- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tuannasena
-
İyi de bu bilerek yapılan birşey değil ki çamaşır asarken düşürüyor demek ki belki dikkati dağınık belki ellerinde rahatsızlık var.Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken yapıyor.
Aynı üst komşumÜst komşum devamlı bizim balkona birşeyler düşürüyor. Ben de merdiven demirlerine asiyorum ordan alıyor. Ama bu bir kez olur iki kez olur. Nerdeyse 15 defa aynı şey oldu. Bu durum sizce de garip değil mi?
Bu da olabilir.Siz düşenleri merdiven korkuluğuna asıyormuşsunuz, kadın kendi gelip alıp, iletişim kurmaya filan mı çalışıyor acaba.
Aşağı atmak kabalık mı acabaAynı üst komşum) ben direk aşağıya atıyorum fantazi donlarini görünce ben utanıyorum ki esimde görüyor . Şimdi tekrar o eve geçeceğiz ve balkonda neler var yine kim bilir :))
Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken yapıyor.
Kafama halı silkelerse bende aşağıya atarım benim sebebim var :) kabalık da değil bence niye milletim özel eşyalarını görmek zorunda kalıyorum ki. Gerçi sadece bu da değil kadın küçük halısında kadar atıyor balkona bende yere :))))Aşağı atmak kabalık mı acaba
Bence kabalık sonuçta bilerek yapılan birşey değil ki üst komşusundan çok cekmiş biri olarak söylüyorum.Aşağı atmak kabalık mı acaba
Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken yapıyor.
Bilerek niye atsın yahu
Bu komsularının her hareketini üzerine alan cok kadın var kkda
Ablacım milletin isi yok size mi zarf atacak.
Herseyin altında bisey aramayın
Bilerek yada bilmeyerek ama dikkat etmesi gerek müstakil evde yaşamıyor sonuçta :)))Bilerek niye atsın yahu
Bu komsularının her hareketini üzerine alan cok kadın var kkda
Ablacım milletin isi yok size mi zarf atacak.
Herseyin altında bisey aramayın
Bi de niye hep aynı havlu
Bi de niye hep aynı havlu
ben çok sık mandal düşürürüm. özellikle acele ediyorsam mutlaka en az 1 tane düşürürüm.. bazen ellerimde, parmaklarımda anlık bir hissizlik oluşuyor, kaydığını bile hissetmiyorum. belki bunun gibi bir durum vardır..Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken yapıyor.
Bende düşürürüm arada mandal falan bahçe katının balkonuna düşüyor, ama şükür ki sizin gibi bu tür basit bir olaydan işkillenen bir komşum yok. hatta geçen yıl koca çamaşırlık aşağı düşmüş (şu balkondan aşağı sarkıtılanlardan) işteydim o nedenle haberim de olmadı, sağ olsun canım komşum tekrar yıkamış kurutmuş akşam verdi.
ve ayrıca bu tür minicik konuları kafanıza takmayın, gidin başka uğraşlar bulun kendinize. 40 yıl düşünsem aa çamaşır düştü bu bir mesaj olabilir mi diye gelmez aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?