- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
var aslında taksi...
[/SIZE]565336]akşama görücez bakalım belkide ben abartıyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum...
Ben boşanmış ya da boşanmak üzere olan insanlara bilmem ne muamelesi yapan insanları hiç sevmiyorum kusura bakmayın da abartı gördüm yazdıklarınızda sırf kendinizi burada haklı çıkarmak için ne var bunda demesinler diye. Neden size kadın evli mi bekar mı diye sorsun ki yanlış anlaşılacağını bilir yok bakkala sende bekarsın bende demiş bilmem ne. Kocası ölmüş ya illa birine yazacak ya da kız boşanmak üzere ya saatli bomba hemen eşine yazacak dimi işte bu fikirler yüzünden insanlar boşanmaya korkuyorlar. Bakkal kendini kurtaramıyormuş da böyle bir şey olsa zaten evden çıkarırlar kimse böyle bir komşu istemez. Hastaymış eşinizde araba varmış götürmüş beklemiş ne var bunda hemen şüpheleniyorsunuz eşiniz bunu yapacak adamsa eşinize sorun hesabını. Benim annemde boşandı çok zorluklar çektik annem açık makyaj yapan bir kadındı bize kiraya ev vermiyorlardı düşünün, kadınlar istemiyordu özellikle neden kocalarını baştan çıkarır diye. Ama tek derdi çalışmak çocuklarına bakmaktı. Çok laf söz oldu ki annem işten eve evden işe giden bir bayandı çok güzeldi her kadının dikkatini çekiyordu. Oysa onun bizden başka derdi yoktu. Sırf bir adam asılıyor diye ki annem kovmuştur kendisini ki polisti kimi kime şikayet edeceksin karısı kapımıza dayandı annemi ayartmakla suçladı. Eşinize güveniyorsanız sorun etmeyin bir kerelik bir şey eşinizde sabah gidiyor akşam geliyor ne zaman görüşecekler.
Tam yazacaktım ki siz aynı şeyleri yazmışsınız. Ben anlamıyorum bu insanları ya boşanmış bayan, bekar bayan, evli bayan farkı yoktur, sadece güvenilmeyen eş vardır.
Aralarında kıvılcım olmasından korkuyorsanız bayandan huylanmayın konu sahibi eşinizden huylanın. Ya da bayan size güven vermiyorsa boşanmış olmasını öne sürmeyin, kaşı gözü oynuyor deyin ya da ne bileyim kötü bir tabir ama fingirdek deyin. Boşanmış olmasını vurgulayıp, insanları etiketlemeyin. Sizin gibi düşünen insanlar yüzünden boşanmaya cesaret edemeyip, kocasından yiyip yerinde oturmaya devam eden insanlar var.....
slm arkadaşlar içimi kemiren birşey var belki yanılıyorum bilmiyorum ama öyle hissediyorum..
şimdi benim eşim bir kurumda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz ve eşimle aynı yerde çalışan boşanmak üzere olan bir komşum var henüz 25 yaşında, yalnız yaşıyor arada bir annesi geliyor ben bu kızdan ve annesinden iyi şeyler hissetmiyorum aslında hiçbirşey olmadı ama içimi kemiriyor anlamadığım birşey, annesi de bekar eşi yıllar önce ölmüş.. benim dikkatimi çekmişti kızın annesi, bazen etraftaki erkeklere dikkatle bakıp bana soruyordu evlimi falan filan diye, biz küçük biryerde yaşıyoruz genelde herkes birbirini tanıyor.. yani bu sorular benim hoşuma gitmiyor açıkçası.. birde kızın annesi bir esnafa sürekli gidip sende bekarsın bende filan diyormuş adama yazıyormuş adamda rahatsız olmuş tabi onuda gitmiş bizim bir komşumuza anlatmış nasıl kurtulucam filan diye ben bunları duydum şaşırdım ne düşüncem bilemiyorum..
eşimde bazen yardımcı oluyor evlerinde birşeyi yapamadıklarında filan.. kızın annesi memlekete gitti 1 ay kadar oluyor.. kızda gece hastalanmış ateşlenmiş filan bende işe gelicem apartmanda birtek bizim arabamız var diğer bir komşumuz bunu dr a götürüver dediler bende eşime götürüver ne olucak dedim kızda ayakta duramayacak gibi değil gördüm sabah, neyse eşim götürdü şimdi onunla bekliyormuş dr girip çıksın diye ne bileyim ya sebebi yok ama içim içimi kemiriyor açıkçası belki ben abartıyorum bilemiyorum, böyle böyle aralarında bi kıvılcım olursa diye korkuyorum
bence içiniz rahat olsun, kız beni hastaneya götür bile dememiş ki başka bi komşunuz teklif etmiş..anlattığınız kadarıyla ben kız da bir art niyet göremedim şahsen..
bir de kusura bakmazsanız nacizhane bir fikrim var; ailemizi akrabalarımızı biz seçemiyoruz anlattıklarınıza göre kızın annesi biraz rahat biri ama bu kızın suçu değil ,lütfen kıza karşı tutumunuzda bunu unutmayın.
Aynen öyle ya sinir oluyorum artık annesi dul kızı boşanmak üzere ya herşeyi yapar bunlar tüm mahalleyi baştan çıkarır bakkala sarkmışmış da bilmem neymiş bu kulağına gelecek kadar herkes biliyorsa zaten kimse istemez. Kadın kadının kurdudur lafını boşuna söylemiyorlar eşine güvenmiyorsa desin bir daha böyle bir şey istemiyorum diye kadın beni götür dememiş ki komşu demiş götür diye ama yok boşanmak üzere ya ayartır filan daha boşanmadan başka erkek peşinde koşar bilmiyorum yani ben bu konuda çok hassasın bu şekilde yaftalamak hiç hoş değil. Kendi annemde boşanmış biri olduğu için ve çevreden dolayı çok zorluklar çektiğimiz için bu tarz yazılan şeylere ayrı bir tepki veriyorum elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?