- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken yapıyor.
Tuhaflar yaa. Bütün sorunlarını balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar. Bütün mahalle duyuyor. Kişilik bozukluğu mu, dikkatsizlik mı emin olamıyorum. Aşağıya atsam kabalık etmiş mi olurum diye düşünüyorum. Kapıma gelip kavga çıkarmasın. Daha yeni taşındılar tanımıyorum doğru dürüst.Camasir dusürmesiyle özel hayatinin baglantisini kuramadim ne alaka? Ayrica cok düsürüyosa asagi at gitsin ordan alsin.
Kendimi ifade edemiyorum. Tuhaf bir çift. Yaptıkları da tuhaf bence. Dikkatsizlik bir olur iki olur. 15 kez olmaz. Daha 3 ay oldu taşınalı.Garip degil. Sizin bunu sormaniz daha garip
Belki ellerinde bir problem vardir,tutamiyordur. Balkonunuza dusen seyler abuksubuk seyler olsa tamam diyecegim de.Kendimi ifade edemiyorum. Tuhaf bir çift. Yaptıkları da tuhaf bence. Dikkatsizlik bir olur iki olur. 15 kez olmaz. Daha 3 ay oldu taşınalı.
Düşürüyor mu atıyor mu sordun mu hiç çok düşüyor diyeMandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken yapıyor.
Yapacagın tek sey balkonuna kalın balkon perdelerinden tak anca öyle kurtarabilirsinMandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken ya
Tuhaflar yaa. Bütün sorunlarını balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar. Bütün mahalle duyuyor. Kişilik bozukluğu mu, dikkatsizlik mı emin olamıyorum. Aşağıya atsam kabalık etmiş mi olurum diye düşünüyorum. Kapıma gelip kavga çıkarmasın. Daha yeni taşındılar tanımıyorum doğru dürüst.
Ben de en üst kattayım bazen mandal benfe düşürüyorum ama balkona düşmüyor direk bahçeyeÜst komşum devamlı bizim balkona birşeyler düşürüyor. Ben de merdiven demirlerine asiyorum ordan alıyor. Ama bu bir kez olur iki kez olur. Nerdeyse 15 defa aynı şey oldu. Üsttekiler boşanma aşamasına gelen, sorunlarına istemeden kulak misafiri olduğum evli çocuklu bir çift.
Bu durum sizce de garip değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?