- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Evet bana da bu garip geliyor. Tabi ki dikkatsizlik olabilir. İnsanız neticede. Asla boyle birseyi sorun etmem. Ama sanki bilerek yapıldığını hissetmeye başladım. İki günde bir balkonda bişey buluyorum.Ben de en üst kattayım bazen mandal benfe düşürüyorum ama balkona düşmüyor direk bahçeyeBirde bazen kıyafetler arasından çorap düşebiliyor malesef. Ama 6 senedir hiç komşumun balkonuna düşürmedim. Direk yere gidiyor asarken.
Sürekli derken ne kadar sıklıkla? Ona göre olabiliyor demekki diyeceğim.bende çamaşır asarken sürekli alt komşularımın iplerine düşer bende iner isterim. evde olmayan bir komşum sabah işe giderken çamaşır topluyordum iç çamaşırı düşürmüştüm kadına söyledim ben alıcam diye kadın binanın içine demire bırakmış çok üzüldüm o şekil yapmasına mahrem bir şey sonuçta kimse bilerek çamaşırını atmaz balkonunuza
Evet bana da bu garip geliyor. Tabi ki dikkatsizlik olabilir. İnsanız neticede. Asla boyle birseyi sorun etmem. Ama sanki bilerek yapıldığını hissetmeye başladım. İki günde bir balkonda bişey buluyorum.
Olabilir. Ama insanlar da tuhaf artık kabul edelim. Her an neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz. Ayrıca ben derdimden ölüyorum bitiyorum demedim. Sadece insanlar ne düşünüyor merak ettim.Hayatınız aşırı monoton bence.
ilk taşındığımda sürekli düşüyordu 2 hafta da 1 ama şimdi daha iyiyim bu konudaSürekli derken ne kadar sıklıkla? Ona göre olabiliyor demekki diyeceğim.
Ha işte! Bi sorunu olabilir mi diye şüpheleniyorum.bir insanda kasıtlı olarak temiz çamaşırı neden atsınKafadan sorunlu olmalı. Ben şahsen düşünce çok üzülüyorum
İki haftada bir olsa anlarım. 2 günde bir normal mi sence?ilk taşındığımda sürekli düşüyordu 2 hafta da 1 ama şimdi daha iyiyim bu konuda
Yok değilYoksa kadın adama sinirlenip benim gibi donunu külotunu mu fırlatıyor?
Bu ney kız deli karıYoksa kadın adama sinirlenip benim gibi donunu külotunu mu fırlatıyor?
yengemin çamaşırlığı terastan rüzgar ile sokağa düşmüş ve arabanın üzerine arabanın cam falan kırılmış kadın şimdi bilerek mi yaptı dimi olabiliyorTürkiyedeku evde rüzgardan komşunun kıyafeti bazen balkona düşüyordu. Bizde alıp asaya koyuyorduk. Kasten yaptığı birşey değildi yani
ya valla bak diyorsun boşanma aşamasındalar falan kadının kafası ne kadar dolu kim bilir...İki haftada bir olsa anlarım. 2 günde bir normal mi sence?
Nasıl oluyor bu süreç aydınlat beni üst komşumAlt komsum konu acmis ama eger sen isen hic birsey bilincli atilmiyor inanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?