- Konu Sahibi Tuannasena
-
Valla benim üstteki mandal corap falan dusürüyo bazen.hic tanimiyorum da gelip de istemiyo bende asagi yada cöpe atiyorum benmi gotürcem ayagina bideMandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken ya
Tuhaflar yaa. Bütün sorunlarını balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar. Bütün mahalle duyuyor. Kişilik bozukluğu mu, dikkatsizlik mı emin olamıyorum. Aşağıya atsam kabalık etmiş mi olurum diye düşünüyorum. Kapıma gelip kavga çıkarmasın. Daha yeni taşındılar tanımıyorum doğru dürüst.
Ne var bunda anlamadim. Ben de dusuruyorum. Arka bahceye dusuyor. Teyze alip merdiven demirine koyuyor sagolsun.
Bir defa da ben camasir asarken oglum asili ic camasirimin mandalini cikardi ve alt katin balkon kenarina takildi. Gidip isteyemeyecegim icin esim dogalbaz borusunun ucuna vida takip boruyu sarkitip yukari cekti.
Yine bir defa dusurdugum baska bir camasiri elektrikli süpürgeyi asagiya sarkitarak cekmek zorunda kaldim cunku alt dairemiz bostu. Abartilacak ne var anlamadim.
Aslinda haklisiniz ama almak zorundaydim cunku o daire bostu ve aylarca gelen giden olmuyordu. Ev sahibi ugramiyordu yani. Esimin montuydu ve kisti. Almasam yagmur gunes çürürdü biri eve gelip verene kadar.woha
alayım derken düşersiniz balkondan aman ya dikkat edinben korkarım demire yaslanmam bile elektrik süpürgesi falan aman şakaya gelmez
Yani bende çok düşürürüm inanın. Tabiki bilerek yapmıyorum ama o kadar telaşla ve acele acele çamaşır serip toplarım ki benimde 15 kere düşmüştür altımda da yaşlı teyze var sağolsun kapıya asar bırakıp gider çünkü çoğu zaman düştüğünü bile unuturum alıcam alıcam deyipMandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken ya
Tuhaflar yaa. Bütün sorunlarını balkonda bağıra bağıra konuşuyorlar. Bütün mahalle duyuyor. Kişilik bozukluğu mu, dikkatsizlik mı emin olamıyorum. Aşağıya atsam kabalık etmiş mi olurum diye düşünüyorum. Kapıma gelip kavga çıkarmasın. Daha yeni taşındılar tanımıyorum doğru dürüst.
Offf aşırı gizemli bir durum. Acaba ne demek istiyor? Belki de kadın sizden hoşlanıyordur?? Ay sapık mıdır nedir ya? Ne demek alt komşunun balkonuna birşeyler düşürmek. Kime güveneceğimizi şaşırdık vallahi, bu zamanda kadın olmak çok zor!!!!!Üst komşum devamlı bizim balkona birşeyler düşürüyor. Ben de merdiven demirlerine asiyorum ordan alıyor. Ama bu bir kez olur iki kez olur. Nerdeyse 15 defa aynı şey oldu. Bu durum sizce de garip değil mi?
Iyi yapardınız çünkü insanlık ölmüş merdivene koysanız incileriniz dökülür kaybolur yazık olur.Ben olsam aşağı atardım.
Polemik için geldiyseniz kusura bakmayın taze bitti.Iyi yapardınız çünkü insanlık ölmüş merdivene koysanız incileriniz dökülür kaybolur yazık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?