- 8 Ocak 2019
- 4.579
- 12.096
- 208
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yapıyorum o hatayı ihtiyacım olmasa bile ihtiyaçmış gibi geliyor ama boşanmadan sonra oldu bende bişeyler almaya sardım.. sürekli alma isteği doğuyor maalesef ama bu ara durdurmaya çalışıyorum umarım başarılı olurum.. Allah yardımcınız olsun sizindeSon zamanlarda engel olamıyorum kendime. İnternet üzerinden sürekli gerekli gereksiz alışveriş yapıyorum. Tamam bundan sonra artık bir ihtiyacım kalmadı diyorum daha almayacağım diyorum bakıyorum hoşuma giden bir bluz, gömlek görüyorum kendimi kredi kartı numarasını girerken buluyorum. Abarttım artık durmalıyım dediğim zaman birkaç gün içinde yine aynı döngüye giriyorum. Aldığım birkaç kıyafet hiç istediğim gibi olmadı hatta. Karantina döneminde fazlasıyla kilo aldığım için. Bilmiyorum psikolojik bir durum sanırım, mutlu oluyorum yeni bir şeyler aldığımda. Nasıl atlatırım bilmiyorum. Şunu da deneyeyim bunu da deneyeyim diye diye dolduruyorum dolabı, yalnız belki sürekli kullandığım bir iki tanesidir. Dönem dönem oluyor gibi. Bu aralar durduramıyorum kendimi. Kredi kartı limitimi azaltmayı düşünüyorum. Ama ola ki acil bir ihtiyaç olursa diye ona da cesaret edemiyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda dönem dönem ? Nasıl çözüm buldunuz?
başladın ya bırakamazsın artık , ilk çeyrekte ben de böyleydimBu yorumunuzdan sonra gidip altın aldım bugün :) Çünkü 10 günde 1000 TL harcamışım (hep mutsuzluktan).
Hayatımda ilk defa altın aldığım için azcık rezil oldum. Bakkala gidip bir TL verip çikolata isteyen çocuk gibi kredi kartımı uzatıp, "bir altın alabilir miyim" dedim.Adam iki saat, çeyrek mi grammı, eski mi yeni mi. Offf ne çok ayrıntısı varmış.
Ama varya, felaket ufkum açıldı. Şuan bir heves geldi :) ip bileklik takardım, şimdi gözüm altın künyelerde. Çok teşekkür ediyorum :)ooo hayırlı yatırımlar olsunama cidden fırında bile soruyolar normal mi kepekli mi çavdarlı mı diye hahaha
kafası dalgın herhalde diye düşünmüşlerdir inş
başladın ya bırakamazsın artık , ilk çeyrekte ben de böyleydimşimdi dişimle isırıp ayarını söylüyorum diŕekt
müptelasi olacaksın güven bana
işte bu....aramiza hoşgeldin eski müsrif yeniAma varya, felaket ufkum açıldı. Şuan bir heves geldi :) ip bileklik takardım, şimdi gözüm altın künyelerde. Çok teşekkür ediyorum :)
güvenilir kuyumcudan al,iyi sakla, tercihen kasa kirala, ve ne olursa olsun bozdurma...merak etme herşey çok güzel olacakBirde çok iyi hssettiriyormuş onu anladım. Yani çok değil ama üzerine koydukça kenarda beni bekleyen bir para olması çok hoş bir duygu. Hadi inşallah, kandırılmayım da.
he unutmuşum bir de kimseye bahsetme, kenarda altınım var dersen başı sıkışan sana gelir, borç ister genelde de ödemez...yazısız kanundurgüvenilir kuyumcudan al,iyi sakla, tercihen kasa kirala, ve ne olursa olsun bozdurma...merak etme herşey çok güzel olacak![]()
Tamamdır üstadgüvenilir kuyumcudan al,iyi sakla, tercihen kasa kirala, ve ne olursa olsun bozdurma...merak etme herşey çok güzel olacak![]()
bacım nerde giyceksin pandemi almış başını gidiyor, ne mekana gidilir ne kalabaliga girilir, benim de alasım var da böyle diyip almıyorum şu araBen normalde pinti bi insanımdır gereksiz bir çöp bile almam kolay kolay, ama geçen bi elbise aldım, sonra hızımı alamadım 3 tane daha aldım başka yerden sonra bakmak gezinmek alışkanlık oldu kapıldım o girdaba yine almışım şimdi bakam nolecek, çöksün şu sitelerde kurtulak
aynı benim gençliğimsin ya, 20 yıl oldu hala aklima geldikçe hirslanırim ne salakmışım diye, şimdi kucuk bir servetti olsaydı, cıkarip atmıstım adamin önüne çil cil bebeklerimiTamamdır üstad
İşin kötü yanı şu ki, düğünden sonra bilezik falan ne varsa aynı gün çıkarıp eşime vermiştim, ay ben asla takmam böyle şeyler diyip. Çünkü gerçekten değerini bilmiyordum bana 100-200 lira gibi gelmişti. Keşke azcık ayırsaydım dedim. Off
Sorma birini giyebildim geçen o da markete gittiydikbacım nerde giyceksin pandemi almış başını gidiyor, ne mekana gidilir ne kalabaliga girilir, benim de alasım var da böyle diyip almıyorum şu arabi de o siteler çokse , textil sektörü komple batsa bile bizim gibi hatunlar 15 yil kombinsiz kalmaz, dolaplarrrrr dolusu textil gün yuzü gormedi şu ulkede be, ooof of
aynı benim gençliğimsin ya, 20 yıl oldu hala aklima geldikçe hirslanırim ne salakmışım diye, şimdi kucuk bir servetti olsaydı, cıkarip atmıstım adamin önüne çil cil bebeklerimidur yine aklima geldi gideyim bi daha darlıyım
en son mehir diye bişey varmış ben de istiyorum demiştım,, aldigim cevabı burda yazmiyim ama yememişti tabii
Açıkçası kredi olayına sıcak bakmıyorum fazlasıyla faiz ödemesi oluyor girmek istemiyorum hiç ona. Genelde bir borca girmezsen para biriktiremezsin diyorlar ama ben çalışmaya başladığımdan beri fazla olmasa da biriktirdim uzun süre. Adımlar atmaya başlıyorum yavaş yavaş. Bahsettiğim gibi limitimi düşürdüm, daha da düşürmeyi planlıyorum. Onun dışında, kargolarım geldikten sonra uygulamaları sileceğim. Bugün bile favorilerime ürün ekledimBide evde koyacak yer yok her ay ayırıp poşet poşet veriyorum ama yenilerini koyuyorum yerine. Annemin babamın abimin dolaplarına koyuyorum artık evde herkes kızıyor bana, haklı olarak. Benimde yolda şuan 4 kargom var, 1 i işyerine gelecek geri kalanlar magazayamagazadakilerle artık iyice içli dışlı olduk. Evet kurtulalım gerçekten, bi ara ev alıp krediye girsem mecburen öderim diye düşündüm ama oda çözüm olurmu bilmiyorum