Surekli balkona birseyler dusuren ust komsu

Benımde balkonuma düşüyor ben direk aşağıya sallıyorum .

Elalemin çamaşırlarına çeşidi ne olursa olsun hayatta el sürmem , kapısına çıkıp , gel balkonumdan düşürdüğünü al derim .

ki boşanma aşamasındalar diyorsun kadının dikkatinin dalgın olması sence de doğal değil mi...

Evet bana da bu garip geliyor. Tabi ki dikkatsizlik olabilir. İnsanız neticede. Asla boyle birseyi sorun etmem. Ama sanki bilerek yapıldığını hissetmeye başladım. İki günde bir balkonda bişey buluyorum.

Sürekli derken ne kadar sıklıkla? Ona göre olabiliyor demekki diyeceğim.

Evet bana da bu garip geliyor. Tabi ki dikkatsizlik olabilir. İnsanız neticede. Asla boyle birseyi sorun etmem. Ama sanki bilerek yapıldığını hissetmeye başladım. İki günde bir balkonda bişey buluyorum.

bir insanda kasıtlı olarak temiz çamaşırı neden atsın Kafadan sorunlu olmalı. Ben şahsen düşünce çok üzülüyorum

Türkiyedeku evde rüzgardan komşunun kıyafeti bazen balkona düşüyordu. Bizde alıp asaya koyuyorduk. Kasten yaptığı birşey değildi yani

Türkiyedeku evde rüzgardan komşunun kıyafeti bazen balkona düşüyordu. Bizde alıp asaya koyuyorduk. Kasten yaptığı birşey değildi yani
yengemin çamaşırlığı terastan rüzgar ile sokağa düşmüş ve arabanın üzerine arabanın cam falan kırılmış kadın şimdi bilerek mi yaptı dimi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…