimdi benim bir arkadaşım sadece isim ve soy isminden internet üzerinden seninle ilgili her şeyi ev adresine kadar bulabiliyor. Sistem de o kadar çok açık var ki. O Falcı kadın isim ve soy ismini bildiği sürece hakkında maddi manevi her şeye rahatlıkla ulaşır. Gerisi onu yorumlamasına kalmış. Bence 75 lira gibi bir mevlayı böyle bir şey için heba etmemelisin .

mevla diil mebla ayrıca kımseyı ıllede baktırın dıe zorlamıyoruz

Canimm bu kadin kimsenin bilmedigi bir tek benim bildigim bir durumumun yorumunu yapti bana.

Bu isim soy isim ve adresten bilinecek bir sey degil... .

İnternette simdi bilgisayar ip den bile bu soyledigin bilgilere ulasilabiliyor. Mesaj bile atmamak lazim bu durum da... .

Kadin bana bir de guven verdi yorumlarindan, yalan soylemedi, atmasyon yorum hic yapmadi. Cok sasirdim bu yuzden gercekten! Gelecekle ilgili soyledikleri cikarsa zaten bu kadin cokkkk iyi derim. Atan, tutan falci o kadar cokki ortalikta, bana bu kadin yorumlariyla kendini ispatladi. Bir tek gelecekle ilgili soylediklerini bekliyorum... Gelecekle ilgili cok az falci tanidim dedigi cikan...

"4. Murat devri. Padisah tarafindan, mey (sarap),
afyon ve fal bakmak yasaklanmis. Istanbul'da bütün meyhaneler ve keshaneler "underground" takilmaya baslamis.

4. Murat bi gece, tebdil-i kiyafet Istanbul'a indiginde, karsiya geçmeye karar verip bi sandal kiralamis.
Sandalci müsterisinin sultan oldugunu bilmiyomus tabii. Bi ara, sandalin yanindan sarkan bi ipi çekmis.
Ipin ucunda bitesti!
Sultan, "Ne var o testinin içinde?" diye sormus.
Sandalci "Ne olacak, mey iste" diye gülerek müsterisine ikram etmis.
Her ne kadar yasaklamis olsa da, 4. Murat'in alkolle arasinin iyi oldugu bilinir. Ikrami kabul etmis ama yine de, "Mey yasak. Hünkarimiz görse kafani vurdurtur diye korkmuyo musun?" diye sormaktan da geri kalmamis.
Sandalci da haliyle, "Yahu hünkar ner'den görecek bizi denizin ortasinda" demis.
Aradan biraz zaman geçmis.
Sandalci bu kez de, teknenin tahtalarindan birini kaldirip aradan afyon çikarmis ve nargilesine atarak körüklemeye baslamis.
Gönlü zengin adam, hemen müsterisine de ikram etmis. Sultan yine kabul etmis ama yasagi gene hatirlatmis.
Sandalci ayni sekilde, "Kim görecek ki bizi denizin ortasinda" demis.
Biraz daha vakit geçmis. Bizim sandalci cebinden fal taslarini çikarmis.
Hünkara, "Ver 5 akçe de falina bakayim" demis.
Fal 4. Murat'in en kizdigi seymis, ama "Hadi biraz daha sabredeyim" diye düsünüp, "Bak bari" demis.
Fal taslarini elinde çalkalayip atan sandalci, "Efendi, sorunu sor bakalim" demis.
4. Murat, "Hünkar su anda nerededir?" diye sormus. Sandalci taslara bakip "Hünkar su an denizdedir" demis. 4. Murat güya endiselenmis havalarina girip, "Sakin yakinimizda bi yerde olmasin" diye sormus sandalciya ve tekrar iyice bakmasini söylemis.
Sandalci taslara tekrar bakmis ve birden, 4. Murat'in ayaklarina kapanip, "Affet beni hünkarim" diye yalvarmaya baslamis. Kiyiya dönene kadar yalvarmaya devam etmis. Padisah dayanamayip, "Sana bi soru soracagim. Eger bilirsen seni affederim. Bilemezsen boynunu aninda vurduracagim" demis.
Sandalci sevinçle, "Padisahim çok yasa" demis ve merakla soruyu beklemeye baslamis.
4. Murat, sandalciya, "Dönüste Istanbul'a hangi kapidan giricegim?" diye sormus. Tabii sandalci hemen itiraz etmis, "Hünkarim, simdi ben hangi kapiyi söylesem, siz baska kapidan girersiniz. Affiniza siginarak, gireceginiz kapiyi bi kagida yazsam ve size versem; kapidan geçtikten sonra okusaniz olur mu?" demis. Hünkar basini "Olur" anlaminda sallayinca, sandalci tahminini yazip kagidi vermis. 4.Murat kagidi alir almaz, daha bakmadan, yanindaki fedaisine, "Hemen boynunu vur su kafirin" emrini vermis. Sonra da, "Surlara yeni bir kapi açila! Istanbul'a oradan giricegim" demis çevresindekilere.
Kapi 5-10 dakikada açilip, padisah ve erkani sehre girmis.
4. Murat bi ara, sandalcinin kagida hangi kapiyi yazdigini merak etmis. Kendinden çok eminmis, laf olsun diye cebindeki kagida bakmis. Ama okuyunca hayretler içinde kalmis.
Sandalci kagida sunlari yazmismis:
"Hünkarim, yeni kapiniz vatana millete hayirli ugurlu olsun" "

Buradaki Falcı sizce geleceği mi bildi ? Yoksa fazla zekiydi de Padişahın risk almak istemeyeceği için yeni bir kapı açtıracağını tahmin mi etti ?

Canim sen baktirmak zorunda degilsin.

Bu kadin benim kimsenin bilmedigi bir durumumu zekilikle, tahminle bulamaz diye dusunuyorum. 

Ayrica, insanlar atan, tutan falciyla, iyi yorum yapan falciyi cok iyi ayirt eder. Biz neler gorduk bu forum da, iyi falciyi karalamak icin ugrasanlar, kendinin reklamini yapanlar, baskalarina bir tek kotu yorum olsun diye fesatlik yapanlar.

Biz tecrube sahibiyiz, parayi bosuna heba etmeyiz... 

Son düzenleme:

yanı şimdi bişeyler yazmak ısterdım ama sonu hep banlanmakla bıtıyo o yuzden yazmıycam ama sunu soylıyım fal baktıran baktırmak ısteyen ınsanları rahat bırakın lutfen ya sızde başkalarıda evet gunah evet yanlış bısey ama bızde bılıyoruz neyın ne oldugunu sız yada baskaları ıkı gunun bırıne fal topıgıne gelıp işte yaptıgınız ne kadar yanlış ne kadar günah şöyle böyle tamam evet oyle ama kımseden akıl ıstemıyoruz akıl ıstesek zaten bdv ye konu acarız sadece sızede soylemıyorum bunu ıkı gunun bırıne fal topıklerıne gelıp bunları yazıp kınayanlara sozum lutfen vallla yeter artık ya

Sanada mutlu yıllar canım.İnşallah falcının söylediği güzellikleri yaşaman dileğiyle.....Çıkarsada burda bizimle paylaşırsın artık..İyi seneler.

Son düzenleme:
nergis
ne zamandı bu gelecekle ılgılı verdıgı tarıh?
bende suan fallık durumdayım ama senın gıbı bıktım sacma sapan soylenenlerden

meneksecik pardon ya nergis demisim :)
acemilik iste
msjda atamıyorum sana
bu ne sacma yer yaaaww

sana arkadaslık yolladım kabul edersen irtibat bilgilerini isticem falcinin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…