Surekli balkona birseyler dusuren ust komsu

Mandal, havlu, çorap falan. Çocuk değil eminim. Kadın asarken yapıyor.
İyi de bu bilerek yapılan birşey değil ki çamaşır asarken düşürüyor demek ki belki dikkati dağınık belki ellerinde rahatsızlık var.

Kadın üzerinizden halı, sofra, silkelese çöp atsa gürültü yapsa, su filan dökse neyse ama sizin söylediğniz normal bir durum bence.

Neden aynı havlu demişsinizde belki sadece aynı havluyu kullanıyor yıkayıp yıkayıp fazla havlusu yoksa, yada havlularını aynı model almış olabilir.

Siz düşenleri merdiven korkuluğuna asıyormuşsunuz, kadın kendi gelip alıp, iletişim kurmaya filan mı çalışıyor acaba.

Bundan ne gibi mana çıkarıyorsunuz onu anlamadım olabilir insanlık hali kafası dalgındır sorunlu da bir evliliği varmış biraz hoşgörü

Üst komşum devamlı bizim balkona birşeyler düşürüyor. Ben de merdiven demirlerine asiyorum ordan alıyor. Ama bu bir kez olur iki kez olur. Nerdeyse 15 defa aynı şey oldu. Bu durum sizce de garip değil mi?
Aynı üst komşum ) ben direk aşağıya atıyorum fantazi donlarini görünce ben utanıyorum ki esimde görüyor . Şimdi tekrar o eve geçeceğiz ve balkonda neler var yine kim bilir :))

Aşağı atmak kabalık mı acaba
Kafama halı silkelerse bende aşağıya atarım benim sebebim var :) kabalık da değil bence niye milletim özel eşyalarını görmek zorunda kalıyorum ki. Gerçi sadece bu da değil kadın küçük halısında kadar atıyor balkona bende yere :))))

Bilerek niye atsın yahu
Bu komsularının her hareketini üzerine alan cok kadın var kkda
Ablacım milletin isi yok size mi zarf atacak.
Herseyin altında bisey aramayın

Ne olmuş yani? Evet normal.
Belki kadının sinirsel bir problemi var asarken elinden kayıyor. Belki genel olarak dikkatsiz..

Alt komşusunuz sonuçta. Olur böyle şeyler.
Ben de kurutma makinesinden önce 3-4 defa aşağı inmek zorunda kaldım..
Elinize mi yapışıyor? Ota çöpe konu açılıyor yahu..

Bilerek niye atsın yahu

İnsanlar artık çok garip ya. Yakında iç çekti kesin bana laf soktu diye konu açacaklar.

Yeminle bir ortama girince biri üstüne alınacak diye kinayeli espri yapamıyorum. Bu yüzden suskunlaştım.

Bilerek niye atsın yahu
Bilerek yada bilmeyerek ama dikkat etmesi gerek müstakil evde yaşamıyor sonuçta :)))

Bende düşürürüm arada mandal falan bahçe katının balkonuna düşüyor, ama şükür ki sizin gibi bu tür basit bir olaydan işkillenen bir komşum yok. hatta geçen yıl koca çamaşırlık aşağı düşmüş (şu balkondan aşağı sarkıtılanlardan) işteydim o nedenle haberim de olmadı, sağ olsun canım komşum tekrar yıkamış kurutmuş akşam verdi.

ve ayrıca bu tür minicik konuları kafanıza takmayın, gidin başka uğraşlar bulun kendinize. 40 yıl düşünsem aa çamaşır düştü bu bir mesaj olabilir mi diye gelmez aklıma.

Bileklerinde sinir sıkışması olabilir,her astığında bile düşürse normaldir.Gelen çöp olsa haklısınız da gerçekten fazla takılmışsınız.

ben çok sık mandal düşürürüm. özellikle acele ediyorsam mutlaka en az 1 tane düşürürüm.. bazen ellerimde, parmaklarımda anlık bir hissizlik oluşuyor, kaydığını bile hissetmiyorum. belki bunun gibi bir durum vardır..

Bravo valla kadına..
Aslında normal karşılanabilecek bir hareket günümüzde çok ulvi bir şey gibi görülüyor malesef..

He ben olsam alır katlar verirdim sadece yıkamazdım. Belki o kişi farklır bir makinede yıkanmasını istemez, belki deterjanı beğenmez diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…